ROSE

Cine cauta este rasplatit

Evrei 11:6. Si, fara credinta, este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este si ca rasplateste pe cei ce-L cauta.

But without faith it is impossible to please Him, for he who comes to God must believe that He is, and that He is a rewarder of those who diligently seek Him. (nkjv)  – caci El este Cel care rasplateste pe acei care Il cauta cu sarguinta, pe cei silitori.

E extraordinar de incurajator sa sti ca straduinta nu iti este zadarnica, sa sti ca daca tragi de tine si faci cat tine de tine, asta nu e in zadar, ca la un moment dat vei vedea rezultate. Drumul spre rasplata, spre rezultate vizibile, e presarat cu multe faze in care ti se pare ca totul e degeaba, dar Biblia ne asigura ca nu e degeaba.

Evrei 10:38,39. Si cel neprihanit va trai prin credinta; dar, daca da inapoi, sufletul Meu nu gaseste placere in el. Noi insa nu suntem din aceia care dau inapoi ca sa se piarda, ci din aceia care au credinta pentru mantuirea sufletului.

Nu degeaba incerci in ciuda a tot sa traiesti in neprihanire, nu degeaba te silesti sa traiesti in conformitate cu ceea ce esti in Hristos, nu conteaza daca cineva din jur apreciaza asta sau nu, conteaza ca Dumnezeu apreciaza si promite ca acei care Il cauta cu staruinta, cu sarguinta, din toata inima, care sunt silitori in cautarea aceasta, care nu dau inapoi vor fi rasplatiti. Eu cred ca rasplata aceasta este atat pe pamant cat si in ceruri. Ce rasplata mai mare vrei pe pamantul asta decat sa Il cunosti pe El. Nu ma pot gandi la alta rasplata decat la a-L cunoaste pe El intr-un mod palpabil.

Ma veti cauta, si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima. (Ier.29:13) Dumnezeu rasplateste pe cei care Il cauta, cu revelatia Lui. Cine il cauta din toata inima, cine il cauta sarguincios, cine uita de sine si se concentreaza asupra Lui, Biblia ne spue ca Il va gasi. Ce ar putea un om sa isi doreasca mai mult?

De aceea si Eu va spun: cereti, si vi se va da; cautati, si veti gasi; bateti, si vi se va deschide. (Luc.11:9)

Prin credinta Moise, cand s-a facut mare, n-a vrut sa fie numit fiul fiicei lui faraon, ci a vrut mai bine sa sufere impreuna cu poporul lui Dumnezeu decat sa se bucure de placerile de o clipa ale pacatului. El socotea ocara lui Hristos ca o mai mare bogatie decat comorile Egiptului, pentru ca avea ochii pironiti spre rasplatire.(Evrei 11:24-26)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s