ROSE

Pacaleala cea mai grozava (1)

Sa nu cumva sa crezi ca un Hristos inventat poate sa faca aceleasi lucruri ca si Hristosul adevarat, fiul lui Dumnezeu, un “Hristos” autodenumit Hristos dar care lucreaza cu puterea Satanei niciodata nu va putea face exact ce a facut Isus, daca ar fi asa inseamna ca Satan e egal cu Dumenzeu si atunci putem sa ne dam foc. Hristosii inventatati de Satan vor incerca sa imite, sa se lege de fiecare chichita a vietii de crestin, de fiecare aspect al credintei, si vor incerca sa faca ceva asemanator, dar niciodata nu vor putea sa copieze identic lucrarea lui Isus si nici macar sa se apropie de aceasta.

Cum diavolul e tatal minciunii nu o sa ii fie greu sa inventeze o gramada de Hristosi, slujitorii lui nu o sa aiba nici o strafulgerare sa se autodenumeasca Mesia. Daca sti Biblia nu poti fi inselat, pot sa vina o mie de “Hristosi”, tu te ti de adevarul Bibliei si chiar daca unele lucruri par sa semene, tu esti ancorat si concentrat asupra Hristosului Bibliei, iar Duhul Sfant pe care ai invatat sa Il auzi te va calauzi in TOT adevarul.. Vor veni vremuri grele, un fel de menghina pentru mintile noastre, o lupta ingrozitoare, dar cine cunoaste si traieste Cuvantul nu va cadea.

Cea mai mare inselatorie nu cred ca va fi faptul ca vor aparea indivizi care vor lucra cu puterea diavolului si oamenii vor crede ca sunt de la Dumnezeu. Inselatorii de felul asta inghitim si acum cu gramada intr-o oarecare masura, doar sunt destui „pocaiti” care sunt lumesti, si cand esti lumesc esti pe craca cu diavolul, si care ne vand gogosi iar noi credem ca fraierii ca sunt lucruri adevarate, biserica din Romania abunda in asa ceva, deci nici o noutate. Destui oameni sinceri care din naivitate si lipsa de cunostinta, cred ca tot ce zboara se mananca, desi sinceri, din n motive se lasa pacaliti.

E grav, dar eu cred ca pacaleala cea mai crunta pe care diavolul a pregatit-o pentru zilele din urma este ca va face semne si minuni infricosatoare prin argatii lui, iar crestinul de rand care a fost intoxicat cu ideea ca Isus nu mai face minuni, minunile au fost pe timpul apostolilor, acuma nimic, crestinii astia isi vor pune mari intrebari cu privire la veridicitatea Dumnezeului in care au crezut. Imagineaza-ti ca vezi manifestata o putere extraordinara, care nu sti exact cum sa o incadrezi, pentru ca ea va veni cu multa inselaciune si tu crezi intr-un Dumnezeu care nu prea face nimic, care lasa bolnavii sa chinuie, care la capitolul minuni e zero, o sa ti se faca credinta praf si pulbere, vei vedea ca esti slujitorul unei forte inferioare celei care lucreaza prin facatorii de minuni ai celui rau. O sa iti omoare credinta cum zici peste.

Daca nu Il cunosti pe Dumnezeul Bibliei o sa crezi ca oamenii astia sunt slujitorii unei forte mai puternice ca Dumnezeul care ti s-a predicat la biserica si o sa inebunesti, clar o sa iti pierzi mintile daca nu cumva o sa treci de partea lor, pentru ca o sa foloseasca atata putere de inselatorie si vrajitorie incat doar cei care sunt fundamentati puternic care sunt calauziti de Duhul Sfant si care au un raspuns pe masura, vor putea sta in picioare.

Si inselatoria asta din urma e mult mai grava ca prima, vezi un individ care face minuni si nu te prinzi ca e de la cel rau, dar tu ai inima curata, asta e grav dar in comparatie cu varianta a doua si anume, vezi un individ care lucreaza cu o putere mult mai mare decat cea pe care o sti tu la Dumenzeul tau si ajungi sa il crezi, in felul asta anulandu-L pe Dumnezeu, asta e cu mult mai grav.

Vad ca pe blogul unui pastor baptist, se face reclama unui individ care prin puterea diavolului face lucruri de iti sta mintea in loc, oamenilor li se inoculeaza ideea ca:  uite diavolul ce putere are si ce minuni face, aoleu ce grozav e diavolul, sa fugim pe unde apucam, in loc sa vorbim despre faptul ca in noi exista o putere infinit mai mare decat in vrajitorul ala, noi avem un Dumnezeu care face semne si minuni infinit mai grozave decat diavolul. Vei rezista cat vei rezista dar la presiunea incredibila a manifestarii puterii diavolului vei ceda, daca tu ai un Dumenzeu de buzunar.

Daca ai avut parte de atacuri demonice puternice vei intelege cat de cat intensitatea care va fi in lupta la nivelul gandurilor, la vederea inselatoriei care urmeaza.

Partea a doua aici

Reclame

One response

  1. viorel

    un blog excelent ! blogul meu: http://www.stiripolitice.net ! multumesc

    mai 11, 2011 la 10:53 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s