ROSE

Profetii pentru 2012 – Bob Jones

2012 – Reintoarcerea slavei lui Dumnezeu in biserica

Acesta este anul in care slava se intoarce in biserica. Cu 42 de ani in urma, Dumnezeu i-a spus lui Bob ca Si-a luat slava de la biserica si a scris I-Cabod peste ea. I-Cabod inseamna clar – ’’ slava s-a departat’’ – 1 Samuel 4:21. Bob L-a intrebat pe Domnul de ce a departat slava din biserica? Domnul i-a spus ca omul a vandut-o pentru castigul propriu. Omul s-a atins de slava lui Dumnezeu si El n-o va imparti cu nimeni! Domnul i-a spus lui Bob ca va trai sa vada reîntoarcerea slavei, iar din acel moment Bob a crezut ca aceasta va avea loc in 2012.

Trenul slavei

In septembrie 2009, (intr-o transa) Bob s-a aflat intr-un tren impreuna cu multi alti pastori. Fiecare dintre ei avea un loc special desemnat de Duhul Sfant. Bob l-a intrebat pe conductor: ’’Ce fel de tren este acesta?’’ Conductorul i-a spus lui Bob ca acesta este trenul slavei si i-a inmanat o capsula a timpului care avea forma unui ou. Oul avea viata noua in el! Continea inceputul si sfarsitul timpului. Bob l-a intrebat pe conductor: ’’Cand pot sa deschid acest ou si cand va ajunge trenul?’’ Conductorul i-a spus ca timpul este in acel ou si ca oul se va deschide in 2012.

Pace si prosperitate

In 29 decembrie 2011 lui Bob i s-a dat Hagai 2:9 ” Slava acestei Case din urma va fi mai mare decat a celei dintai, zice Domnul ostirilor; si in locul acesta voi da pacea, zice Domnul ostirilor” si i s-a spus ca pacea si prosperitatea vor fi date credinciosilor din biserica. Cei care Îl cunosc pe Dumnezeu, Ii vor cunoaste pacea si prosperitatea in timpul vremii de judecata. Va fi cel mai bun timp pentru cei care Il cunosc pe Dumnezeu si cel mai rau timp pentru cei care nu Il cunosc.

 Slava aduce separare

Noi nu stim la ce proportii va ajunge slava care va veni, dar Bob a crezut timp de 42 de ani ca ea va incepe in acest an. Slava va aduce o clara despartire intre oi si capre. Dumnezeu va separa oile de capre de Unul singur. In aceste zile exista o separare intre oi si capre printre natiuni. Veti vedea oile păscând frumos pe dealurile marete ale lui Dumnezeu si devenind sanatoase si intelepte, in timp ce caprele o vor apuca pe carari gresite. Caprele vor continua sa fie necurate, in timp ce oile se vor apropia mai mult de Dumnezeu. Suntem chemati sa umblam cu Dumnezeu si sa fim păstorii oilor Lui.

Slava lui Dumnezeu se arată

In aceste zile de mare pustiire, veti vedea slava Domnului care va fi data credinciosilor. Ziua slavei Domnului vine asa cum iese praful/fumul cand incepe sa se curete zona in care s-a demolat si vom vedea slava Domnului rasarind din cenusa gramezi. Slava va fi manifestata pe masura ce sfintii vor merge in afara, in dragoste, bucurie si adevar. Ei vor manifesta dragostea lui Dumnezeu si vor da vindecare celui slab si celui cu inima zdrobita. Omul nu se va mai indoi nici de dragostea, nici de puterea lui Dumnezeu.

Credinciosul se va odihni in pacea lui Dumnezeu si va prospera in plinatatea slavei Sale, cand slava se va reîntoarce in biserica Lui.

In engleza AICI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s