ROSE

Pacaleala cea mai grozava (2)

Nu va lasati inselati, Dumnezeu e mai puternic decat diavolul, Isus l-a invins pe cruce, Isus e cel care face cele mai mari minuni, El e inventatorul minunilor, El e acelasi ieri azi si in veci, nu va lasati inselati de invataturile omenesti de origine diabolica care va spun ca El nu mai e acelasi, ca s-a schimbat, ca a fost pana intr-o vreme intr-un fel si acum e in alt fel. Isus a venit pe pamant sa demonstreze concret cum este Dumnezeu, si a ramas la fel, a venit sa ne arate mura in gura care e voia lui Dumnezue. Nu va lasati inselati de cei  care va spun ca diavolul va face mari minuni si Dumnezeu sta la cutie si nu face nimic.

Chiar daca invatatura asta vine prin gura unor pastori si vorbitori de la amvoane tot invatatura diabolica este, suntem foarte toleranti cu genul asta de invatatura, ni se pare atat de normal si inofensiv sa spunem ca Isus a facut minuni cat era pe pamant dar acum nu mai face, e atat de usor de acceptat asta, dar e o invatatura draceasca, cu care diavolul isi cladeste planul de inselare totala pe care o pregateste pentru crestinii ignoranti, lipsiti de cunostinta si umblare practica cu Dumnezeu, pentru cei care nu Il cunosc pe Duhul Sfant, pentru cei care au inghitit teologii peste teologii, pentru cei care au schimbat Evanghelia intr-o invatatura lipsita de putere si concret. „Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu. (Mat 22:29)

Cei care urlati sus si tare si vedeti pe toti peretii prooroci mincinosi si vindecari facute cu puterea diavolului, voi sunteti cei vizati de pacaleala pe care diavolul o cladeste prin intermediul duhului Antictristului, voi cei care predicate un Dumnezeu caruia Ii tagaduiti puterea, care L-ati redus pe Isus la un individ care si-a schimbat comportamentul de la un secol la altul, desi nu ne-a anuntat nicaieri despre schimbarea asta.

Fratilor baptisti, crestini dupa evanghelie si nu numai care predicati o alta Evanghelie, provin dintre voi asa ca nu spun asta cu superioritate, dar o spun raspicat, ati schimbat Evanghelia intr-o invatatura lipsita de sens si putere, voi sunteti tinta numarul 1 a inselatoriei sfarsitului de lume, nu cei care cred si cauta manifestarea puterii lui Dumnezeu prin semne si minuni. Duhul Anticristului va va toca marunt si va va face sa va fie rusine cu Dumnezeul neputincios pe care il aveti, o sa va arate ca diavolul e mai puternic decat Dumnezeu, si va va face de ras, pentru ca tagaduiti puterea Celui Atotputernic.

Credeti ca veti sta in picioare cu teorii in fata puterii intunerecului? Chiar credeti ca veti putea rezista cu teorii, programe de biserica, tzoale de biserica, coruri, orchestre si fanfare? Sunt sigura ca nu, daca aveti senzatia asta inseamna ca nu stiti ce inseamna confruntarea cu diavolul. Daca lucrurile nu se schimba sunteti victime sigure pentru ca nu Il cunoasteti pe Dumnezeul atotputernic, care face semne si minuni, in fata caruia diavolul trebuie sa taca, Isus e Cel care vindeca si elibereaza, care face semne si minuni marete, nu diavolul e seful semnelor si minunilor, el doar imita ce poate imita, dar intr-un final imitatia lui are limite, vezi faraon si magicienii lui.

Credeti ca o sa fie o batalie intre teorii, filosofii, care e mai bun la oratorie, care impresioneaza cel mai mult, care stoarce cele mai multe lacrimi? In nici un caz, va fi o batalie intre manifestari supranaturale, intre semne si minuni, intelegeti? Daca aveti un Dumnezeu care nu mai face semne si minuni o sa fiti terminati, pentru ca slujitorii celui rau o sa aiba semne si minuni cu duiumul si dintre cele mai grozave pentru a pacali cat mai multa lume.

Slava lui Dumnezeu ca El e cel Atotputernic, slava Lui ca semnele si minunile Lui nu au limita, ca sunt actuale si intrec puterea mintii noastre de intelegere, slava Lui ca odata cu intensificarea manifestarilor demonice, manifestarea Lui supranaturala va creste suficient ca un copil a Lui sa faca fata fara probleme manifestarii supranaturale a iadului. Va puteti imagina ca diavolul o sa impresioneze lumea asta cu semne si minuni iar Dumnezeu o sa stea cu mainile in san??  Teoretic are toata puterea dar practic nu mai vindeca, nu mai face minuni, daca chiar se vroia o confruntare pe baza de semne si minuni trebuia sa fi fost cand Isus a umblat pe pamant sau pana au trait apostolii, dupa disparitia lor, sorry, am ramas doar cu teoria, Dumnezeu s-a schimbat, sau cum?

Diavolul e un imitator, el nu a creat nimic, doar imita, asa ca daca il vedeti facand ceva tre sa stiti foarte clar ca acelasi lucru il face si Dumnezeu dar la o magnitudine infinit mai mare. Si daca vedeti ca un vrajitor face sa apara nu stiu ce din senin, pai Dumnezeu a creat totul din nimic, si fi sigur ca e in stare sa faca infinit mai mult la capitolul aparitiei lucrurilor din senin decat face acel slujitor al Satanei, si ca slujitori a lui Dumnezeu avem la indemana puterea sa combatem puterea intunerecului cu fapte nu cu vorbe, cu semne si minuni nu cu teologii. Raul va fi la culme dar si puterea lui Dumnezeu va fi la culme.

Incetati sa mai dati crezare diavolului mai mult decat lui Dumnezeu. Incetati sa il mai ridicati in slavi pentru minunile pe care le face prin slujitorii lui, voi ca slujitori a lui Dumnezeu trebuie sa faceti semne si minuni mai mari.

Cautati-L pe Dumnezeu, cautati sa intelegeti mecanismele prin care putem lasa puterea Lui sa lucreze prin noi, cautati sa intelegeti calauzirea Duhului Sfant fara de care suntem morti, daca nu ajungem sa auzim vocea Duhului Sfant suntem morti desi ni se duce vestea ca traim. Sa nu crezi ca biserica din Romania cu putine exceptii te-a echipat cu ce ai nevoie sa faci fata la razboiul spiritual si psihologic care va urma, cauta alte resurse, nu stiu cum dar in unele situatii mai bine stai acasa si citesti o ora din Biblie si strigi la Dumnezeu dupa lumina decat sa te lasi calauzit de niste orbi care iti predica lucruri pe care nici ei nu le pun in aplicare

Partea intai aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s