ROSE

Cum sa il invingem pe cel rau – vis profetic – Bobby Conner

De cateva saptamani am avut numeroase intalniri cu Domnul care mi-a dat informatii cu privire la sunetul de alarma si trezire a razboinicilor! In 8 Ianuarie 2012, la ora 5:00 a.m., aceasta s-a confirmat si amplificat printr-un vis profetic extreme de intens.

La inceputul visului m-am vazut in birou ocupat cu terminarea unei noi carti. Dintr-o data, am fost convocat in locurile ceresti. Intr-o fractiune de secunda, mai repede decat v-ati putea imagina, am fost transportat in cea mai frumoasa si mai stralucitoare lumina, Lumina Vietii din locurile ceresti. Din acesta Lumina cu colorit de margaritar, s-a scurs si a venit spre mine o voce care a spus: “Uita-te, priveste”!

Aceasta nu a fost o invitatie ci mai degraba o porunca. Dintr-o data, atentia mi-a fost atrasa de al doilea cer, un loc rau si groaznic, unde l-am vazut pe satan intr-o forma destul de clara, in timp ce eu ma aflm intr-un loc de pace si protectie desavarsita. Ceea ce am vazut a fost dincolo de tot ce vazusem inainte: diavolul organiza un complot, un plan ca sa distruga in secret milioane de oameni.

Dusmanul sufletului nostru, diavolul, dadea ordine unei principalitati cu o voce rea si nemiloasa. Desi suna foarte sinistru, totusi era foarte entuziasmat, spunand: “Timpul a venit!” Dintr-o data tot iadul a frematat, fiind plin de asteptari. Principalitatea i-a cerut altui demon sa aduca o cutie care parea a fi un cufar, acoperit cu un abur negru. Apoi diavolul a deschis cufarul si a luat o cheie, pe care a dat-o principalitatii . Imediat principalitatea si-a introdus cheia in stomac, in pantece.

In felul acesta s-a deschis o usa in cel de-al doilea cer, facand o cale prin care sa treaca principalitatea care a inceput sa isi rasuceasca capul atat de repede incat s-a transformat intr-un nor negru viu, rotindu-se ca o tornada, Eram uimit de ceea ce vad.

Vocea care venea din lumina aceea frumoasa si stralucitoare, colorata ca margaritarul a vorbit si a spus: “Misiunea lui este de a elibera hoardele raului peste umanitate. Misiunea voastra este sa il opriti!” Mi s-a spus sa urmez norul acela care se invartea. Principalitatea a inceput sa calatoreasca spre pamant, asezandu-se in directia unei vaste regiuni muntoase ceva de genul Bad Lands din Dakotas. Norul care se rasucea a aterizat intr-o pestera aflata de o parte a unui munte colturos. Dintr-o data, eram si eu in acea pestera, care iti dadea impresia ca ar fi inima pamantului. Desi era mai intunerec decat intunerecul, eram surprins ca pot sa vad clar, era ca si cum as fi avut capacitatea sa vad noaptea.

Pestera era imbibata cu mirosul mortii. Duhoarea era dincolo de orice imaginatie, intreaga atmosfera era impregnata cu rautate. Treptat, norul a inceput sa se transforme intr-o fiinta a rautatii care avea doua picioare, dar era destul de diferita de om. Sosirea ei in adancurile pesterii a generat un val de entuziasm unui numar imens de demoni care pareau sa fie legati de o forta invizibila. Principalitatea a ridicat cheia pe care o avea in stomac si era pregatita sa elibereze acesti demoni ai mortii.

Dintr-o data, a inceput o batalie mai violenta decat poate exprima orice cuvant. Principalitatea a cerut ajutor demonic si stiam ca trebuie si eu sa chem ajutor din cer. Am inceput sa ma rog tare in Duhul. Sotia care se trezise datorita zgomotelor pe care le-am scos in timpul luptei, era langa mine in pat. M-a auzit rugandu-ma in limbi si spunand: “Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ai mila! Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu ai mila!” In vis, mi s-a aratat ca singura cale pe care puteam sa ma reintorc din acel intunerec si anume trebuia sa calc in lumina. Acesta este intelesul Psalmului 119:105 care spune “Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea.” In timpul visului, Duhul Sfant m-a asigurat ca imi va arata fiecare pas pe care trebuie sa il fac pentru a iesi din fortareata diavolului, din acea pestera.

In acel moment m-am trezit. Sotia s-a rugat cu mine in timpul acelei lupte si mi-a spus ce m-a auzit spunand. In urmatoarea dimineata, am fost uimit cand fiul si nepotii au venit la noi acasa si au impartasit cu noi unele vise pe care le-au avut in aceeasi noapte. Visele lor au fost extrem de relevante pentru timpul in care suntem.

Ca raspuns la eliberarea hoardelor de demoni pe pamant, trebuie sa chemam ajutor ceresc si sa umblam in lumina! Trebuie sa sunam alarma si sa ii trezim pe razboinicii lui Dumnezeu, neuitand o clipa ca ne luptam impotriva unui dusman extrem.

Pavel ne da o puternica avertizare si ne ofera indrumare specifica in Efeseni 6:10-20

Incolo, fratilor, intariti-va in Domnul si in puterea tariei Lui. Imbracati-va cu toata armura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului. Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti. De aceea, luati toata armura lui Dumnezeu, ca sa va puteti impotrivi in ziua cea rea si sa ramaneti in picioare, dupa ce veti fi biruit totul. Stati gata, dar, avand mijlocul incins cu adevarul, imbracati cu platosa neprihanirii, avand picioarele incaltate cu ravna Evangheliei pacii.  Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau. Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu. Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri. Vegheati la aceasta, cu toata staruinta, si rugaciune pentru toti sfintii si pentru mine, ca ori de cate ori imi deschid gura sa mi se dea cuvant, ca sa fac cunoscut cu indrazneala taina Evangheliei, al carei sol in lanturi sunt; pentru ca, zic, sa vorbesc cu indrazneala, cum trebuie sa vorbesc.

Care este raspunsul nostru la eliberarea acestor hoarde de demoni din iad? Nu suntem chemati sa traim in frica ci in credinta, stiind ca Dumnezeu deja ne-a dat puterea Sa (1Ioan 4:4). Suntem chemati sa stam fermi, stiind ca dusmanul nostru a fost deja invins. Hristos, regele nostru a biruit deja (Coloseni 2:!5). Dumnezeu ne-a mutat deja din imparatia intunerecului in imparatia luminii si a dragostei (Coloseni 1:13)! Deja ni s-a dat puterea sa tinem piept puterii vrajmasului (Luca 10:19) dintr-o pozitie de pace (Romani 16:20)

Nu incetati sa va inchinati lui Dumnezeu cu laude si multumiri, indiferent de circumstante. Recunoasteti ca Domnul Isus Hristos este Domn peste TOT. Dupa ce El a fost crucificat la Calvar, Isus  a luat cheile locuintei mortilor departe de inamic (Apocalipsa 1:18) Si in Matei 16:19, Domnul Insusi ne asigura de aceasta: Iti voi da cheile Imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant va fi legat in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant va fi dezlegat in ceruri.”

Deasemenea ni s-au dat chei care sa declanseze puterea dunamis si dragostea neconditionata si fara pereche a lui Dumnezeu in persoana lui Isus Hristos, care cauta sa-i salvezi pe cei pierduti.

Care sunt cheile care ni s-au dat? In greaca cuvantul tradus prin cheie in aceste versete din Apocalisa 1:18 si Matei 16:19 este kleis, un cuvant folosit sa exprime “puterea si autoritatea”. Acest cuvant grec este din radacina cuvantului kleio, care inseamna literar “a inchide” sau “ a zavora”. Pur si simplu ni s-a dat autoritatea de a “inchide” usile de acces ale diavolului pe pamant si de a “ inchide” gura acuzatorului care incearca sa ne convinga de victoria iadului. Legati acele duhuri rele! Mustrati indoiala si necredinta! Legati hoardele celui rau care va asupresc, care va deprima, care aduc confuzie, infrangere si descurajare! Ni s-au dat cheile sa eliberam voia lui Dumnezeu pe pamant

Sa ne rugam ca Domnul sa ne deschida ochii sa vedem pozitia si autoritatea noastra in Hristos! Distanta dintre cer si pamant a disparut, anulata pentru totdeauna de Tatal prin sacrificiul Fiului Sau, in care suntem facuti razboinici ai milei, dragostei si adevarului. Asezati cu Hristos in sala tronului, prin, si cu Tatal, ni s-a dat autoritatea Lui pe pamant! Chemati ostile ceresti cu autoritate! Pasiti in lumina lui Hristos si urmati-L pe Miel oriunde merge!

Fie ca aceste zile sa fie pline din abundenta cu pacea, harul si favoarea lui Dumnezeu pentru voi si pentru cei dragi ai vostri. Amin!

Sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s