ROSE

Restaurarea imaginii lui Dumnezeu

Viata mea in ultimii 15 ani a inseamnat tocmai asta, am crezut minciuni despre Dumnezeu si Duhul Sfant a restaurat imaginea lui Dumnezeu in mintea si inima mea. Nu vreau sa intru in detalii dar am avut zilele acestea siguranta si confirmarea personala din partea Duhului Sfant a faptului ca acesta este un timp al refacerii imaginii lui Dumnezeu, sau ma bine zis al restaurarii adevarului.

Imaginea actuala a lui Dumnezeu este o imagine creata din foarte multe minciuni, oamenii au fost invatati de generatile trecute lucruri complet aiurea, care nu au legatura cu inima lui Dumnezeu, teorii si filosofii care ne-au adus in starea spirituala pe care o vedem foarte bine. Am auzit foarte des in ultimii doi, trei ani proorocii care vorbesc tocmai despre aceasta revenire la adevar, lepadarea invatarurilor bisericesti si revenirea la adevarul Bibliei. Stiu ca teoretic invataturile bisericesti ar trebui sa coincida cu cele biblice, dar nu se intampla asta, daca ar fi asa, crestinismul ar arata ce cel din Biblie, si vedem cu totii starea jalnica in care se afla.

Este un timp al revelatiei, al redescoperirii lui Dumnezeu in istoria omenirii, sau al descoperirii in ce priveste generatiile inca in viata care nu l-au vazut niciodata pe Dumnezeu asa cum este El, si ma bucur ca traiesc acum, ma bucur ca pe zi ce trece cad tot mai multi solzi de pe ochii mei si incep sa Il vad pe Dumnezeu si sa Il inteleg. E un proces extraordinar, nu usor, nu lipsit de greutati, nu e fericire non stop, uneori chiar nu e fericire, dar a-L descoperi pe Dumnezeu aproape ca ma face sa nu ma mai intereseze de fericire sau nefericire in termeni asa superficiali cum se pune problema in ziua de azi cand vorbim de fericire sau nefericire.

Pur si simplu e timpul revenirii la adevar, e timpul sa Il vedem pe Isus asa cum este El, sa Il experimentam pe El practic, sa traim experienta prezentei Duhului Sfant asa cum nu ni s-a mai intamplat niciodata, sa gustam din El intr-atat incat sa nu ne mai recunoastem dupa ce ne-am hranit cu prezenta Lui. Dumnezeu nu e ceva banal, noi am facut din imaginea Lui ceva banal si neinteresant, El e maret, suprem, imens, glorios, fara limite, fara margini si acum e timpul redescoperirii Lui intr-un mod maret, e timpul sa gustam  manifestarea Lui intr-un mod palpabil . Ne-am jucat suficient de-a religia, de-a pocaitii, de-a baptistii si penticostalii, unii dupa cum vad se vor juca toata viata, dar stiu ca sunt oameni a caror inima salta la citirea acestor randuri. Dumnezeu se lasa gasit de cei care Il cauta fara rezerve, se va manifesta in ei si prin ei fara rezerve atat timp cat e cautat fara rezerve.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s