ROSE

Inima lui Isus!

izzygalvez-jesuscross-john3-16-sepi1Nu e usor sa dobandesti inima lui Isus, s-ar putea sa trebuiasca sa fi strivit, rupt in bucati, desfintat, ca abia apoi sa licareasca in propria-ti inima ideea despre ce inseamna de fapt inima lui Isus. Inima lui Isus nu are nimic de a face cu firea ta, nu are de a face in mare masura cu religia ta, cu educatia sau cultura ta, are de a face cu dragostea.

Cei mai multi oameni au impresia ca iubesc, de fapt este o impresie falsa, pentru ca dragostea adevarata este cea care tasneste din inima lui Isus si pana cand nu adopti acel fel de dragoste nu poti sa spui ca iubesti, poti sa spui ca mimezi dragostea sau ca traiesti o copie spalacita a dragostei, dar nicidecum ca esti insufletit de inima lui Isus.

Omul este o fiinta stranie care din proprie initiativa nu este in stare sa ajunga in stadiul in care sa functioneze pentru scopul pentru care a fost creat, se pare ca doar sirul de circumstante care il desfinteaza, care il secatuiesc de puteri il poate trezi la realitate si la urma urmei raul pe care diavolul incearca sa ni-l faca aducand tot felul de probleme in viata noastra se transforma in binele de a fi facut praf si pulbere, stare care de obicei il aduce pe om cu picioarele pe pamant.

Cand pare ca este cu picioarele pe pamant omul de obicei traieste in iluzii si impresii eronate, dar impactul cu ceva dur, chiar daca aparent il face zdrente, ii face un bine enorm.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s