ROSE

Isi vor pune mainile peste bolnavi si bolnavii se vor insanatosa! (4)

jesus-heals-lame„Daca este voia Ta Doamne, vindeca-l pe fratele x”. Unde si cand s-a rugat Isus asa? Vreau si eu un exemplu. Este evident ca Isus a stiut care e voia lui Dumnezeu, nu a avut nici o indoiala ca voia lui Dumnezeu este vindecarea indiferent de situatie si starea bolnavului, ca dovada Isus a vindecat pe toti care au venit sau au fost adusi la El, fara exceptie. Noi gasim ca foarte spirituala, smerita si grozava rugaciunea asta, dar Isus nu s-a rugat asa, nici apostolii nu s-au rugat asa, si apostolii au stiut clar care e voia lui Dumnezeu.

Acesta rugaciune iti taie din elan, te rogi pentru ceva dar nu stii daca e bine ceea ce te rogi, nu stii ca bolnav ce sa crezi, sa crezi in vindecare sau nu, doar nu sti exact care e voia lui Dumnezeu si risti a crede ceva ce El de fapt nu vrea. Ce anume gasim confuz in Biblie cu privire la  voia lui Dumnezeu cu privire la vindecare? Mi se pare atat de clar incat nu inteleg cum s-a putut ajunge la ghiveciul teologic din ziua de azi. Lucrarea lui Isus este atat de simpla, nici nu trebuie sa ai scoala primara facuta ca sa poti sa iti dai seama ca Isus a vindecat tot ce i-a iesit in cale, Isus nu a gasit nici o scuza pentru a nu vindeca pe cineva, voia lui Dumnezeu a fost pentru toate cazurile, vindecarea.

Stiu ca e socant, ca o sa iti vina in cap o gramada de cazuri care aparent iti spun altceva, dar Biblia e clara, ce ar fi sa revenim la sursa, sa ne curatim mintea de ceea ce a creat omul sau diavolul, si i-a pus eticheta de invatatura biblica. Sunt sigura ca odata cu spalarea creierului de lucrurile astea o sa inceapa sa se intample iar lucrurile care au avut loc in Faptele Apostolilor si in lucrarea lui Isus. Da, cu tine si cu mine Dumnezeu vrea sa faca aceeasi lucrare, dar pana cand nu ne vom elibera de mosteniri stricacioase, de invataturi aberante si incetosate, El nu poate sa lucreze prin noi, de fapt noi nu Il lasam sa faca asta.

Cred ca darurile sunt o prelungire a roadelor. Cei care lucreaza cu darurile Duhului Sfant, au ajuns acolo pentru ca au cladit ceva tocmai pe baza roadelor. Nu te duci pe strada sa te rogi pentru un bolnav sa fie vindecat decat daca iti pasa de el, adica dragostea, bunatatea, facerea de bine actioneaza, darul e continuarea roadelor. Am ajuns la o convingere care imi este intarita pe zi ce trece tot mai mult si anume ca cei care sunt impotriva darurilor Duhlui Sfant, daca le vei analiza mai bine viata vei vedea ca nu au nici roade. Nu ai cum sa fi impotriva lucrarii Duhului Sfant si sa traiesti umbland in roadele aceluiasi Duh Sfant. Ai roade pentru ca Duhul Sfant locuieste in tine, iar daca tu il blasfemiezi, ii dai in cap de fiecare data cand vrea sa isi manifeste latura supranaturala, daca tu pui pe seama diavolului lucrarea Lui, ma intreb daca nu cumva Il dai afara din viata ta cu tot cu roade. Stiu ca pare exagerat ce spun, asta e o concluzie recenta, o concluzie trasa in urma priviirii mai atente a unor oameni care asta fac, neaga puterea Duhului Sfant dar se lauda cu roadele.

Am mai scris lucrurile astea de multe ori pe blog, si o sa le mai spun, Isus ar fi dat afara din majoritatea bisericilor din Romania, pe motiv ca lucreaza cu diavolul. Si cine l-ar da afara? Cei care se lauda ca au roadele Duhului Sfant, cei care se lauda ca ei nu au nevoie de minuni ca sa creada, lor le e suficient sa li se aduca tone de argumente, atunci cand sunt bolnavi ei se bucura de boala, doar e voia lui Dumnezeu, desi se duc cu o suta la ora la medic ca sa scape tocmai de voia lui Dumnezeu. E nebunie curata teoria asta cum ca Dumnezeu vrea sa fim bolnavi, atunci ar trebui sa nu se mai duca nimeni la medic, sa stea si sa rabde, sa chinuie cu placere si bucurie, doar nu se vrea incalcarea vointei lui Dumnezeu.

Inteleg ca cineva e bolnav, se roaga si nu e vindecat, inteleg ca isi pune intrebari la care nu gaseste raspunsuri, dar asta nu indreptateste pe nimeni sa schimbe adevarul Bibliei, poate sa se dea cu capul de pereti eventual ca nu intelege, dar nu se poate sa crezi ca Dumnezeu te vrea bolnav. Nu , nu , nu. Isus a murit pe cruce sa nu mai fii bolnav. Aaa, ca nu se intampla minunea, asta nu inseamna ca voia lui Dumnezeu s-a schimbat intre timp, pot fi un miliard de alte motive dar nu acela ca Dumnezeu vrea, sau mai grav ca El ti-a dat boala respectiva.

Reclame

4 responses

 1. Stefan

  Pacea si harul Domnului Isus Hristos fie cu voi!,da sora eu asa m-am intors la Domnul prin puterea Duhului Sfant care a facut multe vindecari in casa fam.mele,dar mai tarziu dupa ce am vazut vindecat ceea ce medici au zis mult 3ore de viata,Domnul a mai lasat 4ani pana acum,si El stie cati ani mai departe.Domnul fie laudat pentru toate!,am vazut cu ochi mei leucemie vindecata la o rugaciune,medicii nu au putut sa explice fenomenul,dar un copil al Domnului a explicat si au cunoscut pe adevaratul Dumnezeu si ei,a Lui sa fie slava in veci!.Amin!

  octombrie 25, 2009 la 7:48 pm

 2. Stefan

  Pot sa te pun in legatura cu aceea sora pe care Dumnezeu a vindecato de multe ori prin puterea Duhului Sfant,este mama mea,daca doresti trimite un nr.tel.prin email.,eu sunt pe mobil.Domnul sa te binecuvanteze pentru tot ceea ce faci!.Amin!

  octombrie 25, 2009 la 8:00 pm

 3. Stefan,
  Slava lui Isus pentru ceea ce face. Slava Lui pentru ca dragostea Lui se manifesta fata de noi si prin vindecare fizica. El e un Dumnezeu perfect, atotputernic si pe cruce a rezolvat tot ce trebuia rezolvat pentru cei care se incred in El. Singura necunoscuta este gradul nostru de incredere in ceea ce a facut El, in mostenirea pe care o avem, in rest El a facut la cruce cunoscuta mostenirea noastra
  Iti scriu pe email, daca l-ai scris corect.
  Fi binecuvantat din plin

  octombrie 25, 2009 la 9:37 pm

 4. Bravo Rose ! Am citit cu vindecarea 1-2-3-4– Ma bucur pentru ca te-ai lasat calauzita de Duhul Sfint,si ai dat dovada de multa rabdare fata de cei care inca nu cunosc voia lui Dumnezeu si deocamdata sunt imaturi spirituali..
  Ioan 7;17 reiese ca daca vrea cineva sa faca voia Lui, va ajunge sa cunoasca, daca invatatura este de la Domnul,s-au este o invatatura omeneasca.
  Deci cei neascultatori nu pot discerne pt. ca au mintea intunecata ,sunt in necunostinta si strain de viata lui Dumnezeu, in urma impietriri inimii efeseni 4;18
  Sunt de acord cu cea ce ai sris despre roade, -ca acei oameni care lupta impotriva manifestarii darurilor Duhului Sfint nu au nici roade
  In vehiul testament marele preot cind intra odata pe an in Sfinta Sfintelor, (exod 39;25-26)
  preotul avea pe marginea mantiei o rodie un clopotel, o rodie un clopotel si avea pe toata maginea dimprejurul mantiei, cea ce simbolizeaza roadele si darurile Duhului…
  Un om a lui Dumnezeu a avut o revelatie..A intrebat pe Domnul ,ca de ce nu sunt vindecati toti pentru care sa rugat.?.-.Domnul a raspuns..Vindecarea totdeauna vine..
  Dar nu au fost vindecati toti.a raspuns omul…..Dmnul a raspuns .:-Eu nu am spus ca toti primesc vindecarea ,dar vindecarea totdeauna vine…Eu am facut partea Mea..
  Toti primesc iertarea de pacate? Nu !-.De ce ?Petru ca omul e liber sa aleaga
  Din moment ce reiese clar din scripturi, ca fara credinta este cu neputinta sa-i fim placuti Lui ,cum se poate ca mai sunt unii care pune la indoiala cuvintul Domnului…
  Deducem clar ca numai unul a avut credinta necesara pt. a fi vindecat..(ma refer la cele cinci pitvoare)
  Am mai dedus ca darul tamaduirilor asa functioneaza ,a Duhul Sfint te indruma la omul care are credinta..Sa nu uitam ca asta este una din modalitatile prin care se primeste vindecarea
  Mai sunt cel putin inca sase metode…De exemplu:1-Daca ceri ceva (pretinzi ceva
  .din greaca si asa se intelege)in numele Lui Isus..ioan14;13
  2 Daca ceri de la Tatal in numele lui Isus.ioan 16;23.
  3 Daca doi s-au trei se invoiesc sa ceara ceva…
  4Sa cheme batrinii bisericii… iacov 5;14
  5 pin punera miinilor..
  6 Vindecarea iti apartine 1 petru 2;24..gal 3 -13 Omul trebiue sa-si cunoasca drepturile.

  Ma bucur totusi ca tot mai multi oameni incepe sa cunoasca ,cine este, ce este si ce are in Hristos Isus Domnul nostru.
  Mergi ininte ca Domnul e cu tine……

  iulie 24, 2011 la 12:15 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s