ROSE

Cerul

scari_spre_cer_cathalin_wordpress_botosaniO sa ne speriem de cer, de comportamentul de acolo, bine ca avem o vesnicie sa ne obisnuim cu mecanismele cerului, cu dragostea data fara rezerve, cu zambetul, cu altruismul, cu seninatatea fetei, cu lipsa durerii, cu lipsa nervozitatii, cu lipsa veninului, rautatii, minciunii, tradarii, bolii, saraciei. Daca in cer s-ar putea face infarct, am cadea pe capete cand am intelege ca ne era accesibil pe pamant un trai ceresc dar pentru ca ne-am hranit firea, rautatea, egoismul am trait ca niste caini cand eram destinati pentru cu totul altceva. Sansa noastra este harul fara margini a lui Dumnezeu, sangele lui Isus care spala orice pacat, un har nedrept singurul care ne poate salva de la iadul vesnic.

5 responses

 1. sabina

  nu am mai dat demult pe la blogul tau, se pare ca ai energie destul de multa sa continui pe acelasi ton pe care il stiu (cel al lui Moise coborand de pe munte cu primele table ale legii. :D). fii binecuvantata.

  septembrie 5, 2009 la 5:10 pm

 2. VDFilip

  asa, asa sabina, oricum e foarte diferit tonul de cel pe care ni se predica intens si ni s-a predicat inca de pe vremea raposatului: „Dumnezeul cu boata”. Unde este atunci „Dumnezeul cu harul” ? Si cei care au primit har, cat au dat si altora din el? Sa fie oare doi dumnezei atat de partinitori? Or avea si partide politice, mai stii? E super de bine venita observatia facuta de tine. Cred ca am reusit sa o exploatez la maxim. fii binecuvantata si tu si rose si toti cei care ii tin tonul, Amin!

  septembrie 5, 2009 la 10:39 pm

  • continua asa caci vei fi rasplatit an cer si ampreuna daca nu vom mai pacatiu vom merge antrun loc unde ne asteapta dumnezeu cu fiul sau isus dumnezeu sa te binecuvinteze

   mai 7, 2010 la 6:44 pm

   • VDFilip

    mai 7, 2010 la 8:29 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s