ROSE

Trebuie sa vedeti asta neaparat

Merita sa va uitati pana la capat, desi inceputul poate o sa va descurajeze, continuarea e super, o sa aflati chestii f interesante care cred ca trebuie stiute, de ex cine se ascunde in spatele aparitiilor „Fecioarei Maria”. E tradus in romana

Sursa

Reclame

9 responses

 1. VDFilip

  Din toate aceste aparitii putem observa o rasturnare a ierarhiei si o desfiintare a rolului Mantuitorului-Domnul Isus Hristos, a desfiintarii persoanei Lui si implicit a Duhului Sfant si al rolului Sau. Acea marie se declara mama lui dumnezeu, iar papa nu se declara fiul Lui Dumnezeu ci papa mariei, deci si a lui dumnezeu. Nu am scris cu litera mare dumnezeu, fiindca poate fi papa al oricarui dumnezeu dar nu si al Tatalui ceresc. Deci din acea aparitie putem deduce ca papa este tatal mariei si bunicul lui dumnezeu. si de aici nu mai inteleg afirmatia ca maria este mama intregei omeniri. alta aberatie. in felul acesta, dumnezeu e pe locul trei in trinitatea:papa, maria si dumnezeu(vreun chip cioplit-ideologie,dogma,etc…)
  Interesant este faptul ca acest soi de credinta, de religie nu este criticat de catre inraitii ortodocsi, nu este combatut cu nimic ci iau foc la talpi cand este amintita lucrarea Duhului Sfant si locul si rolul absolut in ierarhie al Domnului Isus.Atunci fac pe atotstiutorii, pe sfintii si experimentatii in religie inca de pe bancile tavernelor si a facultatilor de tip st.gheorghi, titularizati si autointitulati drept honoris…(pauza) in religie inca de pe vremea lui Adam si Eva.
  No, tot dupa afirmatiile acelei marii cum ca ea este calea catre dumnezeu, inseamna ca de vom apuca pe ea vom merge la vale si nicidecum in sus fiindca dumnezeu a fost pus ca ultima spitza. in cultul in care se practica astfel de credinta, zidarii leapada iarasi piatra din capul unghiului si o pun pe o virtuala sau holograma marie pt a construi o asa zisa biserica.
  Ei, cam asa se procedeaza cand omul vrea sa ajunga dumnezeu. si vi se pare ca numai papa practica asa ceva? uitati-va bine la toti liderii….
  credeti ca degeaba regimul lui „ceau” si a lui ilici trimiteau proroci mincinosi in bisericile penticostale? vi se pare ca degeaba au luat atatia…chip de baptisti si s-au folosit de acea doctrina sa combata doctrina penticostala? de parca bine o fi fost numita penticostala. nici nu ar fi trebuit notata astfel nici doctrina, nici cultul nici biserica. Biserica Lui Hristos ca denumire este strict suficienta.insasi aceste denumiri le consider o grosolana manipulare si deviere de la esenta.
  Cu siguranta ca cei alesi vor cere Duhul Sfant de la Dumnezeu, cu siguranta ca acestia vor avea nevoie de darurile Lui.
  Uitati-va cat este de reala vorbirea in limbi noi in zilele noastre, vorbirea in limbi straine. Intreaga Biblie nu este tradusa la inimi de catre Duhul Sfant in anumite culte ci este scrisa pt ei intr-o limba pur si simplu necunoscuta.
  Stau si ma gandesc daca nu cumva papa este si el controlat la randul lui de un alt papa american, rus sau alt bogatas din lumea asta fiindca zilele trecute am vazut pe un handicapat la discovery care afirma ca nu Dumnezeu a creat universul din simplul motiv ca nu a avut timp, fiindca un univers este construit din 3 ingrediente:materie, energie si timp, iar timpul nu a existat, asa ca dupa mintea lu handicapatul ala, noi traim doar o iluzie ca am trai, am exista, ca ar fi un univers, ori ca universul este unul handicapat ca si el fiindca e facut numai din materie si energie. interesant ca un handicapat ca Rosswelt a reusit sa-si razbune handicapul pe o lume intreaga, interesant cum alti handicapati reusesc si astazi sa-si razbune handicapul facand o lume intreaga handicapata in gandire, interesant ce minte a avut handicapatul de pe discovery sa emita asa banalitate enervanta dar dulce pt alti handicapati. L-as intreba totusi pe handicapatul ala de se poate hotara cu teoria si sa ne zica si noi de unde circula curentul electric pana la urma, de la (+) la (-) sau de la (-) la (+)?

  decembrie 5, 2011 la 12:35 am

  • VDFilip ai dreptate.Insa lumea aceasta nu e a noastra.Poate sa imparateasca in ea si Rosswelt cu tot neamul lui.Ce e interesant e ca oricine, dar oricine L-a cautat pe Hristos L-a si gasit.Si L-a gasit fara mama: ci cu UN TATA, fara sa stea in bratele Mariei ci LA DREAPTA TATALUI.Domnul nu i-a spus niciodata Mariei „mama” ca ar fi mintit spunandu-i asa.Adevarul este ca El a creat-o pe ea, cum ar fi fost sa se inchine fapturii si nu Tatalui?Dar lumea rataceste si il vede pe Hristos in chip lumesc.Maria a fost modalitatea prin care Lumina (Isus) a patruns in lumea aceasta materiala.Nici ea nu i-a spus Lui Isus „Fiule” ca si ea ar fi mintit…ea stia clar cine este Isus si de ce L-a avut in pantece.Este adevarat ca Maria a fost o femeie curata si credincioasa Lui Dumnezeu, dar asa cum marturisea cineva intr-o revelatie pe care Domnul i-a oferit-o, ea plange si se roaga Lui Dumnezeu si spune „nu sunt vrednica eu sa iert pacate, cineva sa le spuna…” se simte rusinata fata de Mantuitorul desi satan e de vina pentru toate acestea.Maria este o femeie smerita, n-ar declara niciodata lucrurile pe care satana le declara in numele ei.Toate acestea se intampla pentru ca lumea a respins pe Duhul care neincetat lauda pe Domnul si il marturiseste.Noi nu putem schimba lumea asta, pentru ca ea v-a arde…noi ce trebuie sa facem este sa aruncam samanta si sa tinem cu dintii de cununa noastra ca nimeni sa nu ne-o ia.Si eu sunt mahnit in inima mea…imagineaza-ti Domnul…dar mergem mai departe IN Numele Imparatului nostru.Amin!

   decembrie 5, 2011 la 6:11 am

   • VDFilip

    Alex, desigur ca lumea aceasta nu este a noastra. este o lume care zace in cel rau, dar pamantul si tot ce cuprinde el este al Domnului. Face parte din imparatia Lui, din creatia Lui. Omul prin neascultare a cazut in blestem, adica in despartire de Dumnezeu. O anumita despartire a omenirii fata de Dumnezeu fiindca El sta totusi cu mana intinsa sa salveze omenirea. Sa facem o legatura intre rugaciunea „Tatal nostru” si alt loc din Biblie unde spune ca vom da socoteala pana si de orice cuvant rostit fara rost. De la aceasta rugaciune in care tre sa rostim si suveranitatea Lui chemandu-i imparatia si pana la alte vb rostite tre sa ne asumam o responsabilitate mare de tot fiindca nu Dumnezeu si cei ce-L slujesc sunt niste venetici pe aceasta planeta ci diavolul cu slugile lui locuiesc in ilegalitate pe Tera. Si asta se vede dupa distrugerile si crimele care le fac.
    O alta observatie la acel clip. Asa cum spuneai, in Biblie gasim doar ca D-l Isus s-a nascut prin Maria, dar de biruit nu a biruit pe satana prin ea, asa cum se afirma in acest clip. De era asa puternica Maria nu mai avea rost sa vina Mantuitorul pe pamant. De inviat tot prin maria o fi inviat? El insasi a spus: am putere sa-mi dau viata si…..

    decembrie 5, 2011 la 2:28 pm

   • VDFilip

    Si inca un amanunt care tre scos neaparat in evidenta sa vada lumea cum este maimutzarita Biblia in aparitiile acealea cu maria. Se intentioneaza unirea religiilor, a bisericilor. Biblia nu vorbeste de asa ceva. In Biblie se spune de unirea credintei noastre in deplinatatea cunostiintelor Domnului nostru Isus Hristos. Biserica este una, aceea care si-o cladeste Domnul Isus. Nu maria este si mireasa si mama si regina si mai stiu io ce aiureli ce se deruleaza in aparitiile alea. Nu degeaba se spune despre satana ca este maimutza lui dumnezeu, iar omul se trage din maimuta. E liber fiecare sa fie ce-si doreste: om a Lui Dumnezeu ori maimuta lui scaraila.

    decembrie 5, 2011 la 5:08 pm

 2. si io ma intreb oare de ce crestinii nu sunt revoltati de asa ceva, dar cand e vorba de darurile Duhului Sfant ii apuca spumele, ba unii isi dedica viata denigrarii Duhului Sfant. E interesant oricum.

  decembrie 5, 2011 la 1:48 am

  • Pentru ca sunt religiosi si n-au „nevoie” de Domnul.Sunt orbiti de diavol iar Dumnezeu i-a lasat in nebunia lor.Si astfel neavand Duhul, nu are cine sa le raspunda la intrebari…caci oamenii pentru ei nu sunt credibili….fiind oameni.Daca ar cauta fata Domnului ar veni Duhul peste ei ca sa le marturiseasca si sa-i miste.Dar ei Il resping, iar motivele sunt de natura lumeasca si religioasa.

   decembrie 5, 2011 la 6:23 am

 3. http://www.sidroth.org/site/News2?abbr=tv_&page=NewsArticle&id=10665&news_iv_ctrl=1141 aici e o emisiune a lui Sid Roth in care invitatul explica cum inselatoria asta cu Maria e liantul dintre crestinism si islam, iar musulmanii nu au nimic impotriva Mariei mai ales ca scrie in Coran despre ea.

  decembrie 5, 2011 la 1:26 pm

  • VDFilip

   Mai Dana mai! Te-ai uitat bine in Coloseni 3:3? Nu cumva scrie ca viata voastra e ascunsa cu Maria in Dumnezeu? 😉 La catolici maria si-a confiscat pruncul taman cum isi fura crestinii de azi singuri palaria, ori cum incearca sistemul lumii sa ne fure mintile si sa intelegem Biblia numai aiurea, sa ne confiste adevarata religiune si sa confundam pe maria ori pe vreun poapa cu dumnezeu.

   decembrie 7, 2011 la 12:10 am

 4. se pare ca nu scrie 😉

  decembrie 7, 2011 la 1:02 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s