ROSE

Dumnezeu nu vrea sa fi bolnav

Dumnezeu nu da boala.
Dumnezeu nu e de acord cu boala.
Boala nu este voia lui Dumnezeu.

Atunci cand ai spus ca voia lui Dumnezeu este ca X sau Y sa fie bolnav, asta a frant inima lui Isus. Cand ai spus ca Dumnezeu alimenteaza boala cuiva pentru a-l smeri, ai sfasiat inima lui Isus. De ce? Pentru ca pe cruce Isus a venit si a luat toata boala si tot blestemul, a facut ceva ce tu prin propria declaratie negi sau pui la indoiala. Nu pot sa inteleg cat de greu poate fi sa intelegem odata pentru totdeauna ca daca Isus a purtat boala pe cruce nu are cum sa mai fie de acord cu boala, e imposibil ca boala fratelui X sa fie de fapt voia lui Dumnezeu.

Isus a purtat pe cruce si pacatul si nu am auzit pe nimeni sa spuna ca Dumnezeu e de acord cu pacatul. Daca nu iti poti imagina ca Dumnezeu sa fie de acord cu pacatul, ar trebui ca de azi inainte sa nu iti mai poti imagina o clipa ca Dumnezeu e de acord cu boala, sau ca boala ar fi voia Lui. Cat de absurd ti se pare daca ti-as spune ca voia lui Dumnezeu este ca tu sa pacatuiesti, la fel de absurd ar trebui sa ti se para cand auzi pe cineva spunand ca voia lui Dumnezeu este ca tu sa fi bolnav.

Daca Dumnezeu da boala, nu inteleg ce mai face diavolul. Daca Dumnezeu da saracia, si toate nenorocirile sunt opera lui, nu inteleg ce mai face diavolul. Printr-o logica foarte simpla stiu ca Dumnezeu este personajul cel bun si diavolul personajul rau, insa noi pocaitii i-am combinat, de fapt nu se mai stie exact ce si cum, si pentru ca oricum nu pricepem nimic, desi Biblia e extrem de clara, punem totul pe seama voii lui Dumnezeu.

Ma intreb ce se intampla oare in inima lui Isus cand majoritatea covarsitoare a celor din biserica Lui, ii pun in carca boala, saracia si tot felul de blesteme si probleme.  E incredibil ce facem, e incredibil cum ne-a pacalit diavolul, cum si-a infiltrat invatatura in biserica, si cum ne-a facut sa credem ca Dumnezeu vrea ca oamenii sa fie bolnavi. E incredibil cum am deturnat adevarul Biblie, cum de la amvoane se predica minciunile diavolului. Indraznesc sa spun ca de fiecare data cand de la amvon se spune ca boala surorii X e de fapt voia lui Dumnezeu, se predica o minciuna gogonata, o minciuna care bucura iadul, si cred ca fiecare dintre voi ati auzit asa ceva, si mai cred ca multi dintre voi cred minciuna asta.

Nu te astepta la trezire, daca nu iti speli creierul de minciunile religioase cu care ai fost imbibat, nu vine nici o trezire, Dumnezeu nu cladeste trezirea pe minciuna, El cladeste trezirea pe adevar. Vrei sa se intample aceleasi lucruri ca pe vremea apostolilor? Ei nu credeau minciunile pe care le credem noi cu privire la Dumnezeu. Daca vrei trezire, cauta adevarul, deschide Biblia si cauta adevarul, fi disperat, distrus dupa adevar……..vei avea surprize foarte mari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s