ROSE

Rezultatul presiunii

Diavolul va folosi presiunea ca noi sa lasam standardul lui Dumnezeu mai jos, pentru a nu fi considerati chiar nebuni de legat, sa lasam de la noi. Cu siguranta ca daca vei avea parte de revelatiile lui Dumenzeu si El iti va deschide ochii, vei arata ca un nebun pentru cei care nu vad lucrurile respective, dar a lasa standardul jos e cea mai mare prostie. Poate veni din lasitate, din frica, din dorinta de a-ti pastra imaginea, din dorinta de a pastra anumite relatii, dar a lasa din voia lui Dumnezeu doar pentru a face pe plac oamenilor e un compromis prea mare.

Uitati-va la proorocii din Biblie, cum au aratat strigand adevarul lui Dumnezeu, cei mai multi daca nu toti i-au ignorat si si-au vazut de treburile lor. Asa e si acum, sa nu crezi ca daca vei striga adevarul profund si radical a lui Dumnezeu vei fi privit altfel decat un nebun extremist, un exagerat si un dezaxat. Asta e soarta celor care au curajul sa infrunte sistemul si au curajul sa spuna lucrurilor pe nume, nu ai cum sa scapi de asta, decat lasand de la tine, de fapt lasand din viziunea si intelegerea pe care ti-a dat-o Dumnezeu sa o transmiti cu orice pret celor din jur.

Nu mai e responsabilitatea mea si a ta de a-i schimba pe cei care asculta mesajul, responsabilitatea noastra e sa fim suficient de curajosi sa spunem tot adevarul indiferent de consecinte. .

S-ar putea sa treci prin situatii in care relatiile cu oamenii sa fie puse in pericol tocmai pentru parerile tale radicale, dar rupte direct din inima lui Isus. Pentru ca mesajul tau nu este primit favorabil, te-ai putea gandi ca pentru aplanarea starii respective ai putea lasa de la tine, insa daca mesajul este unul primit de la Duhul Sfant, el trebuie spus pe şleau, asa a facut Isus si apostolii si nu s-a temut de consecinte.

Anunțuri

3 responses

 1. nu am citit postarea asta pana acum, dar se pare ca Domnul mi’a dat’o sa o citesc exact la momentul potrivit 🙂 Domnul sa puna in continuare dorintele Lui in mintea ta si tu sa le pui pe site >:D<

  Iulie 28, 2011 la 9:27 am

  • e bine ca am recitit si eu articolul asta, pt ca am nevoie si eu de asta acum, asa ca mersi ca citindu-l, l-ai scos de la naftalina 🙂

   Iulie 28, 2011 la 2:21 pm

 2. ma bucur 🙂 pai cred ca un asemenea mesaj ar trebui citit zilnic, suntem oameni, si uitam, din pacate, si cele mai importante lucruri. Domnul sa ne ajute sa nu renuntam niciodata la standardele Lui, pentru ca lasand mai jos standardele Lui, ne indoim de El. mie Domnul nu mi’a dat nicodata motive sa ma indoiesc de El, si nu cred ca exista vreun crestin care sa spuna altceva.

  Iulie 29, 2011 la 12:38 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s