ROSE

Botezul cu Duhul Sfant!! (7)

prayer_hands_foldedTe provoc sa lasi la o parte orice idee preconceputa, orice parere umana pe care o stii de o viata si sa citesti Faptele Apostolilor, Corinteni si celelalte carti din Biblie care iti vor arata cat se poate de clar care e adevarul despre darurile Duhului Sfant si despre semnul vorbirii in limbi. Nu exista alt loc de unde putem afla intregul adevar despre aceasta experienta decat Biblia, asa ca daca vrei purul adevar il vei gasi in Biblie. Stiu ca este mult mai comod sa crezi vorbele oamenilor decat sa rezervi timp pentru a citi, medita si asimila invatatura din Biblie, dar te incurajez in directia asta, spunandu-ti ca rezultatul va fi spectaculos.

Dumnezeu a avut grija sa spulbere orice teama pe care diavolul abia asteapta sa o aduca in mintea ta, asa ca ceea ce scrie in Luca are menirea sa te faca sa fii relaxat si plin de incredere in Dumnezeu care nu face decat bine, care nu da decat lucruri bune copiilor Sai. Daca diavolul vine in mintea ta cu teama ca s-ar putea sa primesti un duh rau, sau ceva care o sa te distruga, in timp ce tu ceri Duhul Sfant, te rog citeste urmatoarele cu atentie

Luca 11 :9-13DE ACEEA EU VA SPUN : CERETI SI VI SE VA DA, CAUTATI SI VETI GASI, BATETI SI VI SE VA DESCHIDE.

FIINDCA ORICINE CERE CAPATA, CINE CAUTA GASESTE SI CELUI CE BATE I SE VA DESCHIDE.

CINE ESTE TATAL ACELA DINTRE VOI CARE, DACA-I CERE FIUL SAU O PAINE SA-I DEA O PIATRA ? ORI, DACA II CERE UN PESTE SA-I DEA UN SARPE IN LOC DE PESTE ?

SAU, DACA CERE UN OU, SA-I DEA O SCORPIE ?

DECI, DACA VOI CARI SUNTETI RAI, STITI SA DATI DARURI BUNE COPIILOR VOSTRI, CU CAT MAI MULT TATAL VOSTRU DIN CERURI VA DA DUHUL SFANT CELOR CE IL CER

Este garantat de D-zeu ca urmarea cererii tale va fi, sa primesti exact ceea ce ai cerut.

Biblia ne spune in mai multe randuri ca cei care au primit botezul cu Duhul Sfant au vorbit in limbi. Deci pasul imediat urmator momentului in care tu ceri Duhul Sfant si ii multumesti lui Dumnezeu ca ti L-a dat, este sa incepi sa vorbesti in limbi. Cei mai multi dintre credinciosi complica lucrurile in asa fel incat concluziile eronate aduc confuzie, indoiala, teama si intr-un final amanarea la infinit a primirii acestei binecuvantari enorme in viata unui copil a lui D-zeu.

Este greu pentru mintea omului care complica orice lucru care a fost creat simplu, sa inteleaga cum dintr-o data, dupa ce vei cere Duhul Sfant, sa incepi sa vorbesti in limbi duhovnicesti. Duhul Sfant care tocmai a fost revarsat peste tine in urma cererii tale, va pune acea vorbire in gura ta. Trebuie doar sa ai incredere in El si sa dai drumul acelei vorbiri noi. Ooooo, deja aud un cor de intrebari : Cum ? Cum se face asta ?

SIMPLU ! Cu aceleasi corzi vocale cu care vorbesti in limba ta materna, vei vorbi si limba noua pe care Duhul Sfant ti-o da. Cu acelasi glas cu care vorbesti zi de zi, vei vorbi acea limba duhovniceasca. La fel cum dai drumul glasului tau pentru a face cuvintele audibile, la fel da drumul glasului si lasa sa curga cuvintele Duhului. Nu va veni nici un inger sa iti deschida gura si sa iti puna cuvant dupa cuvant, vorbele pe care trebuie sa le spui. Poti astepta ani in sir si nimeni nu va veni sa te oblige sa deshizi gura si sa lauzi pe Dumnezeu in acea limba cereasca. Tu si numai tu, prin vocea ta, cu vointa ta, trebuie sa faci asta intr-un mod natural, relaxat fara nici un pic de teama sau stres.

Cand vorbesti limba materna iti folosesti mintea, care dicteaza glasului tau sa spuna ce vrei sa spui. Acum lucrurile se schimba, nu mintea ta va dicta ceea ce trebuie sa spui, ci Duhul Sfant care tocmai a fost revarsat peste tine. Hai sa ne uitam in 1 Corinteni 14 :14FIINDCA DACA MA ROG IN ALTA LIMBA DUHUL MEU SE ROAGA, DAR MINTEA MEA ESTE FARA ROD.

Este cat se poate de clar, Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca mintea noastra nu are nimic de spus atunci cand vine vorba de vorbirea intr-o limba duhovniceasca. Nu mai vorbi in limba ta materna, lasa vorbirea cea noua sa fie preluata de glasul tau si lauda-l pe D-zeu in modul acesta minunat si desavarsit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s