ROSE

Hristos s-a facut blestem (boala) pentru noi!!!

Boala este o parte a  blestemului legii, toate bolile vin din blestemul legii!!!

Deuteronom 28

15. Dar daca nu vei asculta de glasul Domnului Dumnezeului tau, daca nu vei pazi si nu vei implini toate poruncile Lui si toate legile Lui, pe care ti le dau astazi, iata toate blestemele care vor veni peste tine si de care vei avea parte.

59. Domnul te va lovi in chip minunat, pe tine si samanta ta, cu rani mari si indelungate, cu boli grele si necurmate.

60. Va aduce peste tine toate bolile Egiptului de care tremurai, si ele se vor lipi de tine.

61. Ba inca, Domnul va aduce peste tine, pana vei fi nimicit, toate felurile de boli si de rani care nu sunt pomenite in cartea Legii acesteia.

Chiar daca boala este rezultatul blestemului legii, Isus prin jertfa de la cruce ne-a rascumparat de acest blestem si prin credinta in El suntem eliberati de acest blestem!!!

Galateni 3:13.   Hristos ne-a rascumparat din blestemul Legii, facandu-Se blestem pentru noi – fiindca este scris: „Blestemat e oricine este atarnat pe lemn” 

Cat de lipsit de minte poate sa fie cineva care citeste aceste versete si continua sa spuna ca Dumnezeu vrea ca noi sa suferim de boli, si ca asta e voia Lui??????? Ce nu este clar? Ce anume ne poate duce in confuzie? Daca vreti si contextul, cititi toate capitolele din Deuteronom si tot Galateniul, ca sa nu existe discutii cu privire la scoaterea din context. Chiar nu ma intereseaza experienta ta personala, nici experienta lui Georgel si Fanel care au suferit 20 de ani de reumatism si desi s-au facut rugaciuni pentru ei, nu s-au vindecat. Nu ma mai intereseaza nici macar experientele mele personale, uite ce spune Biblia. Nu cred ca Dumnezeu avea cum sa ne spuna mai clar si mai pe sleau cum stau lucrurile si care e voia Lui.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s