ROSE

Crestinul – urmas a lui Isus?? (2)

godwin_bible460Crestinule trezeste-te, nu esti chemat la o viata banala, crestinule esti chemat exact la aceeasi lucrare pe care o poti vedea la Isus. Crestinule, mai termina odata cu prostii de genul ca tu nu esti bun, ca tu nu poti, ca tu nu, si nu si nu, incearca si vezi care este mostenirea ta de fapt si smulge-te din banca in care esti batut in cuie de atatea predici fara putere. Chiar nu conteaza daca mai e cineva in jur care sa te incurajeze in demersul acesta, ai Biblia, e suficient, Biblia e fascinanta, si adevarata, Biblia functioneaza, crestinule, nu mai sta cu miliardele de bogatii in banca nefolosite, smulge-te din banca in care zaci de atat vreme si intra in posesia acestor bogatii.

Pur si simplu sari si smuge-te de acolo, pe numele tau e trecut un tezaur, o comoara inestimabila, tu esti posesorul aceleasi puteri care L-a inviat pe Isus din morti. Crestinule, aceeasi putere care a realizat aceasta minune, locuieste in tine, vorbesc despre Duhul Sfant. Crestinule ar fi absolut o varianta absurda sa nu te interesezi totusi ce poti sa faci si ce nu poti, Biblia iti spune ce poti sa faci si ce nu poti, Biblia si doar Biblia, nu cartile celebre, nu predicile celebre, nu oamenii ci Biblia.

Crestinule, ti se pare prea de tot ca tu sa predici evanghelia, chiar daca nu esti ordinat de oameni sa faci asta? Ti se pare prea de tot sa te rogi pentru bolnavi ca sa fie vindecati? Ti se pare prea de tot sa poruncesti demonilor sa plece sau sa invii morti? Crestinule, daca ti se pare prea de tot, ar fi bine sa iti revii din uimirea aceasta si sa intelegi ca aceasta, si numai aceasta, si nimic mai putin de atat e voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta. Aceasta vrea El de la tine, pentru ca ti-a dat puterea necesara prin Duhul Sau, si nu asteapta sa iti iasa din prima totul perfect, dar macar incearca sa intelegi, incearca si aventureaza-te, nu mai lasa sa treaca bolnavii si demonizatii pe langa tine fara sa faci nimic, antreneaza-te, roaga-te pentru ei, nu esti tu responsabil de ce se intampla la urma urmei, singura datorie a ta este sa asculti de ce a spus Isus, sa te rogi pentru cei pentru care a spus El ca trebuie sa te rogi.

Nu inteleg nici in ce ma priveste nici in ce ii priveste pe altii de ce oare ne-am complicat atat cu lucrurile astea cand avem modelul simplu a lui Isus. Vezi cum a facut El si gata, problema e rezolvata, simplu trebuie facut la fel. Crestinule, nu te stresa de rezultat, nu tu esti responsabil daca bolnavul se vindeca, daca demonizatul e eliberat sau nu, tu esti responsabil sa asculti, sa iti faci curaj si sa asculti. Nu spun ca e usor sa depasesti nesiguranta, frica, rusinea, dar trebuie sa incerci, trebuie neaparat sa incerci, o sa progresezi daca te antrenezi in drectia asta, daca  incerci din nou si din nou. Asta fac eu, nu ti-as spune lucrurile acestea daca nu le-as experimenta, niciodata nu mi s-a spus la biserica ca in mine exista aceeasi putere care lucra in Isus cand era pe pamant, a trebuit sa ma prind singura si slava Domnului ca am inteles, e foarte foarte interesant.

Crestinule, Dumnezeu nu are nevoie decat de inima ta si de dorinta de a asculta de ceea ce El iti cere, nimic mai mult.  Crestinule daca esti crestin atunci fi crestin, nu imitatie jalnica, crestinul crede vorbele lui Isus, Il crede pe cuvant chiar daca toti din jur ii vor spune ca a innebunit, chiar daca toti din jur vor considera ceva iesit din comun, sau chair erezie lucrul asta. Crestinul stie din start ca asa se va intampla pentru ca si Isus a avut aceeasi soarta, lucrarea Lui a avut multi impotrivitori, asa ca Biblia are toate raspunsurile, nimic nu trebuie sa ne surprinda.

Ferice de tine crestinule daca Il crezi pe Cel pe care teoretic il urmezi. Ferice de tine crestinule daca de maine hotarasti sa te smulgi din religia asta moarta pe care o practici de cand te stii si care are foarte multi aparatori, daca vei incerca, daca macar vei incerca sa intelegi care iti e mostenirea, care iti sunt drepturile, ce ai si ce nu ai. Ferice de tine crestinule, daca te vei lupta cu tine pentru a gasi curajul de a face ceea ce Isus iti cere sa faci. Ferice de tine crestinule daca vei deschide odata si odata ochii si vei vedea in sfarsit lucrurile care ti-au fost tinute ascunse din nestiinta si necunostinta generatiilor de pana acum din tara asta, crestinule ia Biblia si digera tot ce gasesti acolo, o sa ai mari surprize.

Crestinule te provoc la a fi crestin (urmas a lui Isus)!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s