ROSE

CONFERINTA DE TINERET „FASCINAT” – 18-20 FEBRUARIE 2010

Ioan e dus în prezenta Domnului, mărturisind „..Si când L-am văzut, am căzut la picioarele Lui…” (Apoc. 1.1). Unii dintre noi umblăm cu Dumnezeu de 2, 3, 9, 20 de ani si tot ceea ce inima noastră poate să facă este să strige „iată, Dumnezeu este mare si noi nu-L cunoastem (Iov 36.26).

În El este mai multă splendoare decât arta poate exprima, mai multă grandoare decât poate universul cuprinde, mai multă FASCINATIE decât în seductia celor trecătoare.

El este FASCINANT. Dar noi suntem o generatie plictisită…

Bombardati de mesaje contradictorii, sedusi de mistica materialismului acestui veac. Mereu pusi pe fugă de aprige exigente, cine se mai opreste să stie că El este Dumnezeu?

Mai trist decât o generatie de oameni plictisiti este o generatie de crestini plictisiti înaintea Dumnezeului lor. Lumea si veacul de acum ne fură privirile. Ochii ne sunt umpluti ca de strălucirea bâlciului si ne trezim goi si în nevoie.

Dar în El sunt lucruri pe care ochiul nu le-a văzut si urechea nu le-a auzit! Tânjeste în noi inima după frumusetea pentru care am fost creati.

Am da totul pentru a fi FASCINATI!

Sufletul ne-o simte.
E adânc înfiptă în ADN-ul nostru.

Aceasta nu e o conferintă in primul rand. Este o invitatie pentru a merge mai profund în FASCINATIA Dumnezeului nostru. Este o chemare la a cunoaste mai mult lărgimea si lungimea, adâncimea si înăltimea inimii Celui pe care Îl iubim.

DETALII AICIAnunțuri

4 responses

 1. Dana urmareste acest film si roaga te ca toti criminalii de razboi sa se pocaiasca si sa recunoasca public atrocitatiile facute. Acestia sunt inca in viata azi, au functii si pozitii, medalii si onoruri.

  Urmareste aici realitatea comunista si nazista.
  http://nazireat4him.blogspot.com/2010/02/soviet-story.html

  Februarie 3, 2010 la 3:20 pm

 2. Alexandru,
  M-am uitat la tot filmul, ms ca mi-ai scris de el, l-am vazut pe blog la tine ieri si vroiam sa ma uit la el, doar ca am uitat, asa ca a fost binevenit comentariul tau.
  E cutremurator, unele lucruri nu le stiam. Oare ar trebui sa ne mai mire starea spirituala a Europei daca ne gandim la ce mostenire are….

  Februarie 3, 2010 la 10:26 pm

 3. Sa fim gasiti ascunsi bine in Christos, gata de plecare in orice clipa.

  Februarie 3, 2010 la 11:26 pm

 4. Amin !!!

  Februarie 3, 2010 la 11:51 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s