ROSE

Ridica-te si umbla !

37489_82505Noi nu suntem urmasii culturii, nici urmasii bunului simt, nici urmasii filozofiilor, nici urmasii traditiilor ci suntem urmasii lui Hristos !

E timpul ca generatia aceasta de tineri sa fie o generatie care sa-L sarbatoreasca pe Isus in fiecare secunda, care sa apuce TOT ce inseamna Imparatia lui Dumnezeu. Cand spun tineri ma refer si la cei tineri  cu inima indiferent de varsta. Chiar daca urmasii traditiei, a filozofiilor, religiei vor fi revoltati de « profanarea » acestor percepte inventate chiar de ei, chiar daca vor arunca cu piatre in cei care Il imbratiseaza pe Isus si ii vor considera smintiti si nebuni, nu au decat sa se revolte, sa se supere, a venit timpul ca lucrurile sa se schimbe. Nu simtiti in aer ? E ceva nou, se intampla lucruri noi, nu se poate sa mai continuam la fel. E timpul unei generatii care sa traiasca radical pentru Hristos, nu calauziti de normele bunului simt, nici de obiceiuri, nici de teologie, nici de doctrina ci chiar de inima lui Isus, de ascultare profunda fata de Cuvantul lui Dumnezeu.

Sunt vremuri extraordinare, chiar daca nu foarte multi sunt constienti de aceasta, cred din toata inima ca suntem generatia care va avea parte de rapire, probabil ca ne mai desparte putin timp pana la accelerarea evenimentelor apocaliptice si mai cred ca suntem generatia care va prinde cea mai mare trezire pe care a vazut-o Romania de cand exista pe harta, si aceasta va fi nu prin putere, nici prin tarie, ci prin Duhul Sfant.

Nu mai este timp de pierdut, trebuie sa ne separam de lumea aceasta in traire si sa ne punem deoparte pentru Dumnezeu. Aceasta implica moartea fata de pacat, niciodata nu a fost si nu o sa fie usor sa mori fata de sine. Povestea ca viata de crestin te faca sa fii fericit non stop, ingerasi, zambete, bucurie continua, este o poveste pe care o credeam mai demult dar realitatea Bibliei si a umblarii efective cu Hristos mi-a demonstrat ca nu este asa. Tot ce pare a fi intr-un anume fel se prea poate sa nu fie asa. Aparenta este o regula de baza in lume si din pacate nu foarte usor  poti scapi de cursa aceasta, vazand dincolo, inspre taramul lucrurilor reale, unele invizibile pentru ochiul omenesc, dar vizibile prin ochii spirituali. Este de luptat, avem de luptat, avem de calcat in picioare domniile si stapanirile intunerecului care nu o sa se dea la o parte din fata unor crestini „papa-lapte”.

Stiu ca printre cei care cititi acest articol sunt destui pocaiti „papa-lapte”. Si eu am avut perioade in care am fost in felul acesta, dar nu mai pot sa fiu la fel, gata cu lălăiala si mimarea vietii de crestin, care inseamna urmas a lui Hristos. Ma rog ca Duhul Sfant sa te ia in primire si sa te scuture, sa te trezeasca din adormire, sa puna in tine un foc care sa nu se mai stinga niciodata, sa te ridici si sa umbli, sa lasi carjele la o parte, scaunul cu rotile si sa sari, sa fi viu, sa iti folosesti picioarele in a distruge imparatia intunerecului din preajma ta, sub picioarele tale e locul demonilor si a stapanirilor intunerecului.

TATA iti spune ca poti, TATA iti spune : « ridica-te si umbla, prin Isus ti-am dat puterea de a umbla, Duhul Sfant e acolo sa te calauzeasca in aceasta umblare, umbla…….nu mai sta tintuit locului, e nevoie de tine » Ar trebui sa revenim la conditia de copii, la sinceritatea si deschiderea pe care un copil il are si sa Il luam pe Dumnezeu in serios, daca El ne spune ca putem, atunci putem, daca El ne spune « arunca-te inainte prin credinta », atunci asta sa facem. Daca El are nevoie de noi ca sa purtam mireasma Imparatiei Lui in lumea aceasta atunci telul suprem al fiecarei vieti sa fie acesta, nu altul.

Anunțuri

2 responses

  1. tzrafrira

    ai f mare dreptate rose, trebuie sa fim din nou k niste copii, sa Il credem pe Dumnezeu pe cuvant, orice ne spune.. si sa actionam in consecinta. prea mult ne invartim in jurul cozii, prea ne complicam.. unele lucruri sunt f simple, cand Dumnezeu ne spune sa facem ceva, sa nu mai cautam ce se ascunde in spatele spuselor Lui ci sa mergem si sa facem ce El ne cere. atata incercam sa spiritualizam orice lucru, ne place sa ne jucam cu cuvintele… dak ologul ar fi zis „oare ce vrea sa zica cu sa’mi ridic patul si sa umblu?” si sa inceapa sa se gandeasca la mai stiu eu ce… ar fi pierdut ocazia de a putea merge. trebuie sa invatam increderea si credinta de la copii.. noi le’am pierdut pe parcursul vietii.. Dumnezeu e vrednic de toata increderea!!!

    Februarie 15, 2009 la 4:37 pm

  2. Da, de la atata invartit in jurul cozii se pare ca am ametit si nu mai vedem lucrurile limpede 😦

    Februarie 15, 2009 la 6:11 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s