ROSE

Demonstrarea puterii lui Dumnezeu

Pt cei care nu intelegeti engleza, in acest video, Pete Cabrera Jr, demonstreaza practic unuia care are dubii in ce priveste minunile lui Dumnezeu, cum stau lucrurile si in acelasi timp vrea sa arate ca toti cei in care locuieste Isus pot sa faca aceleasi lucruri.

This video shows that God is always faithful to his word. I do this to show you that If I can do it, so can you in Jesus name.When you see its possible the rest is history amen.Jesus Christ is the reason. (Pete Cabrera Jr)

Reclame

5 responses

 1. Cristi

  :O Doamne! CRED!
  si eu vreau si stiu ca si eu POT sa FAC ASTA! :X:X:X

  noiembrie 26, 2011 la 10:38 pm

 2. docmana

  eu nu pot sa cred asa ceva. chiar mi se pare bataie de joc. daca-i duc un bolnav de cancer sau un paralizat, fac pariu ca nu poate sa „demonstreze puterea lui Dumnezeu” care pretinde c-o are in el. de ce nu face astfel de „experimente” cu bolnavi? ce face el fac si iluzionistii. diferenta este ca el pretinde ca el o face cu puterea lui Dumnezeu.
  pt credibilitate, trebuia sa isi dea pantalonii jos, sa se descalte si asa sa stea in picioare. nu strica sa-i fi lungit piciorul mai mult, sa se vada bine diferenta. diferenta din clip poate fi trucata de niste „amatori” care se ocupa cu lucruri dintre acestea.

  noiembrie 29, 2011 la 12:41 am

  • Docmana,

   daca ai avea rabdare si te-ai uita pe net si l-ai studia pe individul asta, ai vedea ca face si din astea, adica se roaga pentru bolnavi de toate felurile si foarte multi sunt vindecati. Aici e o faza aparte in care ii demonstreaza practic unuia, pe pielea lui ca minunile sunt adevarate. Daca omul nu a avut o boala asta e, ce sa-i faci, era sanatos, asa ca s-a recurs la asa ceva. Cred ca e mult mai benefic sa demonstrezi cuiva practic ceva, decat sa incerci 7 ore prin argumente sa il lamuresti si nu stiu daca reusesti. Nu am mai vazut asa ceva si mi s-a parut extrem de interesant. Putem sa spunem ca tot ce face e trucaj sau ca omu asta chiar stie ce face si chiar e vorba de puterea lui Dumnezeu. Acuma fiecare crede ce vrea si cum poate.

   noiembrie 29, 2011 la 2:11 am

 3. VDFilip

  Mi se pare interesanta demonstratia asta. Ma duce cu gandul la versetul din Matei 13 ce l-ai afisat in articolul precedent. Nu a mai vazut Toma nici o minune? Nu au mai vazut ceilalti ucenici nici o minune cat au umblat cu Domnul Isus? Ce l-a determinat oare pe Domnul Isus sa nu-l condamne pe Toma ca este neputincios si nu crede pana la un anumit nivel necesar ci il indeamna sa fie credincios? Ce L-a determinat pe Domnul Isus sa mearga pana acolo incat sa-l lase pe Toma sa-i atinga ranile? De ce Domnul nu se ocupa si de ceilalti in aceeasi masura sa le descopere tainele imparatiei? Io zic ca celor care il cauta pe Dumnezeu nu din ura , rautate, dusmanie, li se descopera cum se zice, pana in panzele albe. Celor ce au in fata numai interesele lor pamantesti si firesti, chiar daca li s-ar descoperi toate tainele, pt ei Dumnezeu este luat ca anatema din start si pana si pe lumea cealalta, exact asa cum a procedat bogatul in pilda cu Lazar. Desigur ca in astfel de atitudine, cei ce nu aveau nevoie si nu acceptau imparatia Lui, ar fi zis despre demonstratia cu Toma ca a fost un trucaj prea simplu care il putea face oricine fiindca imaginatia unora este pastrata, intretinuta sa mearga numai cu fundu-n sus, pana intr-acolo incat sa afirme ca si demonii o pot face, asa cum a fost acuzat D-l Isus de o relatie cu Belzebub si nu cu Tatal ceresc. Ma intreb, ce virus asa puternic bantuie in mintea omenirii si are o singura tinta sa il desfiinteze pe Dumnezeu?
  Oare nu mai era acelasi Toma care ar fi mers pana la moarte si pana la capatul vietii cu credinta in Isus? Ar fi mers. Ar fi mers asa chinuit, schiopatand, amarat, etc, etc… S-au hotarat odata ucenicii in grup sa mearga sa moara impreuna cu El. Si au scapat de data aceea, nu au murit. Ce putea urma decat sa isi faca iluzii ca le va fi bine alaturi de El dar aici si pt aici jos pe pamant. Apoi, iar a trebuit sa se pregateasca sufleteste sa moara impreuna cu El. Una calda, una rece.Cu ce ne alegem noi dupa ce am vazut minuni, vindecari, demonstratii peste demonstratii? Cu Romani 6: ?
  8. Acum, dacă am murit împreună cu Hristos, credem că vom şi trăi împreună cu El,
  sau

  2 Timotei 2: ?
  10. De aceea rabd totul pentru cei aleşi, pentru ca şi ei să capete mântuirea care este în Hristos Isus, împreună cu slava veşnică.
  11. Adevărat este cuvântul acesta: dacă am murit împreună cu El, vom şi trăi împreună cu El.
  12. Dacă răbdăm, vom şi împărţi împreună cu El. Dacă ne lepădăm de El, şi El Se va lepăda de noi.
  13. Dacă suntem necredincioşi, totuşi El rămâne credincios

  Este de inteles ca unora le vine sa zica cum ca si aceasta cerinta vine de la belzebub. Daca aceasta cerinta este clasificata astfel, mai mult ca sigur toate celelalte lucrari ale Lui Dumnezeu vor fi clasificate la fel.

  noiembrie 29, 2011 la 11:10 am

 4. VDFilip

  Ati vazut vreodata pe cineva rugandu-se astfel: Doamne Isuse ajuta-ma sa mor impreuna cu Tine? Nu se roaga nimeni astfel. Nici io, nici tu si nicare. Ii aruncam Lui Dumnezeu praf in ochi cu apa botezului si ne-am spalat pe maini. Pe patul mortii ce vom zice? Doamne io mor acum. Unde esti? Asa a intrebat si Elisei.

  2 Imparati 2:
  14. a luat mantaua, căreia îi dăduse Ilie drumul, şi a lovit apele cu ea, şi a zis: „Unde este acum Domnul, Dumnezeul lui Ilie?” Şi a lovit apele, care s-au despărţit într-o parte şi în alta, şi Elisei a trecut.

  Ne vom ruga si noi pe patul mortii astfel: Doamne Isuse am murit impreuna cu Tine, te rog acum ajuta-ma sa traiesc impreuna cu Tine?

  Ce reprezinta mantaua aruncata de Ilie? Are vreo legatura cu evenimentul cincizecimii?

  noiembrie 29, 2011 la 11:33 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s