ROSE

Nu te multumi cu putin!!!

bible1Daca am stii noi ce putere locuieste in noi. Acelasi Duh Sfant care l-a inviat pe Isus din morti locuieste in noi. Gandeste putin……aceeasi putere care L-a inviat pe Fiul lui Dumnezeu din morti este in noi. Nici nu ma mir ca Dumnezeu ne-a cerut sa mergem sa predicam Evanghelia, sa vindecam bolnavi, sa inviem morti, sa curatim leprosi. Este foarte normal, din moment ce in noi locuieste puterea lui Dumnezeu prin Duhul  Lui cel Sfant.

Habar nu avem ce suntem, daca am avea habar, realitatea spirituala din jurul nostru ar fi alta, ne-am exercita autoritatea pe care Dumnezeu ne-a dat-o impotriva diavolului, ne-am lupta cu puterile intunericului care sunt inferioare noua si pe care le putem desfinta prin puterea lui Isus care locuieste in noi. Avem impresia ca maximul pe care il putem face este sa mergem duminica de duminica la biserica eventual sa vizitam bolnavii la spital, daca putem canta intr-o formatie este si mai bine. Dar uite ca Biblia ne spune asa : predicati, inviati, vindecati, eliberati….

Dumnezeu probabil exagereaza cu cererile Lui, ne supraestimeaza, a fost intr-un moment de optimism extrem si a cam dat-o in bara cu dorintele acestea. Daca cadem de acord ca Dumnezeu este perfect si stie ce face, o sa cadem de acord ca pentru aceasta ne-a creat, sa umblam asa cum a umblat Isus, in dragoste si in putere. Isus a venit ca sa distruga lucrarea diavolului si ne-a dat si noua aceeasi autoritate. Cum ? Nu glumesti ? Nu glumesc ! Biblia este foarte clara….Cine are ochi si urechi, poate sa vada si sa auda.

Dar chiar fiecare crestin are dreptul sa viseze la o astfel de chemare ? Da, Isus spune in Ioan : « cine crede in Mine va face si El lucrarile pe care le fac Eu ». Cine crede in Mine. Iata semnele care vor insoti pe cei care cred in Mine : Marcu 16………… Este foarte clar, daca luam lucrurile asa simplu, neteologic ci logic. Da, fiecare crestin are puterea sa faca ce a facut Isus, wow……… hai serios ? Da, foarte serios. Bineinteles ca este ceva de neconceput pentru noi care traim intr-o Sahara spirituala, care nu stim decat biserica, cor, famfara, orchestra si atata tot…….. Biserica primara avea si alte preocupari, dragostea si roadele erau impletite cu semnele si minunile.

Nu te multumi cu putin cand poti avea totul. TOTUL !! Nu exista nici o limita pt ceea ce poate face Dumnezeu prin tine si in tine daca Il lasi. Nici o limita. Religia iti va spune ca nu se poate ca e prea de tot, ca nu se mai intampla, dar Biblia e singura care detine adevarul suprem. Nu ai nevoie de nici o scoala teologica sa intelegi niste lucruri atat de simple, voia lui Dumnezeu este accesibila si celor fara minte, saraci cu duhul, iar noi suntem niste genii in mare parte , nu avem cum sa nu intelegem ceva atat de simplu. De azi ar trebui sa iti schimbi tinta. Voia lui Dumnezeu pentru tine este sa predici Evanghelia dragostei sa traiesti Evanghelia dragostei, sa vindeci bolnavi, sa invii morti, sa calci in picioare duhurile intunericului.

Vai sora Rose, dar asta o fac doar pastorii, doar cei ordinati, eu sunt prea mic, apoi nici nu cred ca se mai intampla in zilele noastre ceea ce spune Biblia, sunt crestin dar nu mai cred in intregime Biblia doar ce au acceptat cei de la cult, in rest e periculos sa cred si ma abtin. Biblia nu precizeaza ca doar pastorii sau cei recunoscuti de autoritati omenesti sunt insarcinati sa duca mai departe lucrarea lui Isus, Biblia spune ca toti cei care cred in Isus au dreptul la ungerea Duhului Sfant si la a umbla pe pamant asa ca Isus in dragoste, o dragoste care s-a manifestat prin fapte, multe dintre ele fiind din categoria semnelor si minunilor.

Lasă un comentariu