ROSE

Pica para malaiata in gura lui Natafleata

Oamenii vor solutii instant, se decid sa schimbe lucrurile doar cand circumstantele se vor schimba, cand toate lucrurile ii vor ajuta sa faca asta, amana confruntarea cu sine pana cand nu stiu ce anume se va intampla. Vesti proaste: daca nu vei lua deciziile corecte acum indiferent cum arata situatia, una la mana s-ar putea ca circumstantele sa nu se schimbe in veac, si doi la mana daca nu schimbi lucrurile acum cand ti-e greu nici cand o sa iti fie usor nu o sa schimbi nimic, o sa te complaci in bine si o sa uiti. Daca atunci cand ai 10 lei nu o sa dai 1 leu pentru Domnul, la gandul ca ai putini bani, iti garantez ca atunci cand vei avea 1 miliard nu o sa dai 100 de milioane pentru Domnul pt ca nu te-ai antrenat cand aveai 1 leu de dat, de data asta o sa iti spui ca nu poti sa te lipsesti de 100 milioane, sunt prea multi bani. Si asta se intampla cu fiecare aspecti din viata noastra.

Oamenii vor chestii care sa ii schimbe peste noapte, majoritatea covarsitoare dintre noi nu va avea parte de asa ceva toata viata, sunt exceptii, dar de obicei nu se intampla asta. Trebuie sa semeni ca apoi sa culegi, si daca Natafleata asteapta sa ii cada in gura para, Natafleata va ramane fara para din moment ce nici nu a plantat parul. Dumnezeu nu va face lucrurile in locul nostru. Da, El poate sa ne schimbe peste noapte, poate rezolva totul peste noapte, dar cu siguranta ca dupa aia nu L-am mai cauta, pentru ca n-am mai avea nici un interes, pentru ca atunci cand ne-a fost greu nu am invatat sa Il cautam, nu ne-am mai deranja pentru nimic, am trai dusi de valuri.

Noi oamenii asteptam ca semanand in fire sa avem rezultate extraordinare in duhul, si asta e imposibil. Doar cand semanam in duhul o sa culegem in duhul, si trebuie sa fim constienti ca o sa dureze o vreme pana cand o sa vedem rezultate concrete. Samanta de porumb nu se transforma in porumb peste noapte, necesita timp, dar daca tot astepti sa apara porumbul din pamant fara sa il fi semanat, daca tot speri la o minune, o sa ramai fara minune, o sa mori si minune nu o sa vezi. Da, Dumnezeu poate face sa apara porumbul din nimic, dar nu o va face, pentru ca El este impreuna lucrator cu noi, noi avem partea noastra, si El isi va face partea Lui, noi semanam in duhul si El va face sa apara roadele in duhul.

Asa ca Natafleata trebuie sa planteze parul ca sa vada para.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s