ROSE

Parinti crestini, treziti-va!! (2)


Acum cateva randuri pentru parintii a caror copii ajunsi la varsta adolescentei sau mai tarziu, manifesta foame si sete dupa mai mult din Dumnezeu, a caror inima striga dupa Dumnezeu in intregime, care par nebuni dupa cer si manifestarea lui Dumnezeu

Din pacate destui parinti nascuti din nou, crestini de o viata, in loc sa isi incurajeze copiii in cautarile spirituale, de fapt se lupta impotriva lor. Daca cumva sesizeaza ca ai lor copii se roaga mai mult sau citesc Biblia mai mult, intra in panica si in loc sa ingenuncheze si ei impreuna cu ai lor copii, se revolta si le pun tot felul de piedici.

Da, e ceva foarte greu de inteles, dar multi adolescenti isi petrec serile plangand in ascuns in camerele lor pentru ca mama si tata si ei crestini la randul lor, le-au interzis sa mai mearga la grupul de rugaciune pentru ca prea multa rugaciune poate dauna, pentru ca prea multa preocupare cu cele spirituale strica imaginea, strica reputatia. Este mult mai bine pentru acesti parinti sa aiba urmasi de nadejde in mediocritatea spirituala pe care o traiesc de o viata. Ceva nou si neobisnuit sperie si streseaza, schimba obiceiurile si destabilizeaza rutina mediocra a familiei din punct de vedere spiritual si nu numai.

Daca esti unul din acei parinti care au pus si pun bete in roate cautarilor spirituale ale copiilor tai, TREZESTE-TE !!!!!!!!

Daca ti-ai considerat copilul nebun si ti-a fost rusine de el pentru ca se roaga prea mult, pentru ca este disperat zi de zi dupa Dumnezeu si intimitatea cu El, atunci draga mama si tata care citesti aceste randuri : TREZESTE-TE !!!!!!!!

E dur, ce o sa spun acum, dar daca ai impiedicat cautarea dupa Dumnezeu a copilului tau, de fapt te-ai impotrivit lui Dumnezeu. Oricum nu vei putea stavilii acea foame si sete pe care o vezi exagerat in viata fetei sau a baiatului tau. Vei reusi in schimb sa provoci o stare de nervozitate si rebeliune, pentru ca al tau copil va incerca sa se apere in vreun fel de nedreptatea pe care i-o faci.

Daca iti consideri copilul prea mic, prea neexperimentat, prea marunt si slab, prea neinsemna sa fie folosit de Dumnezeu pentru mantuirea celorlalti, pentru schimbarea celor din jur, am un cuvant pentru tine 1 Corinteni 1 :27-28 Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii ca sa faca de rusine pe cele tari.

Draga mama sau tata, s-ar putea sa urasti si sa dispretuiesti situatii, comportamente sau actiuni pe care Dumnezeu le adora. S-ar putea sa iti fie rusine de persoane de care Dumnezeu e mandru, s-ar putea ca in timp ce tu te rusinezi de copilul tau prea spiritual, cerul sa se bucure si sa sarbatoreasca trezirea din viata lui.

Si apoi daca te vei uita bine in Biblie in Ieremia 1 :6-8 sau 1 Samuel 16 chiar si numai la cazul lui David care in ciuda imaturitatii sale, a imaginii sale de copil neinsemnat a fost ales de Dumnezeu pentru un loc de cinste, vei vedea cum gandeste Dumnezeu si care sunt criteriile Sale. Dumnezeu a surprins prin alegerea Sa toate mintile prezente la acel eveniment, a ales pe cel pe care oamenii nu au dat doi bani. Stii de ce ? Pentru ca Domnul nu se uita la ce se uita omul, omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s