ROSE

Apostoli, prooroci, invatatori…..

 

S0188-121 Corinteni 12 :28 : « SI DUMNEZEU A RANDUIT IN BISERICA INTAI APOSTOLI, AL DOILEA PROOROCI, AL TREILEA INVATATORI, APOI PE CEICE AU DARULMINUNILOR, APOI PE CEI CARE AU DARUL TAMADUIRILOR, AJUTORARILOR, CARMUIRILOR SI VORBIRII IN FELURITE LIMBI »

Nu vorbesc din perspectiva nici unei denominatiuni, nu tin cu nici una, ba chiar am o problema cu ele pentru ca fiecare si-a gasit cate un capitol la care sa Il limiteze pe Dumnezeu si sa isi creeze o proprie doctrina. Ma leg strict de ceea ce spune Biblia.

APOSTOLI !! Are biserica ta apostoli ? 2Corinteni 12 :12 « Semnele unui apostol le-ati avut printre voi in toata rabdarea, prin semne, puteri si minuni care au fost facute printre voi ». Gandeste-te numai, ce inseamna apostol in Biblie, cum era lucrarea unui apostol ? Apostolii din Biblie lucrau EXACT ca si Isus, propovaduiau Cuvantul iar Cuvantul devenea viu, se manifesta, prin vindecare launtrica si trupeasca daca era nevoie. Vindecarea venea prin rugaciunea lor, ba chiar prin metode foarte ciudate la prima vedere. Lucrarea apostolilor a fost plina de manifestari supranaturale, darurile Duhului Sfant se vedeau manifestandu-se prin ei. Culmea, Dumnezeu vindeca prin umbra lui Petru. Oare de ce ? Pentru ca vroiau ei spectacol ? Nu, ci pt ca Dumnezeu vroia sa aduca binecuvantare pe toate planurile si vroia ca oamenii sa Il vada asa cum e El, plin de mila si indurare pentru problemele lor. Nu poti sa spui ca iti este mila, ca esti plin de indurare, ca iubesti si asta sa ramana doar la nivel de cuvinte. IMPARATIA LUI DUMNEZEU NU STA IN VORBE CI IN PUTERE.

PROOROCI !! Are biserica ta prooroci ? Daca vrem sa ii consideram prooroci pe cei care predica, eu nu am nimic impotriva dar ma uit la exemplele de prooroci pe care Biblia le enumera atat in Noul cat si in Vechiul Testament si observ ca este o deosebire intre propovaduitorii Evangheliei si proorocii care au adus un cuvant direct din partea lui Dumnezeu pentru o situatie concreta. Doar un exemplu : Faptele Ap 11 : 27-28« In vremea aceea s-au pogorat niste prooroci din Ierusalim la Antiohia. Unul dintre ei numit Agab, s-a sculat si a vestit prin Duhul, ca va fi o foamete mare in toata lumea. Si a si fost in adevar in zilele imparatului Claudiu » Cred ca Biblia este suficient de clara cand vorbeste despre prooroci.

INVATATORI !! Daca proorocii sunt invatatori, predicatori, atunci nu inteleg de ce Biblia se repeta. Nu am sa intreb daca aveti invatatori in biserica pentru ca macar la intrebarea aceasta s-ar auzi multe raspunsuri afirmative

CEI CE AU DARUL MINUNILOR !! Minunea este ceva ce se intampla impotriva legilor naturale, este manifestarea puterii lui Dumnezeu. Apostolii aveau acest dar, prin ei se faceau semne si minuni. CEI CARE AU DARUL TAMADUIRILOR, AJUTORARILOR, CARMUIRILOR, VORBIRII IN FELURITE LIMBI !! In cate biserici ai intalnit asa ceva ?

Biblia ne spune ca Dumnezeu a randuit aceste slujbe in biserica, nu omul, nu religia, nu traditia, nu teologia ci Dumnezeu. M-am intrebat toata viata cum se poate oare ca crestinii sa nege acest mesaj al lui Dumnezeu pentru biserica Lui si sa isi creeze o religie in care nici macar nu se poate vorbi despre apostoli, prooroci, cei cu darul minunilor sau tamaduirilor ? De la cine primesc indrumari cei care neaga evidenta Bibliei  si considera ca ceea ce spune Dumnezeu este perimat si invechit ?

Reclame

22 responses

 1. V D Filip

  Aplauze!!!! Ma intrebam cand o sa ajungi aici. Nu vreau sa fiu inteles gresit, cum ca nu as crede in proroci.etc, etc…Sunt contrariat ca nu au toti parte sa aibe atatea probe cate am eu si sa poata fi martor la cate am fost. Ma refer la acest fel de lucrari in biserici. Da au loc. In paralel au loc insa si lucrari false. Si nu inteleg pur si simplu de ce Dumnezeu nu le da in vileag. Nu am avut parte niciodata sa asist cum este descoperit in adunare sau bis cum se zice, un lucrator fals.mai ales pe acei pe care i-a sustinut si ii sustine sistemul, adica controlul statului.sistemul laic.hm! ca e nevoie de asa ceva sa tii piept la lumea laica mondiala in care musteste atata religie. de ce ar fi nevoie de un control laic? daca ar trai ceausescu si l-am obliga sa fie religios aratandu-i ca nu au pierit crestinii fara dar si din grija lui laica si a pcr-ului, oare cum i-ar pica?

  noiembrie 7, 2008 la 12:01 am

 2. Apostoli în Biserica zilelor noastre nu mai există, deoarece apostolii sunt aceia care L-au văzut direct, cu ochii lor pe Domul Isus Hristos. Pavel a fost printre ultimii apostoli, chiar dacă nu a trăit în perioada Domnului Isus, deoarece El, Isus, i s-a arătat pe drumul Damascului, şi L-a putut vedea direct. Mai departe ştii povestea.

  Prooroci, ei bine, nu ştiu multe despre ei, dar ştiu că darul proorociei Dumnezeu a ales să nu-l mai dea nimănui din zilele noastre, pentru simplul motiv că nu mai este nevoie: avem Biblie, ştim în linii mare ce o să se întîmple din cărţile profetice. Prooroci nu mai există. Orice tentativă a unora de a se da prooroci, este un falsă – nicio „proorocie” nu s-a mai adeverit.

  Învăţători există, şi sunt destui încă. Avem încă prea mulţi. Dacă stau şi mă gîndesc bine, tot românu’ vrea să se dea învăţător:) Ei bine, da, învăţători biblici, avem. Ce-i drept, cam rari aceia de calitate, dar, decît deloc 🙂

  noiembrie 7, 2008 la 10:13 am

  • MihailCiprianMuresan

   Ai uitat de apostolul Barnaba Fapte 13. Nu are nici o legatura vederea lui Isus cu apostolia. Apostoli sunt ai lui Hristos dar nu de la oameni, ci de la Dumnezeu, trebuie deci sa fie o voie a lui Dumnezeu acolo, sa se auda, ca si la Pavel si la Barnaba, s-a auzit, a vorbit Duhul Sfant. Tit de pilda nu a fost si el un apostol?. El care a fost trimis in Patra si lasat acolo sa puna in randuiala, lucru pe care numai apostolii il puteau face, asezarea de prezbiteri cu scop de pastorire a Bisericii. Apoi evanghelistii. Cine erau evanghelisti?. Cu ajungeau ei evanghelisti? Vedeti dar ca astazi avem gramezi de evanghelisti, dar nu mai avem nici unul macar ca si aceia dintai, ca Timotei de pilda. Slujba lui Timotei de evanghelist a venit direct de la Dumnezeu, ea a fost anuntata prin prorocie, si apoi a fost comfirmata de ceata pastorilor cu punerea mainilor in semn de accept a unui lucrator dat de Dumnezeu Bisericii. Astazi Biserica alege lucratori si ii incredinteaza lui Dumnezeu, lucru total eronat. In Fapte 13, Pavel a fost ales de Duhul Sfant nu de Biserica, dar Biserica odata auzind alegerea lui Dumnezeu, a primit aceasta oferta si a incredintat pe acest lucrator in mainile lui Dumnezeu pentru lucrarea dinafara ei, raspandirea Evangheliei.
   Stiti de ce astazi sunt atatea pareri?. Pentru ca nimeni nu mai pune mana pe Biblie si sa vina cu ce este scris in Biblie si cu descoperire la ce este scris.

   ianuarie 25, 2013 la 6:09 pm

 3. V D Filip

  acesta poate fi un argument ca numai cei ce l-au vazut pe Domnul Isus Hristos pot fi apostoli? inseamna ca pur si simplu nu mai tinem cont de alte pasaje din Biblie.

  noiembrie 7, 2008 la 10:45 am

 4. prorocia mi se pare lucru cel mai minunat, calitatea deosebita a cuiva de-a prevesti anumite evenimente, intamplari, si de aceea nu cred ca nu mai este de actualitate.
  As fi deceptionata dac-ar fi asa.
  La celelalte daruri nu vreau sa ma refer, ca nu prea m-am gandit de mai sunt sau nu.
  Unele prorocii se intampla imediat, iar altele in timp, si omul nu are rabdare sa vada cum lucreaza Domnul.
  Prorocia lui Isaia referitoare la nasterea Domnului nostru dupa cati ani s-a intamplat? Multi!

  noiembrie 7, 2008 la 1:01 pm

 5. tzrafrira

  anddij, da’mi voie sa te contrazic.. mai exista ink apostoli, mai exista ink prooroci, si vor exista kt va tinea acest pamant. iti dau si un exemplu, o pesoana care nu ma cunoastea, e misionara, m’a vazut o doua oara in viata ei, a venit la mine si mi’a zis exact cum ma simteam si cu ce ma zbateam in perioada aceea si mi’a zis ce vreia Dumnezeu de la mine. dupa o perioada a venit din nou la mine si mi’a proorocit ceva, asta era anul trecut, ce acuma incepe sa se implineasca. e o sarlatana?? ma’noiesc!! Dumnezeu la fel cum dadea atunci daruri da si acum! dar da cui Ii cere si cui crede!

  noiembrie 7, 2008 la 3:00 pm

 6. Stau si ma intreb oare de ce Dumnezeu s-a mai obosit sa scrie in Biblie ceva ce noi oricum nu luam in seama, desi El nu precizeaza ca doar atunci pe vremea lui Isus se intamplau acele lucruri, noi suntem siguri ca nu se mai intampla. Macar un argument Biblic daca se poate aduce la aceste pareri, nu m-as supara. Unde scrie in Biblie ca doar acum 2000 de ani au fost apostoli si prooroci si de ce scrie in Biblie ca acestea sunt slujbe in biserica lui Hristos. Sau nu mai exista biserica????

  noiembrie 7, 2008 la 3:02 pm

 7. anddj , daca ai fi curios sa aflii, ai putea merge in cercurile crestine in care proorocii nu au disparut ca sa vezi ce si cum……. eu nu vreau sa iti bag pe gat cu forta ideea ca Biblia e actuala, te indemn sa studiezi la fata locului. O sa ai multe surprize…….

  noiembrie 7, 2008 la 3:05 pm

 8. Of… de ce nu înţelegeţi? Citeşti Biblia şi apoi crezi că interpreezi chiar cum doreşti?

  Aveţi idee ce e ăla un apostol? Ştiţi ce înseamnă apostol? Hai să rămînem doar la termenul de „apostol” că de prooroci sau profeţi, nu vreau să vorbesc, din simplul motiv căă subiectul e complicat. Eu sincer, n-am auzit încă de prooroci. Să zic şi de ce: dacă eu zic că peste 30 de ani jumîtate din populaţia României va muri… va trebui să aşteptaţi 30 de ani să vedeţi dacă sunt un prooroc adevărat sau unul fals, nu? Sau m-am plictisit de „proorocii” care zic că „vor veni vremuri sumbre etc etc” – e doar un exemplu – păi normal că vor veni vremuri grele, doar Biblia ne avertizează de asta… un prooroc aduce noutate şi vorbeşte PENTRU popor, nu vorbeşte la 2 oameni. Poate consultaţi şi blogul domnului Marius Cruceru, care cred că are habar mai mult decît noi, nişte copilaşi care credem că ştim teologie.

  Ştiţi ce e amuzant? Că mai nou, noi, românii ne pricem la de toate: fotbal, politică şi teologie.
  Ehe… frumos! Abia aştept să vad cum loviţi în mine 🙂 M-am învăţat să gîndim complet diferit… dar nu e vina voastră, ştiaţi? Omul dă afară doar ce are în interior. Dacă suntem crescuţi cu o anumită învăţătură, ne e greu să acceptăm altceva.

  Ok, vreau răspuns. Ştiţi ce e ăla apostol? (am vorbit la plural, pentru că e clar, toţi de aici nu au fost de acord cu mine)

  noiembrie 7, 2008 la 10:53 pm

 9. te amagesti singur anddij . Nu am de gand sa iti dau vreun argument pentru ca am obserivat si in alte situatii ca nu citesti cu atentie ce e scris, scrii niste lucruri la care daca ai citi cu atentie ai gasi raspusul chiar in articol.

  noiembrie 7, 2008 la 11:33 pm

 10. V D Filip

  http://eseuri.resursecrestine.ro/eseuri-BISERICA-CRESTINA-BAPTISTA-497.htm
  anddij ! pe acest site am lasat de mult timp un coment la care nimeni nu a raspuns ceva. iti spune asta ceva? ma refer la ultimul coment ce imi apartine. Dumnezeu lucreaza in mai toate bisericile. se merita un interes mai mare din partea fiecaruia. imi aduc aminte de vindecarile Domnului Isus dupa care sau inaintea carora spunea:”credinta ta te-a mantuit”.nu spune niciodata eu te-am mantuit. era vb de mantuirea, salvarea trupului de respectiva boala, stare. de vina pacatului urma opera mareata din Golgota sa ne mantuiasca.pt acel moment, pt pacate functiona legea jertfelor in animale, etc..daca in timpul acelei perioada cand se facea mantuire de pacate prin jertfele aduse cu animale, de ce acum cand functioneaza o jertfa mult mai de valoare, nu ar tre sa functioneze si o mantuire asupra trupului? si daca toate aceste lucruri sunt valabile, de ce nu ar fi valabila si functia de apostol? cati nu l-au vazut pe Dumnezeu si in vechiul testament fiindca afirma Domnul Isus invatatilor din vremea Lui: „voi numiti Dumnezei pe acei ce l-au vazut pe Dumnezeu”(citez la repezeala din memorie). iti voi da si textu exact.

  noiembrie 8, 2008 la 1:29 am

 11. unora le place sa citeasca Biblia printre randuri, asa incat cu ce nu sant de acord sa scoata din context, iar ce le place sa adauge…

  noiembrie 8, 2008 la 7:48 am

 12. PreciousChild

  apostoli nu mai exista. este clar acest lucru.
  doar crestini ~ urmasi ai lui Hristos.
  nu vreau sa mai insist asupra „subiectelor fierbinti”.
  sper ca stii ce ai de facut rose, spre binele tuturor. si al tau.
  ah…uitasem…
  am stat de vorba cu un batran odata…si mi’a povestit cum un om a ajuns in iad (daca tot credeti in prorocii si vise si minuni ) si acolo a intrebat..
  „sunt crestini dupa evanghelie?”
  si i s’a raspuns „oh, da, desigur, multi”
  „sunt baptisti?”
  „bineinteles,o mare multime!”
  „sunt penticostali acolo?”
  „cum sa nu.”
  „dar ..pocaiti? pocaiti sunt?”
  „nu.pocaiti – nici unul!”
  gandeste…

  noiembrie 12, 2008 la 9:22 pm

 13. PreciousChild

  cred ca fac abuz de rabdarea ta, te rog sa’mi ierti indrazneala..
  insa…
  ~disa
  ai spus ca „prorocia mi se pare lucru cel mai minunat, calitatea deosebita a cuiva de-a prevesti anumite evenimente, intamplari, si de aceea nu cred ca nu mai este de actualitate.”
  da’mi voie sa te anunt ca proorocul nu prevesteste lucruri. proorocul are in gura cuvintele Domnului si nu neaparat cu privire la vremuri viitoare. proorocul imi poate prooroci acuma cu ce sunt gresita inaintea lui Dumnezeu. nu e o capacitate. e vocea lui Dumnezeu in gura unui om.
  si slavit fie El daca inca mai vorbeste prin noi! amin si aleluia!

  noiembrie 12, 2008 la 9:33 pm

 14. preciuschild
  Daca ai citi Biblia cu atentie;urmarind ce au spus proorocii, vei vedea ce inseamna un prooroc, chiar in articol am dat un exemplu, proorcul a prevestit foametea, un eveniment clar , ceva ce nu se specificase in Biblie ca sa fie de fapt o propovaduire a Cuvantului; Cum explici asta?
  Unde scrie ca nu mai sunt apostoli? De ce apostolii au disparut cand stiu multe locuri din lume, biserici unde inca exista asa ceva; De ce apostoli au disparut; proorocii la fel dar invatatorii nu; predicatorii nu? Unde scrie in Biblie ca au disparut?
  Daca vrei sa dialoga,m; vreau sa dialogam bazat pe Biblie…………..asa cu impresii personale nu ajungem nicaieri

  noiembrie 12, 2008 la 9:45 pm

 15. claudius samartinean

  Sunt mandru de tine rose in the desert. Domnul sa te umple de puterea Duhului Sfant pentru a fi o voce, un glas care striga in pustie: Pregatiti calea Domnului…

  decembrie 3, 2008 la 9:47 pm

 16. toata lauda sa fie a Domnului 🙂

  decembrie 3, 2008 la 9:54 pm

 17. mi-a spus o femeie la o conferinta ca am o inima de apostol.
  Stie cineva ce inseamna asta?

  decembrie 20, 2008 la 12:41 pm

 18. Alexander
  nu stiu la ce s-a referit femeia respectiva, probabil ca asa este, ai o inima de apostol si in locul tau as lua-o ca o provocare pentru a cere de la Dumnezeu sa faca aceleasi lucruri prin tine ca si prin apostolii din Noul Testament. Nu gasesc nici o referire in Biblie ca apostolii din vremea noastra ar trebui sa arate altfel decat cei din biserica primara, deci Domnul sa te ajute la a experimenta TOT ce are El pregatit pt tine.
  Sa fii binecuvantat

  decembrie 20, 2008 la 3:12 pm

 19. VDFilip

  [ Deci singura legatura intre om si Dumnezeu,era proorocul si PREOTUL,dar de la Hristos incoace,lucrurile s-au schimbat ]……………………………..Matei 27:51:……..Si perdeaua dinauntru Templului s-a rupt in doua, de sus pana jos…………..Evrei 10:20:…….pe calea cea noua si vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinauntru, adica trupul Sau……………..1Cor 6:19:……….Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri?………………1Petru 2:9:……….voi insa sunteti o semintie aleasa, o PREOTIE imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata…………………in 1Cor.6:19 nu spune ca ati fi Templul Cuvantului Lui Dumnezeu ci al Duhului Sfant, si nu-i poti spune Duhului Sfant ca ai vorbit pana la capat in templul Tau, acum taci. Apoi in 1 Petru 2:9 se refera la noi toti ca suntem preotie si avem legatura directa cu Tatal prin Duhul Sfant si prin perdeaua dinauntru, adica prin trupul Fiului Sau……………..ai citit Biblia sarind calul. Lasa-i pe altii s-o asimileze toata, nu-i minti prin omitere pe cei ce n-o cunosc.

  ianuarie 25, 2013 la 7:43 pm

 20. Efeseni 4
  11. Si El a dat pe unii apostoli; pe altii, proroci; pe altii, evanghelisti; pe altii, pastori si invatatori,
  12. pentru desavarsirea sfintilor, in vederea lucrarii de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos,
  13. pana vom ajunge toti la unirea credintei si a cunostintei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos;
  14. ca sa nu mai fim copii, plutind incoace si incolo, purtati de orice vant de invatatura, prin viclenia oamenilor si prin siretenia lor in mijloacele de amagire;
  15. ci, credinciosi adevarului, in dragoste, sa crestem in toate privintele, ca sa ajungem la Cel ce este Capul, Hristos.
  16. Din El tot trupul, bine inchegat si strans legat, prin ceea ce da fiecare incheietura, isi primeste cresterea, potrivit cu lucrarea fiecarei parti in masura ei, si se zideste in dragoste.

  Pavel spune clar ca El, adica Domnul Isus, a dat apostoli, proroci, etc pentru desavarsirea sfintilor (a credinciosilor) pana ajungem toti la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos.
  Cum poti spune ca nu ne mai vorbeste Domnul prin proroci cand Pavel spune ca Domnul Isus a dat bisericii proroci?
  Mai mult de atat a dat si evanghelisti, pastori, invatatori pe langa apostoli si proroci. De aici intelegem ca proroc nu este acelasi lucru cu evanghelist sau pastor sau invatator. Deci proroc nu este cel ce transmite cuvantul scris asa cum ai scris tu in comentariul de mai sus.

  Sunt lucruri concrete din viata unui om pentru care are nevoie de calauzire si pe care nu le gaseste explicit in Biblie. Nu vei gasi scris daca ar trebui sa accepti un job sau altul de ex. Pentru asta ai calauzirea Duhului Sfant pentru a fi acolo unde vrea Domnul sa fii ci nu unde ti se pare tie ca este bine.
  Daca ar sti fiecare crestin cum sa asculte de Duhul Sfant pentru calauzire zilnica ar fi bine dar nu toti devin imediat dupa nasterea din nou maturi spirituali. Sunt inca bebelusi in credinta si pana ajung sa mai creasca au nevoie de calauzire, trebuie sa fie invatati chiar si cum sa asculte vocea Duhului.

  ianuarie 27, 2013 la 11:56 am

 21. Si inca ceva: uite ce inseamna prorocia in Noul Testament.

  1 Corinteni 14
  1. Urmariti dragostea. Umblati si dupa darurile duhovnicesti, dar mai ales sa prorociti.
  2. In adevar, cine vorbeste in alta limba nu vorbeste oamenilor, ci lui Dumnezeu; caci nimeni nu-l intelege si, cu duhul, el spune taine.
  3. Cine proroceste, dimpotriva, vorbeste oamenilor, spre zidire, sfatuire si mangaiere.
  4. Cine vorbeste in alta limba se zideste pe sine insusi; dar cine proroceste zideste sufleteste Biserica.

  Daca vine un om la tine care se crede proroc si iti spune ceva care nu te zideste, nu te mangaie si nu iti da un sfat bun, acela nu este proroc.
  Prorociile se verifica mai intai cu cuvantul Domnului.

  Daca vine cineva si iti zice ca Domnul iti da o boala de la care o sa mori pentru ca vrea sa te curete sau sa te pedepseasca sa fii sigur ca acele vorbe nu sunt de la Domnul pentru ca nu sunt conforme cu cuvantul.
  Daca vine cineva si spune bisericii ca vor urma 2 ani de criza economica si o face ca sa te ajute sa te pregatesti pentru acea vreme e bine dar daca vine si iti spune ca va urma o criza si tu vei ramane fara job si vei muri de foame nu e de la Domnul pentru ca contrazice cuvantul.
  Si exemplele pot continua.

  De aia zice Pavel:
  1 Corinteni 14
  26. Ce este de facut atunci, fratilor? Cand va adunati laolalta, daca unul din voi are o cantare, altul, o invatatura, altul, o descoperire, altul, o vorba in alta limba, altul, o talmacire, toate sa se faca spre zidirea sufleteasca.

  1 Corinteni 14
  29. Cat despre proroci, sa vorbeasca doi sau trei, si ceilalti sa judece.
  30. Si, daca este facuta o descoperire unuia care sade jos, cel dintai sa taca.
  31. Fiindca puteti sa prorociti toti, dar unul dupa altul, pentru ca toti sa capete invatatura si toti sa fie imbarbatati.
  32. Duhurile prorocilor sunt supuse prorocilor;
  33. caci Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neoranduielii, ci al pacii, ca in toate bisericile sfintilor.

  Prorociile trebuie judecate, nu se accepta oricum si dupa cum vezi ele sunt pentru invatatura si pentru imbarbatare.

  Cred ca multi confunda prorocia cu duhul de ghicire…

  ianuarie 27, 2013 la 12:06 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s