ROSE

Predica si ploaia, oamenii si varza!!

Atat il intereseaza pe Dumnezeu daca predica este spusa de o femeie sau de un barbat, cat o intereseaza pe varza daca ploaia vine din nori de tip Nimbostratus sau nori Altostratus. Ambele categorii de nori dau ploaie, arata diferit, se formeaza probabil diferit, ploaia care cade are caracteristici diferite, dar intr-un final e ploaie.

Varza si ridichea din gradina se vor bucura de ploaie, nu le pasa natura norului din care curge apa. Nu cred ca vreodata in istoria omenirii a fost vreo varza care sa fi facut mofturi sau sa isi fi pus umbrela in semn de protest fata de ploaia care curge din norii Nimbostratus pentru ca ar fi auzit un zvon de la generatiile trecute de varza cum ca varza poate fi plouata doar de norii Altostratus.

Varza e mai desteapta ca noi, mult mai desteapta, varza e deschisa la minte si stie un singur lucru, ea are nevoie de ploaie. Nu vreau deocamdata sa dezvolt subiectul pentru ca sunt lucruri nu chiar dragute pe care sunt tentata sa le spun, asa ca o sa ma rezum la a spune ca in camera de sus in ziua de Rusalii au fost atat femei cat si barbati, peste toti a fost turnat Duhul Sfant, toti au fost trimisi sa fie martori, nu au fost trimisi doar barbatii sa-L marturiseasca pe Isus.

Ploaia Duhului Sfant ori curge din ‘nori barbati’ ori din ‘nori femei’, tot una e, e ploaia Duhului Sfant, de care lumea asta are atata nevoie.

Reclame

5 responses

 1. Eva

  Esti foarte curajoasa sa scrii un asemenea articol venind dintr-un mediu neoprotestant. Eu doar am deschis acest subiect in fata unui prieten crestin neoprotestant (fara sa-mi exprim o parere absoluta) si reactia lui a fost extrem de negativa si violenta (nu in sensul fizic, ci prin ceea ce a zis).

  decembrie 5, 2009 la 5:05 pm

 2. Eva
  Mi-am asumat riscul. Ce poate sa mi se intample, decat sa fiu numita eretica sau cine stie ce altceva .
  Din pacate intr-adevar unii nu suporta subiectul asta.

  decembrie 5, 2009 la 5:20 pm

 3. Stefan

  Dumnezeu sa fie laudat de toti cei ce vor sa fie in vesnicii cu El!.Amin!.Dana daca noi nu slujim si-l laudam El are cine,chiar si petrele,El nu spune ca numai barbati,si femeile,biserica are oranduirile ei,1corinteni12;28,Dumnezeu fie laudat!.Amin!,toti sa-l slujim,laudam pe El,impreuna.

  decembrie 5, 2009 la 9:27 pm

 4. Stefan

  Multumim Domnului caci mai este har!

  decembrie 5, 2009 la 9:29 pm

 5. Stefan,
  Da, slava Lui pentru harul pe care Il avem.

  decembrie 6, 2009 la 12:03 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s