ROSE

UN MESAJ FOARTE INTERESANT

Am primit un e-mail azi prin care am descoperit acest mesaj din partea cunoscutului David Wilkerson, am tinut neaparat sa il postez, fiecare din noi putem sa judecam, Biblia ne da voie sa judecam astfel de lucruri si sa tragem o concluzie.


UN MESAJ URGENT

Mã simt obligat prin Duhul Sfânt sã transmit un mesaj urgent cãtre toti cei care sunt în baza noastrã de adrese, precum si prietenilor si episcopilor pe care i-am întâlnit în întreaga lume.

O CALAMITATE CE VA ZGUDUI PÃMÂNTUL ESTE PE CALE DE A SE ÎNTÂMPLA.
VA FI ASA DE INSPÃIMÂNTÃTOR, CÃ VOR TREMURA CHIAR SI CEI MAI APROAPE DE DUMNEZEU DINTRE NOI.

Vreme de zece ani am tot avertizat despre mia de focuri, incendii, ce se vor abate asupra orasului New York. Focul va devora întregul mega complex de clãdiri uriase, incluzând suprafete din New Jersey si Connecticut. Orase majore de pe tot cuprinsul Americii vor avea parte de flãcãri intense, dezlãntuite, debandadã – asa cum am vãzut în Watts, Los Angeles, cu ani în urmã.

Flãcãri intense, dezlãntuite, debandadã vor fi si în orase din întreaga lume. Vor avea loc jafuri, inclusiv în Times Square, din orasul New York. Ceea ce experimentãm noi acum nu este recesiune, nici mãcar depresie. Ne aflãm sub mânia lui Dumnezeu. În Psalmul 11 este scris:

“Şi când se surpă temeliile, ce ar putea să mai facă cel neprihănit?” (versetul 3).

Dumnezeu judecã pãcatele strigãtoare la cer ale Americii si ale natiunilor. El distruge temeliile lumesti.

Profetul Ieremia avertiza Israelul, cu referire la nelegiuirile sale:

“Aşa vorbeşte Domnul: Iată, pregătesc o nenorocire împotriva voastră, şi fac un plan împotriva voastră. De aceea, întoarceţi-vă fiecare de la calea voastră cea rea, îndreptaţi-vă umbletele şi faptele!”

„Dar ei zic: ,Degeaba! Căci noi ne vom urma gândurile noastre, şi vom lucra fiecare după pornirile inimii noastre rele!” (Ieremia 18:11-12).

In Psalmul 11:6, David avertizează: “Peste cei răi plouă cărbuni, foc şi pucioasă: un vânt dogoritor, iată paharul de care au ei parte”. De ce? David ne răspunde: “Căci Domnul este drept, iubeşte dreptatea, şi cei neprihăniţi privesc Faţa Lui” (versetul 7).
CE VA FACE CEL NEPRIHANIT? CE VA FACE POPORUL LUI DUMNEZEU?

Mai întâi, vã dau un cuvânt practic pe care l-am primit eu însumi în dreptul meu: Strânge deoparte provizii de hranã, articole de toaletã si alte lucruri de bazã, care sã-ti ajungã vreme de treizeci de zile. În orasele mari, proviziile de bãcãnie se golesc într-o orã la semnul unui dezastru iminent.

În ceea ce priveste reactia noastrã spiritualã, nu avem decât douã optiuni. Aceasta este subliniat în Psalmul 11. “Fugim în munţi, ca o pasăre”. Sau, facem cum spune David, care si-a atintit privirea înspre Cel ce stã pe tronul Sãu în ceruri, Domnul, ai cÎrui ochi “privesc, şi pleoapele Lui cercetează pe fiii oamenilor” (versetul 4). “Domnul cearcă pe cel neprihănit, dar urăşte pe cel rău şi pe cel ce iubeşte silnicia” (versetul 5).

Voi spune sufletului meu: Nu-i nevoie sã fug.. sã mã ascund.. Aceasta este lucrarea dreaptã a lui Dumnezeu. Voi vedea pe Domnul nostru pe tronul Sãu, cum, cu tandrete, si plin de iubire, cu bunãtate, vegheazã fiecare pas pe care îl fac eu – încrezandu-mã cã El va izbãvi pe ai Sãi chiar prin inundatii, foc, calamitãti, testãri si încercãri de tot felul.

Notã: Nu stiu când se vor petrece aceste lucruri, dar stiu cã nu sunt prea departe. Eu mi-am descãrcat povara sufletului, v-am spus ce aveam pe suflet. Faceti ce doriti cu mesajul acesta.

Dumnezeu sã vã binecuvanteze si sã vã pãstreze în Harul Sãu.

In Hristos,
DAVID WILKERSON

Preluat de pe

http://davidwilkersoninromanian.blogspot.com/

Reclame

35 responses


 1. Unde sunt oamenii rugaciunii ? D.W.

  martie 9, 2009 la 1:43 am

 2. Alexandru, multumesc pentru link.

  martie 9, 2009 la 1:48 am

 3. gherasim27andrei

  Poezie | Poetry | CLICK

  martie 9, 2009 la 8:30 pm

 4. razvan

  APOCALIPSA

  1. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta – GRUPUL G7.

  ARGUMENTE :

  Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi – GRUPUL CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE – deasupra cărora şade femeia – UNIUNEA EUROPEANA.

  2. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.

  CEI 7 IMPARATI SUNT CEI SAPTE PRIM MINISTRII AI CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

  3. Cinci tari au cazut din cauza crizei financiare din America si Europa: Germania, SUA, Franta, Marea Britanie si Italia.” Unul mai este”: Canada nu a fost afectata de criza financiara.”Celalalt inca nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme ».Este vorba de Japonia care inca nu a ajutat financiar America si Europa, dar care va ajuta, insa va fi exclusa din planul globalizarii, va fi inlaturata, va sta putina vreme.

  Ministrii economiei si finantelor ai tarilor G7 au declarat ca „s-au angajat sa ia masuri decisive si sa se foloseasca de toate mijloacele disponibile” pentru a face fata crizei financiare si au anuntat un plan in cinci puncte pentru pentru a scoate economia mondiala din criza, anunta BBC. Ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 s-au reunit vineri, la Washington, in plina accelerare a crizei care face ravagii pe pietele financiare din intreaga lume.

  Dupa inchiderea burselor, Grupul celor 7 a declarat ca este nevoie de adoptarea unor „masuri urgente” pentru a stabiliza sistemul financiar din intreaga lume. Reprezentantii G7 au precizat ca analizeaza diverse mijloace pentru a preveni falimentul celor mai importante institutii financiare si au asigurat ca bancile pot atrage capital si din surse publice, si din surse private.

  La intalnirea din capitala americana au participat ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 (Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

  Japonia va propune G7 crearea unui fond de urgenta de circa 200 miliarde de dolari (146 miliarde de euro) pentru a imprumuta tarile mici afectate de criza financiara mondiala, scrie vineri presa japoneza citata de AFP.
  SURSA: EXTRAS DIN HOTNEWS.RO

  4. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.

  AL OPTULEA IMPARAT ESTE RUSIA CARE S-A ALATURAT GRUPULUI G7.

  “Intrunirea ministrilor de finante si a guvernatorilor bancilor centrale din grupul G7 plus Rusia a dus la crearea unui plan de actiune pentru stabilizarea pietelor financiare. Stategia prezentata publicului, structurata in cinci puncte majore, nu a oferit insa si detalii asupra modului de implementare ».
  SURSA : EXTRAS ARTICOL – ALEXANDRA POPA – http://WWW.CONSO.RO

  5. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

  Dupa umila mea parere, cei zece imparati sunt urmatoarele state : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican.

  6. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei – grupului G7si Uniunii Europene.

  7. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.

  Urmarile crizei financiare vor fi devastatoare.Oamenii vor declansa revolte ne mai intalnite impotriva guvernelor tarilor mentionate, datorita crizei financiare profunde din intreaga lume.Acesti oameni sunt cei care au participat la sustinerea guvernelor si care au profitat de toate bogatiile fiarei, cei care au acceptat semnul fiarei( microcipul de identificare ).Prabusirea sistemului financiar mondial va conduce la disparitia banilor si iminenta implantare a oamenilor cu microcipul de identificare(sclavie).Cei care nu vor accepta semnul sunt alesii mielului – Isus Cristos – si armatele tarilor implicate in acest dezastru planetar, in cele din urma vor porni razboi impotriva acestora, deci, implicit impotriva lui Isus Cristos – fiul lui Dumnezeu.Se va declansa, in cele din urma, cel de-al 3-lea razboi mondial care va fi si ultimul.Isus Cristos impreuna cu cei alesi vor invinge coalitia fiarei, indiferent de forta acesteia care este insignifianta fata de forta lui Dumnezeu.

  8. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

  Acest paragraf din Apocalipsa descrie ceea ce am mentionat mai sus: Multimea de oameni din intreaga Europa va declansa revolta( mentionez ca in Europa se vor declansa mari revolte populare).

  9. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

  Cele zece state – Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican – nu vor mai ajuta financiar Europa, datorita revoltelor populare foarte puternice si in cele din urma, continentul european va fi distrus.Orasele mari din Europa vor arde si vor fi pustiite de furia multimii.

  10. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

  Cei care conduc aceasta lume nu realizeaza nici acum in al 12 – lea ceas ca indeplinesc voia lui Dumnezeu si se indreapta spre pierzanie.

  11. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

  Femeia, asa cum am aratat mai sus reprezinta UNIUNEA EUROPEANA care stapaneste toti sefii de state si de guverne din intreaga lume.

  12. Şi a strigat cu glas puternic şi a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, şi închisoare tuturor păsărilor spurcate şi urâte.

  13. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit.

  INTR-ADEVAR, IN URMA REVOLTELOR POPULARE, UNIUNEA EUROPEANA SE VA PRABUSI DATORITA FAPTULUI CA TOTI BOGATII – BANCHERI, SEFI DE STATE, SEFI DE CORPORATII MULTINATIONALE, FRANCMASONI, SIONISTI – TOTI S-AU IMBOGATIT PE SEAMA POPOARELOR PE CARE LE-AU ASUPRIT SI LE-AU TINUT IN STADIUL DE SCLAVAGISM, DIN CELE MAI VECHI TIMPURI SI PANA IN PREZENT.

  14. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei;

  15. Fiindcă păcatele ei au ajuns până la cer şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nedreptăţile ei.

  DUMNEZEU II AVERTIZEAZA PE CEI CREDINCIOSI INTRU ISUS CRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU, PE CEI CARE NU VOR ACCEPTA SEMNUL FIAREI(MICROCIPUL), SA NU SE FACA PARTASI LA PACATELE SAVARSITE DE CEI CARE AU ACCEPTAT SEMNUL SI CARE AU PROFITAT IMPREUNA CU CEI BOGATI LA DESFRAU SI LACOMIE. SA NU SE ALATURE LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC( CACI REVOLTELE VOR FI DECLANSATE DE CATRE CEI CARE AU ACCEPTAT ACEASTA SITUATIE, CARE AU AVUT DE PROFITAT DE PE URMA CELOR BOGATI PRIN FUNCTII, PRIVILEGII SI BOGATII SI PE CARE, IN CELE DIN URMA, LE-AU PIERDUT DATORITA CRIZEI FINANCIARE).DE NOI CEI SARACI CARE NU AM FOST PARTASI LA INFAPTUIREA ACESTUI DEZASTRU, DUMNEZEUL ARE GRIJA PRIN SIMPLUL FAPT CA, NU AM DEVENIT SCLAVII FIAREI SI NU AM ACCEPTAT SEMNUL EI(MICROCIPUL).DE ACEEA, VA SFATUIESC SA NU VA IMPLICATI IN REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CURAND IN INTREAGA EUROPA.

  16. Daţi-i înapoi, precum v-a dat şi ea şi, după faptele ei, cu măsură îndoită, îndoit măsuraţi-i; în paharul în care v-a turnat, turnaţi-i de două ori.

  DUMNEZEUL NE SFATUIESTE SA-I DAM EUROPEI CEEA CE NE-A DAT SI EA : SARACIE, HAOS, CRIME, DESFRANARE SI MULTE ALTE PACATE.SA-I DAM CHIAR INDOIT.ACEASTA INSEAMNA SA-I LASAM PE CEI BOGATI SA DEVINA SI EI DE DOUA ORI MAI SARACI DECAT NOI.SA-I LASAM PE TOTI ACEIA CARE AU SAVARSIT ACESTE FAPTE SA DEVINA DE DOUA ORI MAI DESFRANATI, CRIMINALI, IDOLATRII.SA NU PARTCIPAM ALATURI DE ACESTIA LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CHIAR DACA VOM AVEA MULT DE SUFERIT.SA NE INTARIM IN CREDINTA.DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE NOI SI NE VA OCROTI.VOM AVEA VIATA VESNICA ALATURI DE DUMNEZEU SI FIUL SAU ISUS CRISTOS.

  17. Pe cât s-a mărit pe sine şi a fost în desfătări, tot pe atâta daţi-i chin şi plângere. Fiindcă în inima ei zice: Şed ca împărăteasă şi văduvă nu sunt şi jale nu voi vedea nicidecum!

  EUROPA, IMPREUNA CU SEFII DE STATE, CU CEI BOGATI SI TOTI CEI CARE I-AU ACEPTAT PE ACESTIA, AU FOST AROGANTI, S-AU CREZUT DUMNEZEI INVINCIBILI, S-AU DEDAT LA DESFATARI SI LACOMIE DE BOGATII, NE-AU PRIGONIT PE NOI CEI SARACI SI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS.DUMNEZEU NE SFATUIESTE SA-I LASAM SA SE DISTRUGA, SA SE CHINUIE LA FEL CUM NE-AU CHINUIT SI EI.SA-I LASAM SA-SI PLANGA PROPRIILE LOR FAPTE.BOGATII LUMII SI AI EUROPEI NU AU VAZUT SAU NU AU VRUT SA VADA BATJOCURA LA CARE NE-AU SUPUS.

  18. Pentru aceea într-o singură zi vor veni pedepsele peste ea: moarte şi tânguire şi foamete şi focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă.

  PRIN VOIA LUI DUMNEZEU, TOTUL SE VA IMPLINI FOARTE RAPID.REVOLTELE POPULARE VOR FI INECATE IN SANGE DE CATRE ARMATELE FIAREI PENTRU APARAREA PRIVILEGIILOR CELOR BOGATI.EUROPA VA ARDE LA PROPRIU DE FURIA OARBA A CELOR NECREDINCIOSI IN ISUS.

  19. Iar împăraţii pământului, care s-au desfrânat cu ea şi s-au dezmierdat cu ea, se vor jeli şi se vor bate în piept pentru ea, când vor vedea fumul focului în care arde,

  Stând departe de frica chipurilor ei, şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, Babilonul, cetatea cea tare, că într-un ceas a venit judecata ta!

  BOGATII STATELOR LUMII CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI VOR REGRETA ENORM DISTRUGERILE PE CARE EI INSISI LE-AU DECLANSAT.

  20. Şi neguţătorii lumii plâng şi se tânguiesc asupra ei, căci nimeni nu mai cumpără marfa lor,

  Marfă de aur şi de argint, pietre preţioase şi mărgăritare, vison şi porfiră, mătase şi stofă stacojie, tot felul de lemn bine mirositor şi tot felul de lucruri de fildeş, de lemn de mare preţ şi marfă de aramă şi de fier şi de marmură,

  Şi scorţişoară şi balsam şi mirodenii şi mir şi tămâie şi vin şi untdelemn şi făină de grâu curat şi grâu şi vite şi oi şi cai şi căruţe şi trupuri şi suflete de oameni.

  Şi roadele cele dorite de sufletul tău s-au dus de la tine şi toate cele grase şi strălucite au pierit de la tine şi niciodată nu le vor mai găsi.

  Iar neguţătorii de aceste lucruri, care s-au îmbogăţit de pe urma ei, vor sta departe, de frica chinurilor ei, plângând şi tânguindu-se,

  Şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveşmântată în vison şi în porfiră şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăţie!

  Şi toţi cârmacii şi toţi cei ce plutesc pe mare şi corăbierii şi toţi câţi lucrează pe mare stăteau departe,

  Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!

  Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!

  IN URMA ACESTOR REVOLTE POPULARE SI A RAZBOIULUI CARE SE VA DECLANSA, EUROPA VA FI PARJOLITA.TOTI CEI CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI, A BOGATIILOR EI, TOTI BANCHERII, COMERCIANTII, INDUSTRIASII CARE AU FACUT AVERI INCOMENSURABILE, FARA SA REDISTRIBUIE ACEASTA BOGATIE IN MOD ECHITABIL TUTUROR OAMENILOR PE CARE I-AU TRANSFORMAT IN SCLAVI, SE VOR TANGUI DIN CAUZA PIERDERII ACESTOR BOGATII SI SE VOR TINE DEPARTE DE ACESTE EVENIMENTE.VOR ASISTA CU UIMIRE LA DISTRUGEREA SI PUSTIIREA EUROPEI.

  21. Veseleşte-te de ea, cerule şi voi sfinţilor, şi voi apostolilor, şi voi proorocilor, pentru că Dumnezeu a pronunţat judecata voastră asupra ei.

  TOTI OAMENII CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, TOTI APOSTOLII, SFINTII SI PROROCII LUI DUMNEZEU VOR FI RAZBUNATI PRIN ACEASTA DREAPTA JUDECATA.

  22. Şi glasul celor ce cântă din chitară şi din gură şi din flaut şi din trâmbiţă nu se va mai auzi de acum în tine şi nici un meşteşugar de orice fel de meşteşug nu se va mai afla în tine şi huruit de mori nu se va mai auzi în tine niciodată!

  Şi niciodată lumina de lampă nu se va mai ivi în tine; şi glasul de mire şi mireasă nu se vor mai auzi în tine niciodată, pentru că neguţătorii tăi erau stăpânitorii lumii şi pentru că toate neamurile s-au rătăcit cu fermecătoria ta.

  Şi s-a găsit în ea sânge de prooroci şi de sfinţi şi sângele tuturor celor înjunghiaţi pe pământ.

  IN EUROPA, DATORITA REVOLTELOR POPULARE SI A RAZBOIULUI DEVASTATOR, TOTUL VA FI DISTRUS SI PARJOLIT.NIMENI NU VA MAI PRODUCE SI VA VINDE, BOGATII LUMII VOR DISPAREA, NU VOR MAI EXISTA ASUPRITI SI ASUPRITORI.

  SA NE BUCURAM NOI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, CACI DREAPTA VA FI JUDECATA LUI DUMNEZEU PENTRU CEI CARE AU LUAT IN BATJOCURA NUMELE DOMNULUI.

  martie 18, 2009 la 3:54 pm

 5. V D Filip

  Nu pot fi de acord cu cei ce fac litera de lege dintr-o interpretare a Bibliei. Imi place si mie sa fac unele interpretari, dar nu vreau ca cineva sa le ia decat pt meditare, pt orientare. Este interesanta interpretarea lui razvan. Nu cred ca inclina sa spuna ca totul va fi asa cu cea mai mare precizie. De ce spun asta, fiindca sunt convins ca in Biblie musteste de simbolism. Unele timpuri simbolizeaza sau reflecat insemnatatea altor vremuri, unele intamplari le simbolizeaza premergator pe altele. Ex: consider ca robia babiloniana simbolizeaza robia de pe pamant a celor ce i-a ales D-zeu pt mantuire. Apoi, aspectele spirituale sunt reflectate prin cele materiale, dar evenimentele se pot intrepatrunde ca aspect si si pe plan material si pe cel spiritual.Scapandu-ne de multe ori amanunte din vedere, vom intelege cu greu multe lucruri si vom face multe confuzii, drept urmare o orientare buna ramane de dorit. Multi isi pun problema ca apogeul fiarei va aduce cu sine acea infierare literalmente 666. Si in acest timp nu vei putea cumpara si vinde fara parafa 666 pe mana ori pe frunte. As vrea sa intreb, in pilda celor 10 fecioare, de ce spun cele intelepte celor neintelepte sa mearga sa CUMPERE untelemn la cei ce au de vanzare? Cand citim in apocalipsa ca fara semnul fiarei nimeni nu va putea cumpara si vinde, spune si ce anume? Suntem tentati sa ne speriem pe plan material, dar pe plan spiritual de cata vreme nu cumparam si vindem sub semnul fiarei, isi da cineva seama?

  martie 18, 2009 la 7:55 pm

 6. razvan

  Misticii au determinat oamenii sa creada ca Biblia – Cuvantul lui Dumnezeu este plina de simbolism, pentru a nu o citi si a ramane in continuare ignoranti.Biblia este o Carte de Stiinta.Daca observi nu am facut referire la date exacte(numai Dumnezeu stie ziua cand se vor intampla toate acestea).Eu nu am facut decat sa interpretez cateva paragrafe din Apocalipsa lui Ioan care au o asemanare foarte ciudata cu situatia politica, religioasa(Fiara=Biserica Catolica=Statul Vatican), economico-financiara si sociala la nivel mondial.Tot ceea ce am expus trebuie interpretat drept o teorie pe care o lansez spre discutie, teorie care se poate adeveri sau nu.Timpul va lamuri acest aspect.In orice caz, vremurile pentru indeplinirea Profetiilor Bibliei sunt aproape.

  martie 18, 2009 la 8:29 pm

 7. razvan

  Daca crede cineva ca aceasta criza financiara mondiala provocata de catre G7(tarile puternic industrializate) impreuna cu Rusia, China si Vatican(biserica catolica) nu va avea urmarile descrise de catre mine(mari revolte sociale in intreaga Europa) se insala amarnic.Toate crizele financiare din istoria lumii au fost urmate de framantari sociale si de cele doua razboaie mondiale.Sa dea Dumnezeu sa nu se intample ceea ce a afirmat Einstein:” Dupa cel de-al 3-lea razboi mondial, oamenii se vor lupta cu prastiile”.

  martie 18, 2009 la 8:35 pm

 8. V D Filip

  Zaharia 3:
  9. Căci iată că numai spre piatra aceasta pe care am pus-o înaintea lui Iosua, sunt îndreptaţi SAPTE OCHI; iată, Eu Însumi voi săpa ce trebuie săpat pe ea, zice Domnul oştirilor; şi într-o singură zi, voi înlătura nelegiuirea ţării acesteia.

  ZAHARIA 4:
  10. Căci cine dispreţuieşte ziua începuturilor slabe? Aceşti şapte vor privi cu bucurie cumpăna în mâna lui Zorobabel. Aceşti SAPTE SUNT OCHII DMNULUI, care cutreieră tot pământul.”

  Razvane, ce intelegi tu din cele 2 versete? Ce ar putea insemna cei sapte ochi a Lui Dumnezeu, fiindca nu crezi ca exista simbolistica in Biblie? Exista vreun text din Biblie care sa atribuie si omului vreo insusire in cifra 7 ? Vedem ca omul a fost creat in ziua a sasea. In „G7” daca luam seama, observam doi de 7. Litera G ocupand locul 7 in alfabet, litera K locul 11, etc. Cand se spune cele 7+8, ocolindu-se de multe ori sa se spuna G7+8, am putea avea de-a face cu un 777 si un 1 mai mascat. Vei putea observa daca cauti cu atentie in diferite ocazii sa vezi 17 sau 15 sau 177 sau 174, etc. Nu stiu daca m-am exprimat bine si nu am scapat ceva sa fiu mai bine inteles, dar prea mult nu am de gand sa ma intind. Ce vreau sa precizez este faptul ca omul incearca mereu sa-si atribuie rolul de dumnezeu, iar in aroganta lui tre sa se impuna si prin simboluri. De ce vrea omul neaparat sa confiste imaginea lui Dumnezeu cand nu poate ramane decat om, o fiinta trecatoare? Tre el sa se balaceasca in fumuri, ca altfel i se pare ca nu poate recupera vesnicia. Daca se spune ca Dumnezeu este trinitate, cifra 3 simbolizand si stabilitatea, hopa si omul vrea sa fie cu 3 de 6, fiindca pana la urma isi recunoaste limitele. Daca nu poate sa fie cu 3 de 7, macar cu trei de 6. Hai ca la multi o sa li se para ca am luat-o razna. Am pus o intrebare pe blogul lu violeta referitor la 666. Daca ar fi sa simbolizam trinitatea prin cifre, am putea sa spunem 777? De ce in visul lui nebucadnetar se spune de adunat, impartit, gasit usor,etc… Hai sa incercam asa, poate mai naiv sa facem lucrul acesta totusi dupa ce cunoastem din Biblie. Sa punem in dreptul Lui Dumnezeu Tatal ca simbol drept cifra 7. Daca ar fi sa punem si pt Fiul, cu care alta cifra am putea mai bine sa il simbolizam decat cu cifra 5, referindu-ne la cele 5 rane. Si cunoscand ca in Noul se relateaza despre cele 9 roade ale Duhului, care alta cifra ar putea fi mai indicata pt simbolizare? Adunand 7 cu 5 si cu 9 + 21. Apoi 21 : 3 = 7. [?!?!?!]

  martie 18, 2009 la 9:16 pm

 9. V D Filip

  scz, la ultimul rand, in loc de = 21,am pus +…

  martie 18, 2009 la 9:20 pm

 10. V D Filip

  Are Dumnezeu ceva impotriva ca omul sa aibe stabilitate ajungand astfel pe o pozitie de Dumnezeu? Nu gasim asa ceva in Biblie, din contra. Eu observ un vocabular al simbolurilor in Biblie. Nu imi permite timpul, spatiu si rabdarea sa intru in multe detalii. Hai sa mergem iar la 666 si sa le adunam. Ne da 18. Facem si a doua adunare, adica 1+8=9. adica cine are 2 paini in traista ii este deajuns. Nu are rost sa ne intindem la mai multe adunari. Culmea ce coincidenta! Am ajuns cumva la acelasi nr cu roada Duhului?

  MATEI 7:
  16. Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mărăcini?
  17. Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.
  18. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune.
  19. Orice pom, care nu face roade bune, este tăiat şi aruncat în foc.
  20. Aşa că după roadele lor îi veţi cunoaşte

  martie 19, 2009 la 12:15 am

 11. V D Filip

  in concluzie, intrebarea este: ce alege individul sa fie, om sau fiara? chiar daca prin roade bune isi gaseste stabilitatea, intre om si Dumnezeu ramane totusi diferenta. Cred ca daca Dumnezeu a vb si prin felul simbolurilor, a cifrelor, in acest fel i s-a precizat omului „lungul nasului”.

  martie 19, 2009 la 12:23 am

 12. razvan

  Nu rezolvi nimic daca stai sa aduni niste cifre.Nu este nici un simbolism in Biblie.Nu este nimis mistic.Oamenii au creat simbolismul si misticismul nu Dumnezeu.Ma repet,Biblia este Cartea de Stiinta si nu are nimic ascuns.

  martie 19, 2009 la 8:28 am

 13. razvan

  Raman la parerea ca si cei sapte ochi reprezinta G7.”si intr-o singura zi, voi inlatura nelegiuirea acestei tari”.G7 este un grup de tari, este o uniune de tari puternic industrializate,deci poate fi considerata o tara nelegiuita.

  martie 19, 2009 la 8:30 am

 14. razvan

  In tot ceea ce am scris nu gasesti nimic mistic.Tot ceea ce am vrut,a fost sa fac o comparatie intre unele versete din Apocalipsa si situatia economico-financiara si politica la nivel mondial din zilele noastre.Nu vreau ca tu sa crezi ca se vor indeplini aceste profetii, sau ca ceea ce am scris reprezinta adevarul absolut.Dar sa stii ca toate profetiile din Biblie sau adeverit.

  martie 19, 2009 la 8:35 am

 15. V D Filip

  4. Şi au început să se închine balaurului, pentru că dăduse puterea lui fiarei. Şi au început să se închine fiarei, zicând: „Cine se poate asemăna cu fiara, şi cine se poate lupta cu ea?”
  5. I s-a dat o gură, care rostea vorbe mari şi hule. Şi i s-a dat putere să lucreze patruzeci şi două de luni.
  6. Ea şi-a deschis gura, şi a început să rostească hule împotriva lui Dumnezeu, să-I hulească Numele, cortul şi pe cei ce locuiesc în cer.
  7. I s-a dat să facă război cu sfinţii, şi să-i biruiască. Şi i s-a dat stăpânire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam.
  8. Şi toţi locuitorii pământului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului, care a fost înjunghiat.

  Interesant, ca oamenii s-au inchinat mai intai balaurului si apoi fiarei. De ce se inchina acestora? A ocupat fiara si balaurul (satan) loc de dumnezeu? Cred ca asta e prima si cea mai zdravana hula. A doua ca gravitate pe care o consider este sa insele pe multi cum ca relele facute de fiara, semnele ce le face ar fi de fapt voia Lui Dumnezeu.

  „14. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei;” – este un verset ce l-am gasit in mesajele tale. Ai putea sa explici la ce se refera cand spune iesiti din ea, si cum se poate face lucrul acesta? Apoi nu inteleg de ce „G7” reprezinta ochii lui Dumnezeu asa cum te-ai exprimat. Sau nu am inteles eu bine ce ai vrut sa spui?

  martie 19, 2009 la 9:52 am

 16. razvan

  Da satana a ocupat locul lui Dumnezeu in conducerea lumii.Este vorba de Biserica Catolica la care vor fi obligati toti locuitorii pamantului sa se inchine.Biserica va elabora un decret papal in acest sens, la fel cum a decretat si duminica zi de odihna si de inchinare pagana.Ziua Dumnezeului adevarat este sambata(sabatul), zi de odihna si de inchinare.Religia catolica, ortodoxa, islamica, iudaica sunt religii false, infiintate pentru subjugarea celor credinciosi in Isus Cristos si pentru obtinerea de profituri.Au facut o afacere din imaginea lui Dumnezeu.
  Am explicat lucrul acesta.Dumnezeu ii avertizeaza pe cei care nu se vor inchina Bisericii Catolice, a grupului celor 7, sa nu participe la revoltele care vor avea loc in Europa, revolte care, am explicat, vor fi declansate de catre cei care au aceptat inchinarea la fiara, au profitat de privilegiile si bogatiile fiarei(biserica catolica si G7) dar care, in urma crizei financiare, vor pierde aceste privilegii.Numai asa Dumnezeu va cunoaste si va reusi sa ii salveze pe cei alesi.Inca odata, va sfatuiesc sa nu participati la aceste revolte.Cele 7 tari industrializate sunt ochii lui Dumnezeu pentru ca indeplinesc profetiile din Apocalipsa.Ceea ce este descris in Apocalipsa este de fapt programul lui Dumnezeu de curatire a pamantului de idolatrie, lacomie, hotii, crime, iar G7 trebuie sa duca la indeplinire programul lui Dumnezeu.

  martie 19, 2009 la 2:49 pm

 17. razvan

  Sa nu crezi ca am ceva impotriva bisericilor catolica sau ordodoxa.Nu ma intereseaza nici un cult religios si nu particip la nici o slujba religioasa.Singurii la care ma inchin sunt Dumnezeu Tatal si Isus Cristos Fiul lui Dumnezeu.Singurul Preot – Invatator pe care il recunosc este Isus Cristos – „singurul mijlocitor intre oameni si Dumnezeu”.Isus Cristos este singurul care are puterea si dreptul sa ma judece si sa-mi ierte pacatele, prin Jertfa sa.Un preot nu are puterea sa mi ierte pacatele.Cand in Biserica Catolica sau Ortodoxa sau in oricare cult religios, preotii vor incepe sa propavaduiasca si sa explice in mod stiintific Biblia, fara ingerasi cu aripioare, draci cu coarne sau cazane cu smoala, atunci voi intra si eu in una dintre aceste biserici.Pana atunci, nu.De ce crezi ca exista pe pamant atatea culte religioase.Concurenta privind imaginea lui Dumnezeu pentu obtinerea de profituri si privilegii.Atat si nimic mai mult.

  martie 19, 2009 la 3:03 pm

 18. razvan

  scuza-mi eventualele greseli dar ma grabesc cand scriu.

  martie 19, 2009 la 3:05 pm

 19. V D Filip

  Scz, dar la ultima idee cu ochii Lui Dumnezeu nu pot fi de acord cu tine, asa cum nu pot fi de acord cu unele eschivari neo facute cu ajutorul unui text si anume, ca nu poti indrepta ce a facut Dumnezeu stramb. Cred ca Dumnezeu ofera solutii si variante pt rezolvarea aspectelor negative. De la creatie omul a fost mereu imbiat sa aleaga binele. Si pana la urma Dumnezeu l-a inchis pe om in neascultarea lui. De exemplu, Dumnezeu, asa cum scrie in Biblie, vrea sa ofere mantuire in liniste si pace. In alt loc spune ca imparatia Lui Dumnezeu se va instala fara sa izbeasca privirile. Chiar daca ar veni imparatia Lui in mod spectaculos, omul alege spectaculosul, fara sa-l intereseze esentialul pana la urma. Nu cred ca Dumnezeu nu ar avea intentia si nu ar putea face ca omenirea sa treaca la alta forma de existenta decat prin fazele apocaliptice. Dar oferind omului destula libertate si minte, tot asteapta rabdator doar, doar omul se va indrepta si va merita pana la urma prin vointa de ascultare si altceva decat un sfarsit cumplit. Ce altceva putea prevede Dumnezeu din inclinatia omului decat ca il va inchide iarasi pe om in neascultarea lui.Insa in ultima inchidere nu mai exista indurare.

  martie 19, 2009 la 3:15 pm

 20. razvan

  Nu Dumnezeu a creat ceva stramb.Creatia lui Dumnezeu este perfecta.Oamenii fara credinta au strambat Creatia lui Dumnezeu, au devenit idolatrii, criminali, hoti, lacomi de bogatii si putere si multe alte pacate.Dumnezeu va repara aspectele negative prin ceea ce am descris eu in inerpretarea Apocalipsei pentru ca toti aceia care sunt descrisi mai sus nu s-au schimbat de a lungul istoriei si nu se vor schimba niciodata.Nu vor reveni niciodata la credinta in Dumnezeu si de aceea Dumnezeu ii va distruge.Am spus, Dumnezeu este iubitor de oameni dar este neindurator fata de toate aceste fapte rele comise de catre acestia.

  martie 19, 2009 la 3:27 pm

 21. V D Filip

  Daca luam bine seama, putem observa un mesaj clar dat de Dumnezeu inca din gradina Edenului. Omului i-ar fi fost de dorit si binele si raul. In schimb Dumnezeu l-a imbiat pe om sa aleaga doar binele. Si in zilele noastre aceeasi atitudine, inclinatie o are omul, mai mult, i se pare ca are dreptul sa fie ca Dumnezeu si sa se creada stapan si peste bine si peste rau. Am retinut dintr-o predica de la o inmormantare: „cunoastem binele si nu-l putem infaptui, cunoastem raul si nu il putem stapani.” Si totusi omul se crede ca Dumnezeu. Oricum, expresia „cunoastem binele si raul” ramane relativa.

  martie 19, 2009 la 3:38 pm

 22. razvan

  Si inca ceva, SUA are putere de la Uniunea europeana – Biserica Catolica.

  “Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur.”-coarnele mici ca ale mielului descrie ce am spus eu – istoria recenta a SUA.Graieste ca un balaur – forta armata impresionanta a SUA.
  “Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata”. SUA prin forta militara si NATO da putere fiarei celei mari(UE – Biserica Catolica).SUA vor determina prin lege(decret papal)ca toti locuitorii pamantului sa se inchine Bisericii Catolice – acesta este semnul.Cei care nu il vor accepta vor fi prigoniti, tarati in inchisori(Guantanamo) si ucisi de catre armata SUA.Biserica Catolica a primit in decursul istoriei o rana de moarte dar s-a vindecat – actualmente Biserica Catolica a recapatat puterea teribila din trecut – vor urma oare crimele din perioada inchizitiei catolice?
  ” Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor” – banuiesc ca recunosti aici puterea impresionanta a SUA( politica, economica si militara).
  “Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata”
  “Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei”.
  ” Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
  ” Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
  ” Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” –
  sunt curios ce chip vor fi fortati sa faca oamenii Bisericii Catolice la care sa se inchine( “sa nu-ti faci chip cioplit”).Sau poate chipul a fost facut deja.Cumva imaginea papei care se crede inlocuitorul lui Dumnezeu pe Pamant – ” VICARIUS FILII DEI” este titlul bisericii catolice si a papei.Te rog sa te documentezi ce reprezinta acest titlu, sa inlocuiesti literele cu cifrele, sa aduni si sa afli rezultatul.Este 666.” Cine are intelepciune sa socoteasca, este numar de om si este 666″.

  Alte argumente din Apocalipsa care ne arata ca biserica catolica este fiara: ” 1.Si a venit unul din cei sapte ingeri, care aveau cele sapte cupe, si a grait catre mine, zicand: Vino sa-ti arat judecata desfranatei celei mari, care sade pe ape multe,
  2. Cu care s-au desfranat imparatii pamantului si cei ce locuiesc pe pamant s-au imbatat de vinul desfranarii ei.
  3. Si m-a dus, in duh, in pustie. Si am vazut o femeie sezand pe o fiara rosie, plina de nume de hula, avand sapte capete si zece coarne.
  4. Si femeia era imbracata in purpura si in stofa stacojie si impodobita cu aur si cu pietre scumpe si cu margaritare, avand in mana un pahar de aur, plin de uraciunile si de necuratiile desfranarii ei – fiara rosie( culoarea bisericii catolice), care are sapte capete( puterea grupului G7, puterea economica si financiara) – 10 coarne – conducatorii celor 10 tarii implicate in Noua Ordine Mondiala, enumerate de mine in prima scriere.Purpura si stofa stacojie – ai urmarit ritualuirle preotilor catolici si papei?Sunt toti imbracati in stacojiu, imbodobiti cu pietre pretioase si margaritare.
  5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfranatelor si a uraciunilor pamantului – pe frontispiciul Bisericii Catolice este scris VICARIUS FILII DEI = 666.
  6. Si am vazut o femeie, beata de sangele sfintilor si de sangele mucenicilor lui Iisus, si vazand-o, m-am mirat cu mirare mare – CEI 80.000.000 DE CRESTINI UCISI IN TIMPUL INCHIZITIEI CATOLICE PENTRU SIMPLUL FAPT CA AU INDRAZNIT SA CITEASCA BIBLIA, CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
  7. Si ingerul mi-a zis: De ce te miri? Eu iti voi spune taina femeii si a fiarei care o poarta si care are cele sapte capete si cele zece coarne.

  CITESTE SI TU MAI DEPARTE SI VEI AFLA TAINA.

  martie 19, 2009 la 5:35 pm

 23. V D Filip

  Ufff , Razvane ! Ma obosesti rau de tot. Ai tu ce ai cu papa! :-))))) De esti asa vehement pe plan religios si o tii numai pe plan religios cu vehementa, atunci cred ca nu as fi nedrept sa cuprinzi si alte laturi religioase. Sa o luam de la A la Z. Dar sa stabilim mai intai care e A-ul. As zice INCHINAREA. Esti de acord? Apoi spune-mi si mie care e rana de moarte a fiarei religioase stacojii? Mai degraba as vedea o rana de moarte la fiara stacojie politica numita comunism sau bolsevism. Si am urmarit si eu ritualuri catolice in care se purta echipament alb.
  NU fiindca as avea ceva cu ortodocsii si as face discriminare, dar as incepe cu un exemplu de la ei. As avea ce spune cu inchinarea si despre neo, dar cum spui unora asa spui si celorlati, aidoma ca la surzi. Mai de curand am prins din intamplare o secventa pe TV unde se infruntau enoriasii cu popa ortodox, unul din motive fiind acela ca nu vine popa cu botezul pe la case cu crucea de fier ci cu aia de lemn. Am ales exemplul asta fiindca nu are nevoie de explicatii stiintifice ci ajunge una babeasca si anume:cum scrie in Biblie sa te inchini si cui? Am convingerea ca daca ar mai veni odata mantuitorul pe pamant, s-ar tensiona iar lucrurile in omenire si ar ajunge lumea sa-L rastigneasca de data aceasta pe o cruce de fier. Ai idee cat de deturnata si prelucrata a fost inchinarea in timpul comunismului in toate confesiunile? Te-am intrebat intr-un mesaj precedent, ce inseamna „iesiti din ea”? Cred ca ar trebui sa spui asta tuturor liderilor religiosi din Romania sa-si publice dosarele pt a implini acest verset. Ce penibil ar parea pt ei.Asta fiindca asa li s-a bagat in cap. Dar ce de rahat ar ajunge aia care au muncit 50 de ani de comunism si de sclavagism asa cum zici tu pt a ne putea indopa acum cu roadele sclavagismului. Dar nu as spune sclavie ci prizonierat. E ceva diferenta.

  martie 19, 2009 la 6:23 pm

 24. V D Filip

  Felul cum abordezi tu lucrurile mi se pare ca si cum as zice: hei Razvane, poti sa te declari inlocuitorul Lui Dumnezeu pe pamant, numai sa nu te vad cu o Tiara pe cap pe care sa scrie asta.

  martie 19, 2009 la 6:50 pm

 25. razvan

  Iti voi explica care este rana de moarte.

  CUM ESTE IDENTIFICATA FIARA?

  FIARA=BISERICA CATOLICA=PAPALITATEA

  1.”Fiara iese din mare” – papalitatea s-a ridicat din Europa occidentala foarte populata.
  2.”Ajunge sa fie o putere mondiala” – ( catolic=universal).Biserica catolica este cea mai puternica si influenta la nivel mondial.
  3.”Huleste” – „Noi(papii) tinem pe pamant locul Dumnezeului Atotputernic” – citat din Papa Leon al XIII-lea.
  „Preotul cu adevarat iarta pacatele in virtutea puterii data de Hristos” – Catehismul religiei catolice.
  4.”Guverneaza 42 luni profetice” – 1 zi profetica=1 an literal /42 luni=1260 zile/42=1260 ani.In anul 538 este stabilita oficial ROMA PAPALA prin decretul imparatului Justinian.In 1798 papalitatea primeste o rana de moarte, papa este capturat de generalul lui Napoleon: 538-1798=1260 ani.
  5.”Primeste o rana de moarte care este vindecata” – in 1798 generalul il ia pe papa captiv in Franta unde moare exilat.Toti europenii au crezut ca este sfarsitul papalitatii.DUMNEZEU NE-A AVERTIZAT CA ACEASTA RANA VA FI VINDECATA.INSA, IN 1929, MUSSOLINI INFIINTEAZA STATUL SUPREM AL VATICANULUI.

  VOI CONTINUA MAI TARZIU.

  martie 19, 2009 la 7:36 pm

 26. razvan

  Rana de moarte va fi vindecata.In 1929, prin Tratatul de la Letran, Mussolini infiinteaza Statul Suprem Vatican.
  6.”Puterea religioasa care primeste inchinare” – vezzi milioanele de pelerin care merg la Vatican pentru inchinare.
  7.”Face razboi cu sfintii lui Dumnezeu” – in timpul inchizitiei catolice pest 80 milioane de oameni au fost torturati si ucisi pentru simplul motiv ca citeau Biblia.
  8.”Are numarul 666″ – titlul oficial al papei, VIVARIUS FILII DEI” = 666=INLOCUITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU – O MARE HULA.IMI PARE RAU, EU NU MA CRED INLOCUITORUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT.SUNT UN UMIL SERVITOR SI CREDINCIOS AL LUI DUMNEZEU SI AL FIULUI SAU ISUS CRISTOS.

  V(5)+I(1)+C(100)+A(0)+R(0)+I(1)+U(5)+S(0)=112
  F(0)+I(1)+L(50)+I(1)+I(1)=53
  D(500)+E(0)+I(1)=501
  TOTAL: 112+53+501=666

  9.”Este condusa de un om” – conducatorul suprem, papa.

  martie 21, 2009 la 8:18 am

 27. razvan

  AM GRESIT, NU VIVARIUS CI VICARIUS

  martie 21, 2009 la 8:21 am

 28. razvan

  SE CAM LEAGA LUCRURILE, NU?SI INCA CEVA.SEMNUL CARE SE PUNE PE MANA SAU PE FRUNTE(CIPUL)POATE FI SEMNUL FIAREI.DAR SEMNUL FIAREI ESTE INCHINAREA LA FIARA PRIN DECRETAREA DUMINICII CA ZI DE ODIHNA.CUM SE VA FACE ASTA?CRED CA AI URMARIT CA IN UNIUNEA EUROPEANA SA SE DECRETEZE SAPTAMANA DE LUCRU DE 6 ZILE SI ZI DE ODIHNA DUMINICA.INTR-ADEVAR DACA SE DECRETEAZA ACEASTA SI VOM FI IMPLANTATI, VOM FI NEVOITI SA VENIM SI SAMBATA LA SERVICIU PRIN FAPTUL CA PATRONII NE VOR PONTA PRIN SCANAREA MICROCIPULUI, IAR CEI CARE NU VOR MUNCII SAMBATA ISI VOR PIERDE LOCURILE DE MUNCA(”NIMENI NU VA PUTEA VINDE SAU CUMPARA FARA SA AIBA SEMNUL FIAREI 666″ – TI-AM DEMONSTRAT CARE ESTE SEMNUL FIAREI.

  APROPO DE CE AM SCRIS PRIMA DATA.AI URMARIT LA STIRI REVOLTELE DIN FRANTA DE LA PARIS.CAT DE MARE POATE FI FURIA MULTIMII.AI OBSERVAT CA AU INCEPUT SA DEA FOC SA SE LUPTE CU FORTELE DE ORDINE PENTRU FAPTUL CA VOR FI 2 MILIOANE DE SOMERI.OARE CE SE VA INTAMPLA DACA REVOLTELE SE VOR EXTINDE IN INTREAGA EUROPA?CUMVA CEEA CE AM DESCRIS EU?II ROG PE TOTI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS SA NU PARTICIPE LA ACESTE REVOLTE.VA FI FOARTE GREU INCLUSIV IN ROMANIA CU ACEASTA CRIZA FINANCIARA CAT DE CURAND( CRED CA INCEPAND CU LUNA IUNIE VA FI DEZASTRU).NU VREAU SA VA SPERII DAR “VREMURILE SUNT APROAPE”.

  martie 21, 2009 la 8:48 am

 29. V D Filip

  razvane, razvane ! Daca de atata vreme papa umbla pe cap cu 666, banuiesc ca si milioanele de pelerini ce merg la vatican au pe frunte ori pe mana dreapta 666. apoi pe milioanele de crestini ce sunt torturati in prezent, cine-i chinuie, mai ales ca nu au nici in prezent semnul fiarei pe mana ori pe frunte? Poate il au in constiinta si in lucrarea ce o fac si se tortureaza singuri. Poate le lipseste ungerea de sus care sa-i invete ce sa faca. Cati crestini au fost si sunt torturati numai la noi in tara prin diferite forme, tot papa ii supune la tortura? Iar te-ai pus pe calcule matematice. Mai fa-le si in alt stil. Daca deschizi TV-ul, ii vezi pe crestinii nostri vaicarindu-se ca in durerile facerii. Nu ei l-au ales si pe iliescu si pe constantinescu si pe basescu ? l-au ales cumva pe papa de la roma? :-)))))) pe constantinescu l-au eliminat pana la urma si doar era ortodox, adica din categoria religiilor pe care le-ai pus pe lista negativa. Ce a facut papa cand a aflat ca nu mai e pe lista constantinescu, a dormit? Cred ca s-a convertit si el la bolsevism ca alta explicatie nu gasesc. si americanii la fel.

  martie 21, 2009 la 8:57 am

 30. V D Filip

  De vrei sa ai idee de ce sunt unii purpurii, vin cu cateva versete din Biblie:

  1 Timotei 4:

  1. Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă, ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor,
  2. abătuţi de făţărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, INSEMNATI CU FIERUL R O S U în însuşi cugetul lor.

  Romani 3:

  11. Nu este nici unul care să aibă pricepere. Nu este nici unul care să caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.
  12. Toţi s-au abătut, şi au ajuns nişte netrebnici. Nu este nici unul care să facă binele, nici unul măcar.
  13. Gâtlejul lor este un mormânt deschis; se slujesc de limbile lor ca să înşele; sub buze au venin de aspidă;
  14. gura le este plină de blestem şi de amărăciune;
  15. AU PICIOARELE GRBNICE SA VERSE SANGE;
  16. prăpădul şi pustiirea sunt pe drumul lor;
  17. NU CUNOSC CALEA PACII;
  18. FRICA de DUMNEZEU NU ESTE INAINTEA OCHILOR LOR.”

  martie 21, 2009 la 2:04 pm

 31. razvan

  Nu crestinii se tortureaza singuri ci religiosii.Nu confunda Credinta in Dumnezeu cu religia.Cei care intra in biserica, indiferent ca este catolica sau ordodoxa nu sunt crestini.Cei care se roaga la icoane si la preoti, nu sunt crestini(„sa nu-ti faci chip cioplit.sa nu-ti faci alti dumnezei in afara de Mine”).Mai sus ti-am explicat ca papa se crede”inlocuitorul fiului lui dumnezeu – vicarius filii dei”(ai observat ca am scris dumnezeu cu d mic).Catolicii nu slujesc adevaratul Dumnezeu si nici pe fiul Sau Isus Cristos.In ce stil sa fac calculele matematice?Am inlocuit literele – VICARIUS FILII DEI – cu cifrele corespondente in latina.Rezultatul l-ai vazut si tu.

  Ai facut o enumerare a unor versete.Cred ca nu te referi la mine.

  1 Timotei 4:

  1. Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă, ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor,

  Cine s-a lepadat de credinta?S-au lepadat de credinta adevarata in Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, cel care s-a jertfit pe cruce si a luat asupra Sa toate pacatele oamenilor, cei care se inchina la idoli de lemn si de piatra( ritualuri catolice si ortodoxe).Eu nu fac asta.Ce putere are o icoana asupra mea si cu ce ma influenteaza?Numai Dumnezeu adevarat prin Fiul sau Isus Cristos are putere asupra mea si ma poate judeca si pedepsi pentru pacatele mele.Nimeni altcineva, nici icoanele, nici preotii pe care eu nu-i recunosc – singurul Preot si Invatator, singurul Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni este Isus Cristos( „Nimeni nu ajunge la Dumnezeu decat prin Mine”).
  2. abătuţi de făţărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, INSEMNATI CU FIERUL R O S U în însuşi cugetul lor. Eu nu sunt fatarnic, am spus-o, sunt un umil slujitor al lui Isus Cristos si nu abat pe nimeni de la Credinta advarata in Isus Cristos.Daca vorbeam minciuni, nu propavaduiam Biblia -Cuvantul lui Dumnezeu, ci vorbeam din alte carti.Ori Dumnezeu ne invata cum sa recunoastem prorocii mincinosi(” Cei care nu vorbesc de Isus Cristos ca fiind Fiul lui Dumnezeu sa nu-i credeti caci sunt duhuri de draci”) – am citat din memorie.Eu nu ma consider proroc, nu am facut altceva decat sa interpretez Cuvantul lui Dumnezeu din Apocalipsa, nimic altceva.Daca am facut bine sau rau, Dumnezeu sa ma judece.
  11. Nu este nici unul care să aibă pricepere. Nu este nici unul care să caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.Nici eu nu am pricepere dar il caut pe Dumnezeu si incerc sa-l descopar in Biblie nu in invataturile omenesti sau ale preotilor.
  12. Toţi s-au abătut, şi au ajuns nişte netrebnici. Nu este nici unul care să facă binele, nici unul măcar.Eu unul nu cred ca m-am abatut de la Credinta adevarata in Isus Cristos, ci m-am abatut de la religie.Eu unul incerc sa ma schimb, sa iubesc oamenii, sa deslusesc si sa respect Cuvantul lui Dumnezeu si cele 10 Porunci.
  13. Gâtlejul lor este un mormânt deschis; se slujesc de limbile lor ca să înşele; sub buze au venin de aspidă;Eu nu am inselat pe nimeni pentru ca am incercat sa interpretez Cuvantul lui Dumnezeu.Daca incercam prin cele scrise sa propavaduiesc cuvantul unei anumite biserici atunci intr-adevar inselam.Nu cred ca ai descoperit vreun pic de venin impotriva lui Dumnezeu sau a oamenilor, sau daca am instigat la revolta impotriva catolicilor sau ortodocsilor, ci impotriva rautatilor lumii.Nu fac parte din nicio secta religioasa sau cult religios(sunt ortodox prin botezul obligatoriu la varsta de 2-3 luni cand nu puteam sa aleg, neavad discernamant).
  14. gura le este plină de blestem şi de amărăciune;Nu am blestemat pe nimeni si nu am hulit.Nu am facut decat sa exprim cateva constatari referitoare la asemanarile din Biblie(Apocalipsa) si biserica catolica-papalitatea.
  15. AU PICIOARELE GRBNICE SA VERSE SANGE;Nu cred ca ma regasesc in acest verset.Am sfatuit , daca iti amintesti, daca se vor produce intradevar revolte sangeroase in Europa, cei credinciosi sa nu participe la acestea.
  16. prăpădul şi pustiirea sunt pe drumul lor;daca am mintit cu ceva Dumnezeul sa ma judece si sa ma pedepseasca.
  17. NU CUNOSC CALEA PACII;Eu doresc pacea.Nu instig la violenta.Bogatii lumii si toti cei care au profitat de privilegii si bogatii si au inselat oamenii, acestia nu doresc pacea.
  18. FRICA de DUMNEZEU NU ESTE INAINTEA OCHILOR LOR.”Mie imi este foarte frica de Judecata si pedeapsa lui Dumnezeu.Caci pedeapsa va fi moartea vesnica si nu iadul cazanelor de smoala.Pur si simplu, sufletul va fi mort pentru eternitate.

  martie 21, 2009 la 9:41 pm

 32. razvan

  dar banuiesc ca te-ai referit tot la religiosi.

  martie 21, 2009 la 9:46 pm

 33. V D Filip

  Nu vad nici o diferenta intre papa daca isi spune surogatul lui Dumnezeu si cei ce isi spun crestini si nu sunt. in toate confesiunile sunt crestini numai in catastife. nu toti. depinde cati vor vedea viata vesnica, mantuirea. nu ti-am spus tie acele versete. dar am tinut sa te fac sa observi ca sunt lucruri care au luat amploare in vremurile de dupa inchizitie. atat de grav cum e de cand e lumea. omul este fiara. si cand isi mai spune si crestin, te poti astepta de la o fiara de aest tip la orice. stii ce pare mai dulce la crestini? speranta falsa ca vor si putea vreodata sa implineasca macar prima porunca. 😉 eu le-am zis crestini sa se stie la ce fel de persoane ma refer. sa iubesti pe Dumnezeu mai presus de orice adica si mai presus de tine insuti poti? sau cati dintre oameni pot? pe martirii din arenele romane si altii care si-au dat viata, pe aceea da. norc mare ca nu s-au obisnuit cu „pocainta” ca cei din zilele noastre ca cinestie cati ar mai fi ramas neclintiti. pana la urma, daca afirma cineva ca este crestin, dupa invataturile din Biblie tre sa fie si copil(fiu, fica) a lui Dumnezeu. si daca nu este, mie mi se pare tot un fel de blasfemie sau hula, sau cum vrei sa-i zici. marele alexandru a intalnit odata un barbat intr-o stare oribila, beat critza la o margine de drum. trecand pe langa el l-a intrebat cum il cheama., iar acesta i-a raspuns ca alexandru. plin de manie, marele alexandru i-a poruncit sa aleaga una din doua: ori isi schimba numele, ori se lasa de baut. dumnezeu nu cred sa fie mai putin exigent desi ne-am obisnuit sa nu ne prea intereseze cat de exigent este. vreau sa iti aduc la cunostiinta ca pe tema papei nu o sa mai discut. eu am spus ce am avut de spus. daca vrei sa convingi neaparat pe cineva ca el este si va fi fiara, tu stii ce ai de facut. eu pana nu vad ca vine si ma obliga el sa fac acest lucru cu infierarea celui nr, nu cred. mai degraba altii sunt in stare sa faca asta. si daca e sa se intample sa fim noi ce ne infruptam din amarul apocaliptic, macar sa ne putem tine bine cu dumnezeu. s-auzim de bine !

  martie 22, 2009 la 3:39 am

 34. adina

  cutremurul este pedeapsa pentru ceea ce facem pentruca nu ne pasa si de altii si nui ajutam pe cei saraci si spargem magazine ne batem si multe altele sa fim mai buni si mai increzatori si mai milosi si poate Dumnezeu ne va ierta pentru pacatele noastre

  martie 28, 2009 la 5:34 pm

 35. andreea

  eu sunt botezata in religia ortodoxa.si asa cum sunt toti cei care se nasc in familii ortodoxe sau catolice nu pot lua ei o decizie deoarece sunt botezati la o varsta foarte frageda.am mers la biserica ortodoxa mult timp dar nu aveam nici o tragere de inima pt sarutarea icoanelor sau inchinarea la sf.parascheva(sunt din iasi).o perioada pe la varsta de 15-16 ani am inceput sa merg foarte des la biserica in fiecare duminica si la toate sarbatorile religioase.dar nu ma intorceam niciodata cu ceva nou.preotul zicea aceleasi pasaje de fiecare data,dar eu cautam cunostinta de dumnezeu iar la biserica nu primeam lucrul acesta.la varsta de 19 ani am plecat din tara in strainatate la munca si am luat biblia cu mine;atunci am inceput sa l cunosc incet dar sigur pe dumnezeu si fiul sau,si am vazut ca ceea ce era in biserica din care eu faceam parte nu avea nici cea mai mica legatura sau mai mult era exact invers.nu am mai putut sa intru in biserica;nu am mai putut sa tin crucea cu Isus Hristos rastignit la gat si mi am dat seama ca religia ortodoxa nu este decat o forma de a spala creierul oamenilor la fel ca si cea catolica.Catolicii sunt foarte fanatici mai ales cei din italia si spun asta pt ca eu am lucrat in italia la cineva iar intr o zi am luat o discutie in ansamblu despre religie.iar ei (italienii ) il proslaveau si il ridicau in slavi pe papa la care eu le am spus ca papa este un om ca toti ceilalti ca nu gasesc normal ca lumea sa ingenuncheze in fata lui si sa i sarute acel inel din aur pt ca Isus nu a facut asta;a fost un scandal monstruos datorita acestor vorbe ca nu mult dupa aia am plecat deoarece intr o zi citeam biblia iar femeia respectiva mi a luat o si mia aruncat o jos;atunci am inteles ca nu trebuie sa mai stau acolo.Nu dupa mult timp dupa ce am plecat am ajuns la fratele meu in franta si acolo am intalnit niste oameni minunati care ma u ajutat sa inteleg mult mai bn biblia si ceea ce vrea Dumnezeu pentru noi.Ceea ce scrii tu razvane este foarte adevarat cu toate ca eu nu am ajuns la un nivel atat de avansat de a face cercetari dar e bn cand cineva vine si te ajuta,iar in biblia se spune ca va fi propovaduita pe la case important este sa o primim.sper sa mai citesc postari de ale tale.Dumnezeu sa ne ajute!

  aprilie 6, 2009 la 12:23 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s