ROSE

Ca si Isus

Ioan 14:12. Adevarat, adevarat va spun ca cine crede in Mine va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea, pentru ca Eu Ma duc la Tatal

Ce anume a facut Isus? Una dintre lucrarile lui Isus a fost ca i-a vindecat pe TOTI cei care au venit la El. Inseamna ca si noi putem face asta. E promisiunea lui Isus, Isus nu a aruncat cu vorbe in vant, doar asa ca era entuziasmat si hai sa spuna si El ceva grozav. Si daca o sa-i vindecam pe toti bolnavii pentru care ne vom ruga, printr-un exercitiu simplu de logica nu cred ca va mai fi cineva bolnav in biserica si nu numai.

Pare exagerat ce spun, dar nu am facut nimic altceva decat sa iau ce spune Biblia.

Daca noi traim acum la nivelul la care traim ca si crestini, e vina noastra, nu asta e voia lui Dumnezeu si sunt sigura ca cei care vor sa iasa din tiparul acesta, si nu mai sunt interesati de nimicurile de care e interesat pocaitul in ziua de azi, si nu mai vrea nimic altceva decat pe Dumnezeu, va ajunge sa faca exact ce a facut Isus, adica sa ii vindece pe toti cei pentru care se va ruga, sa scoata dracii din toti demonizatii care vor fi in preajma, sa invie morti, sa inmulteasca paini, sa potoleasca furtuni, etc.

Biblia spune asta, nu eu.

Reclame

4 responses

 1. Doc-mana

  nu am intalnit niciodata mentionat in istorie c-ar fi existat un om asemenea lui cristos care prin daru-i de la dumnezeu a putut sa tamaduiasca pe TOTI. daca ar fi existat un astfel de om, n-ar fi fost el oare confundat cu cristos? poate l-ar fi recunoscut evreii ca fiind mesia. : )) mai ales daca ar fi facut lucrari mai mari ca cristos.

  aprilie 6, 2010 la 9:09 pm

  • atunci nu ne ramane decat sa credem ca acel verset e un fals ordinar, si ca Biblia nu e demna de crezare

   aprilie 6, 2010 la 9:35 pm

 2. Doc-mana

  nu trebuie sa o iei chiar asa. ori daca vrei, ia si versetele acelea care spun ca daca ochiul tau te face sa pacatuiesti, sa-l scoti. etc. exagerarea nu e buna.

  aprilie 6, 2010 la 9:43 pm

 3. Stefan

  Eu ma recunosc caci sunt slab si cel mai pacatos inaintea Domnului si al semenilor mei frati si surori,dar pot totul in Domnul Isus Hristos care ma intareste!,sa stii Doc-mana caci sunt ucenici si azi care fac intocmai ce spune Cuvantul Lui Dumnezeu.

  aprilie 6, 2010 la 11:17 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s