ROSE

PE URMELE PASILOR LUI ISUS

Ne tot rugam evlavios in toate bisericile ca noi vrem sa Il urmam pe Isus, sa pasim pe urmele pasilor Lui. Sti unde poti gasi acesti pasi, aceste urme? In Biblie!!! Acolo Duhul Sfant iti spune traseul lui Isus, ia Biblia si da paginile Bibliei, fiecare pagina este un pas, citeste ce scrie acolo, ce a facut Isus, da pagina si fa pasul, treci la urmatoarea pagina, citeste si fa alt pas. Cu greu poti deschide asa la intamplare in Evanghelii si sa nu dai de lucrarea supranaturala a lui Isus.

Nu o sa va vorbesc despre caracter in articolul asta, desi este esential in viata de crestin, ci va indemn sa rasfoiti Evangheliile, apoi Faptele Apostolilor, si daca chiar vreti sa umblati pe urmele pasilor lui Isus, sa stiti ca pasii Lui, L-au facut sa poposeasca langa mormantul lui Lazar pe care l-a inviat, pasii Lui s-au oprit pe drumul spre cimitir cand o femeie isi ducea copilul sa il ingroape, si Isus l-a inviat, pasii l-au purtat pe Isus in preajma leprosilor pe care i-a vindecat, langa demonizatii cei mai groaznici, langa femeia cu scurgere de sange, langa orbi si surzi pe care i-a vindecat. Pasii lui Isus s-au oprit la miile de oameni care au venit la El si i-a vindecat pe toti, ba mai mult  pasii Lui au poposit pe corabia din care a potolit furtuna.

Daca chiar vrei sa umbli pe urmele pasilor lui Isus, da asa serios nu in gluma, atunci pasii tai vor trebui sa treaca prin aceleasi locuri ca si pasii lui Isus, si sa aiba aceleasi rezultate ca ale lui Isus. Vai, dar Isus a fost Isus si na, nu ne putem pune cu performantele Lui. Da, Isus a fost si este Dumenzeu, si e autoritatea suprema, dar daca Il crezi pe cuvant atunci trebuie sa Il crezi si pentru cuvintele astea: „Adevarat, adevarat va spun ca cine crede in Mine va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea…...”  Isus ne-a aratat traseul pe care sa mergem pe urmele Lui.

Isus ne-a spus cu alte cuvinte „Ok, vreti sa fiti urmasii Mei, vreti sa calcati pe urmele Mele? Eu nu vreau urmasi de speta a doua, nu vreau urmasi mediocrii, va dau toata puterea ca sa urmati pe urmele Mele, va voi trimite Duhul Sfant, care va pune in voi exact aceeasi putere care e in Mine, si in felul asta daca ma credeti pe cuvant veti face aceleasi lucrari ca si Mine, veti umbla exact pe unde am umblat Eu, semnele care M-au insotit pe Mine, va vor insoti si pe voi.

Vai Rose tu chiar exagerezi. Nu, deloc, nu exagerez, tu iti subestimezi calitatea de copil a lui Dumenzeu, nu sti ce Tata ai, nu sti ce ti-a dat, nu sti ceea ce ti-a spus in Cuvant, ii crezi pe cei care nici ei nu Il cunosc, in loc sa iei Biblia si sa o digeri.

Pasii Lui ne vor duce si la cruce si pe la mormantul Lui gol sa luam biruinta de acolo, sa ne imbracam cu biruinta Lui asupra pacatului, a bolii si a blestemului, de fapt acolo trebuie mers prima data,. Pasii Lui trebuie sa ne duca si prin camera de sus, unde Isus a pasit prin Duhul Sfant, si i-a umplut pe cei prezenti. Daca chiar vrei sa pasesti pe urmele pasilor lui Isus trebuie sa treci prin aceste locuri neaparat. El ne-a dat tot ce avem nevoie ca sa putem sa umblam pe urmele Lui, avem totul la dispozitie, trebuie doar sa Il credem pe cuvant.

Crestinismul de azi nu urmeaza pasii lui Hristos, nici macar nu se predica umblarea exacta dupa pasii Lui, s-a inventat alt traseu, s-a inventat o alta cruce, tot ce El iubeste pare ca noi uram si consideram ca fiind de la diavolul, ce El uraste, pare ca noi iubim. Crestinismul de astazi are toate motivele din lume pentru a nu se mai numi asa, oricum dar nu crestinism. Dar ce bine ca avem fiecare un cap propriu care poate gandi independent de celelalte capete de la biserica, din familie, din societate,

Umblarea pe urmele pasilor lui Isus aduce cu sine o viata spectaculoasa, chiar nu poti trece neobservat, cei religiosi nu te vor suferi, vor arunca cu pietre in tine, poate chiar te vor omora dar inainte de asta tu deja ai vazut surdul auzind, orbul vazand, paralizatul umbland, demonizatul eliberat si mortul inviat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s