ROSE

Botezul cu Duhul Sfant!! (2)

xnlzqi963571-021Eu provin dintr-o biserica care considera ca umplerea cu Duhul Sfant si darurile duhovnicesti sunt de domeniul trecutului si ca un crestin care l-a primit pe Isus in viata sa experimenteaza automat botezul cu Duhul Sfant, dar fara ca darurile precizate in Biblie sa se manifeste. Cunosc foarte bine invatatura aceasta, insa exista pagini intregi in Biblie care desfinteaza pur si simplu aceasta teorie.

Cei care aveti aceeasi perceptie asupra acestui subiect cum ca e de domeniul trecutului, ar trebui sa cititi urmatoarele versete pe care nu vreau sa le scot din context, puteti sa deschideti Biblia si sa cititi si contextul. Am inteles………., se spune ca odata cu acceptarea lui Isus in viata crestinului are loc si umplerea cu Duhul Sfant. Daca e asa, de ce in bisericile care adopta teoria aceasta nu gasim apostoli, prooroci, cei care au darul vindecari, eliberarii sau oameni care vorbesc in limbi ? Ceva nu functioneaza cum trebuie, ori D-zeu e confuz si Biblia perimata, depasita de timp si istorie, ori biserica respectiva se ghideaza dupa invataturi omenesti. Uite ce scrie in

1 Corinteni 12 :28 : SI D-ZEU A RANDUIT IN BISERICA INTAI APOSTOLI, AL DOILEA PROOROCI, AL TREILEA INVATATORI, APOI PE CEICE AU DARUL MINUNILOR, APOI PE CEI CARE AU DARUL TAMADUIRILOR, AJUTORARILOR, CARMUIRILOR SI VORBIRII IN FELURITE LIMBI.

De ce a lasat D-zeu aceste daruri ?

Efeseni 4 : 12 PENTRU DESAVARSIREA SFINTILOR IN VEDEREA LUCRARII DE SLUJIRE, PENTRU ZIDIREA TRUPULUI LUI HRISTOS.

Am mai scris despre aceasta intr-un alt articol.Gandeste-te numai, ce inseamna apostol in Biblie, cum era lucrarea unui apostol ? Cunosti in biserica ta, care crede ca darurile Duhului Sfant nu mai exista, pe cineva prin care D-zeu sa lucreze in acelasi fel ca printr-un apostol ? Apostolii din Biblie lucrau EXACT ca si Isus, propovaduiau Cuvantul si Cuvantul devenea viu, se manifesta, prin vindecare launtrica si trupeasca daca era nevoie. Vindecarea venea prin rugaciunea lor, ba chiar prin metode foarte ciudate la prima vedere. Lucrarea apostolilor a fost plina de manifestari supranaturale, darurile Duhului Sfant se vedeau la lucru prin ei. De ce ? Oare de ce ?Pt ca vroiau ei spectacol ? Nu, ci pt ca D-zeu vroia sa aduca binecuvantare pe toate planurile si vroia ca oamenii sa Il vada asa cum e El, plin de mila si indurare pentru problemele lor. Nu poti sa spui ca iti e mila, ca esti plin de indurare, ca iubesti, si asta sa ramana doar la nivel de cuvinte. IMPARATIA LUI D-ZEU NU STA IN VORBE CI IN PUTERE.

Fapte 1 :8 CI VOI VETI PRIMI O PUTERE CAND DUHUL SFANT SE VA POGORA PESTE VOI SI IMI VETI FI MARTORI…… Chiar Biblia ne spune ca acest botez este o revarsare de putere peste credincios. Nu ni se spune ca vom primi mantuirea cand Duhul Sfant se va pogora peste noi ci ca vom primi PUTERE, o imputernicire pentru lucrare, accesul in lumea supranaturala, capacitatea de a lasa puterea lui Dumnezeu sa curga prin noi pentru ca Dumnezeu vreau sa isi demonstreze vorbele prin fapte.

Reclame

13 responses

 1. Imi pare rau sa recunosc ca aceasta „putere” se simte din ce in ce mai putin in biserici, chiar in acelea care o accepta teoretic, dar n-o traiesc .
  Am cunoscut aceasta manifestare a Duhului Sfant, pe vremuri, si pot marturisi ca e latura cea mai frumoasa a Credintei, dar e nevoie de traire deosebita.

  Noiembrie 17, 2008 la 4:35 pm

 2. Dan

  Astept partea 3.

  Noiembrie 17, 2008 la 5:16 pm

 3. dan
  maine vine si partea 3 🙂 o sa fie mai mult de 3 parti 🙂
  Sa fii binecuvantat

  Noiembrie 17, 2008 la 6:20 pm

 4. Olimpiu

  o biserica in care nu lucreaza Duhul Sfant este dupa parerea….un cimitir de sfinti,o biserica moarta!

  Noiembrie 19, 2008 la 2:55 pm

 5. tabita

  olimpus ii poti numi sfinti pe cei ce ce sunt intr-o asemena biserica??

  Decembrie 30, 2008 la 9:58 pm

 6. monica

  E minunat cand intalnesti crestini care experimenteaza aceleasi opini impreuna despre Botezul cu Duhul Sfant,care este o putere primita de la Dumnezeu pentru cei ce vor birui si vor fi in imparatia lui Dumnezeu,dar multi crestin il resping si nu doresc aceasta binecuvantare ,pentru ca nu noi ,ci Duhul Sfant te schimba radical,si trairea nu trebuie sa fie compromisa cu firea pamanteasca,daca inca te mai complaci cu lumea si oamenii din lume ,iti spun sincer ca Duhul lui Dumnezeu nu este peste tine si e doar o imitatie,multi imita ca au Duhul Sfant,dar ii cunosti dupa trairea si vorbirea lor,si puterea lor de manifestare,nu va lasati inselati de cei care manifesta ceva daruri cu cei care traiesc si umbla cu Duhul Sfant,Domnul sa va umple cu Duhul Sfant,si sa aveti parte de viata vesnica,Amin

  Ianuarie 14, 2009 la 4:54 pm

 7. luminita ungurean

  Cred ca ar trebui sa va documentati mai bine,Duhul Sfant este un dar pentru copii lui Dumnezeu,Isus a promis ca ,,IN VREMURILE DIN URMA VOI TURNA DIN DUHUL MEU PESTE TINERI ,BATRANII,ECT. DECII VOI DA MAI MULT ,PTR CA VREMURILEVOR FI MULT MAI GRELE SI NOI AVEM NEVOIE DE PUTERE. EU PERSONAL EXPERIMENTEZ SI TRAIESC ACESTE DARURI IN MASYRA IN CARE DOMNUL MA FOLOSESTE SI INTELEG BINE ACESTE MANIFESTARI. TOTUL E SA ITI TRAIESTI VIATA LANGA ISUS SI SA II CERI ,CA VEI PRIMII.
  BOTEZUL ESTE O EXPERIENTA PE CARE O PRIMIM IN BAZA CREDINTEI. CENTRUL ESTE ISUS.ASTAZI SANT BISERICI CARE AU ASEMENEA MANIFESTARI SI DUMNEZEU LUCREAZA CU PUTERE ,EL NU SA SCHIMBAT,CI…….DUREROS ….NOI NE SCHIMBAM

  Februarie 2, 2009 la 12:33 pm

 8. luminita
  sunt de acord cu tine, aceleasi lucruri le-am spus si eu in aceste articole
  Sa fii binecuvantata

  Februarie 2, 2009 la 2:23 pm

 9. luminita

  sant multe de discutat pe acesta tema tainica si minunata, eu nu pot sa mai fiu eu dupa ce am gustat din EL, cel putin cu mine a fost o transformare de proportii,,,,,,, dupa 18 ani de ospatarie Domnul a scuturat cerul si pamantul intr-un oras(moldova-veche, caras-severin) ptr a ma aduce la EL,si un singur suflet dupa acest cutremur sa intors la Dumnezeu ,,DAU POPOARE PTR UN SUFLT…… ISAIA 43, SI eu stiu ca e adevarat, am trait asta……….. noapte buna

  Februarie 5, 2009 la 3:39 am

 10. luminita

  as vrea sa stiu cine esti…ROSEINTHEDESERT

  Februarie 5, 2009 la 3:41 am

 11. luminita
  Ma bucur mult de lucrarea lui Dumnezeu in viata ta, de transformarea de proportii de care ai avut parte. Slava Lui pentru toate!!
  Nu stiu ce as putea sa iti spun interesant despre mine, ma numesc Dana, am 32 ani si sunt de pe undeva din judetul Arad 🙂 Si cel mai important lucru pe care ti-l pot spune despre mine este ca Dumnezeu reprezinta totul pentru mine, fara El pur si simplu nu exist, as lua-o razna in doua secunde daca Dumnezeu ar disparea din viata mea pentru ca nu vad nici un sens in viata asta daca El nu ar exista.
  Sa fii binecuvantata din plin 🙂

  Februarie 5, 2009 la 2:00 pm

 12. Pingback: BOTEZUL CU DUHUL SFANT « Roseinthedesert’s Weblog

 13. MELHISEDEC

  Bisericile din zilele noastre au ajuns ca si Biserica din Efes, crestini care cunosc Cuvantul, dar trairea si umblarea sub calauzirea Duhului Sfant sunt in agonie. Botezul cu Duhul Sfant este si pentru sec. XXI, va spun din toata inima ca Dumnezeu boteaza cu Duhul Sfant cu toate darurile Duhului. Domnul sa va binecuvinteze si staruiti toti ca sa primiti aceasta lucrare minunata!

  Iulie 17, 2010 la 12:00 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s