ROSE

Urma pacatului.

Azi am iesit sa profit de vremea mai calda, undeva in natura unde obisnuiam in vara sa ma rog. Mi-a fost dor de locul acela si desi unii vor avea impresia ca exagerez sau ca aberez, cand m-am apropiat de acel loc am fost coplesita de prezenta Domnului, am simtit ca Isus ma astepta la locul nostru, unde am impartasit atatea in fiecare seara cand mergeam acolo. Si cum stateam si vorbeam cu El am vazut un caine de vanatoare care mirosea ceva, cauta o urma. Am intrat in masina pentru ca am o oarecare teama de caini si de la adapostul masinii l-am strigat dar nu m-a bagat in seama chiar daca era langa masina, era foarte preocupat si agitat pentru a gasi urma aceea, a mirosit spatiul din preajma si a plecat mai departe.

Am continuat sa ma rog, iar dupa cateva minute am simtit ca Duhul Sfant imi spune: Dana, stii cine face asa ca si cainele asta? zic: cine? Diavolul, care cauta urma pe care o lasa pacatul, omul care pacatuieste lasa o duhoare in urma, iar diavolul ii da de urma, adulmeca mirosul si ajunge la persoana care infaptuieste pacatul. Pacatul lasa un miros aparte, iar diavolul este expert in a detecta acel miros, nimeni nu scapa fara a fi prins de diavol atata timp cat persista in  pacat, atata timp cat nu se pocaieste si nu se lasa de acel pacat, oriunde ar incerca sa se ascunda. Singurul loc in care cineva poate fi in siguranta este in bratele lui Isus, in curatie si lepadare de sine.

Reclame

One response

  1. Stefan

    Miroase urat pacatul,mai ales persistand in pacat,il simpti in suflet,doare,e oribil cand ajungi sa te condamne cei din lume spunand uite ce a facut pocaitul/a,trage la cruci si bleastama,de oameni ne este frica,incercam sa ne ascundem,dar de Dumnezeu poti crestinule sa te ascunzi?,intreabate pe tine insuti pe cine slujesti in fiecare clipa a ta pe care o mai ai dela Dumnezeu.

    ianuarie 12, 2010 la 9:40 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s