ROSE

Restaurare

Dumnezeu nu poate fi cunoscut decat prin revelatia Duhului Sfant, degeaba sti teorie, daca inima ta nu cauta revelatia directa si personala a Duhului Sfant, nu Il vei cunoaste pe Dumnezeu. Perpetuarea teoriei, teologiei, vorbelor fara de revelatia Duhului Sfant a dus la ce avem acum, o minciuna numita „pocainta”, care e departe ca cerul de pamant de realitatea spirituala a lui Dumnezeu.

Se intampla ceva extrem de straniu, profetit de ani de zile de o gramada de profeti, e o valvataie spirituala pe care doar oamenii Duhului o percep, dar e ca si cum s-ar schimba fundamentul a ceva. Dumnezeu isi restaureaza imaginea, imagine terfelita chiar de “copiii” Lui, imagine terfelita chiar de biserica.

Ezechiel 36

21. Si am vrut sa scap cinstea Numelui Meu celui sfant pe care-l pangarea casa lui Israel printre neamurile la care se dusese.

22. De aceea, spune casei lui Israel: „Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: „Nu din pricina voastra fac aceste lucruri, casa lui Israel, ci din pricina Numelui Meu celui sfant pe care l-ati pangarit printre neamurile la care ati mers.

23. De aceea voi sfinti Numele Meu cel mare care a fost pangarit printre neamuri, pe care l-ati pangarit in mijlocul lor. Si neamurile vor cunoaste ca Eu sunt Domnul, zice Domnul Dumnezeu, cand voi fi sfintit in voi sub ochii lor.

Slava si puterea Numelui lui Dumnezeu sunt in proces de restaurare in biserica, Numele Lui care a fost pangarit chiar de poporul Lui este in proces de restaurare, e o renovare generala, o renovare a bisericii, nu a institutiilor bisericesti, nu a denominatiunilor ci a oamenilor care intr-adevar formeaza biserica. Minciunile diavolului cu privire la Dumnezeu, teologia diavolului din biserica sunt date pe fatza.

E clar timpul restaurarii slavei lui Dumnezeu printre noi, dar doar cei care Il cauta pe Dumnezeu cu o inima curata Il vor vedea pe Dumnezeu. Cei care isi gasesc placerea in lucrurile firii vor ramane la lucrurile firii. Dar pentru cei care tanjesc sa cunoasca inima lui Isus, care tanjesc sa umble pe urmele Lui, care au o singura dorinta si tinta si anume El, traim niste vremuri incredibile, de revelatie din ce in ce mai puternica si cum in Faptele Apostolilor revelatia si umblarea in conformitate cu revelatia primita erau insotite de persecutie, asa e si acum, si o sa fie din ce in ce mai puternic. Desi nu stim ce ne rezerva viitorul, totusi stim.

25. Va voi stropi cu apa curata, si veti fi curatati; va voi curata de toate spurcaciunile voastre si de toti idolii vostri.

26. Va voi da o inima noua si voi pune in voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatra si va voi da o inima de carne.

27. Voi pune Duhul Meu in voi si va voi face sa urmati poruncile Mele, si sa paziti, si sa impliniti legile Mele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s