ROSE

La fel ca Isus!

cross-featureChiar daca Isus a murit pentru noi si ne-a dat totul, aceasta nu a fost nici o garantie pentru El ca o sa fim impresionati peste masura si o sa Il urmam intr-un mod perfect, ca nu o sa il tradam, ca nu o sa ne departam de El sau ca nu ne vom gasi alt prieten mai bun ca El si vom uita de El. Chiar daca ne-a facut numai bine, aceasta nu a fost o garantie ca o sa petrecem timp cu El si ca o sa Il iubim pe masura a ceea ce ne-a dat. In milioane sau miliarde de cazuri a primit in schimb nepasare, oamenii au pus alti prieteni de-ai lor pe primul loc in detrimentul Lui.

In alte cazuri desi oamenii s-au imprietenit cu El cat a durat scanteia aceea de inceput, dragostea dintai, desi I-au promis prietenie vesnica, fara sa tina cont de cat de mult bine le-a facut, L-au parasit si I-au starnit gelozia.

In lumea aceasta a iubi neconditionat si din toata inima nu iti garanteaza nimic. Si daca Isus a primit si inca primeste de la atatea fiinte exact ce nu merita, de ce oare ar fi mirati cei preocupati de a face bine ca binele lor va fi luat cu usuratate si nu va fi apreciat pe masura investitiei, a inimii, a slujirii ba vor fi acuzati ca exagereaza sau ca au intentii ascunse.

Daca Il vei urma pas cu pas pe Isus vei primi exact ce a primit El, asa ca nu te mira. Nu este usor de acceptat dar trebuie aceptat acest adevar care in cer cu siguranta nu va mai functiona dar aici pe pamant este o regula de baza.

One response

 1. Daca Il vei urma pas cu pas pe Isus vei primi exact ce a primit El, asa ca nu te mira.

  oare ce era in inima Mariei cand vedea ca fiul ei este FIUL DURERII , un fiu ce nimeni nu il agreeaza, nu il suporta nimeni si il si batjocoreste.

  Tatal insa vedea in El – Fiul Dreptei.
  Iar pentru noi azi este Fiul Mantuirii.

  S-a nascut in umilinta.
  A trait in umilinta.
  Si a murit in umilinta.

  Tocmai de aceea Dumnezeu i-a dat putere si l-a inaltat.
  Acelasi traseu il vom avea si noi.

  Puterea vine doar din umilinta.
  Adevarata umilinta.

  Decembrie 29, 2008 la 3:35 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s