ROSE

Crestinii ortodocsi copti din Cairo

Crestinii ortodocsi copti din Cairo, Egipt. Am inteles ca au fost 70 000 de oameni adunati la aceasta intalnire de rugaciune pentru tara lor, la sfarsitul anului trecut. E interesant de vazut tot filmuletul, pe la min 1 se striga de catre intreaga adunare: Yeshua. (spun asta pt ca daca nu citeam si eu pe undeva nu stiam ce se striga:)

Reclame

4 responses

 1. VDFilip

  Spune-le ortodocsilor din Romania ca asta e un ortodocsism venit de undeva de prin america si le-ai satisfacut cel mai delicat gust al lor. In schimb sa nu le spui ortodocsilor din romania ceva de „dragostea dintai” la care se refera biblia ca or sa se uite la tine ca ratza la bariera, le vei vorbi in limbi straine despre ceva ce nu au auzit in viata lor, iar de o spui asta la ceilalti din diferite culte poate ii vei jigni profund. Cu ce examen ar putea fi detectat nivelul acesteia? exista un verset. Il voi mentiona.

  Noi am cunoscut dragostea Lui prin aceea ca El Si-a dat viata pentru noi; si noi deci trebuie sa ne dam viata pentru frati. (1Ioan.3:16)

  Cat de bn se potriveste acesta cu versetul din acelasi capitol (3:16) dar din evanghelia dupa ioan.

  ar mai fi un examen, unul care il tin minte ca l-a aplicat de la amvon un musafir venit in bis pe cand eram copil si zicea in felul urmator ( cred ca avea motive serioase sa spuna asta) „fratilor, sa va iese din cap ca puteti fi pocaiti daca va lipsesc cei 7 ani de-acasa.”

  si examenul special pt penticostali sunt ultimele versete din Marcu.

  de m-as apuca sa le arat lipsurile penticostalilor, apoi nush cat de mare deosebire ar fi intre ei si altii. ce ma face sa nu vad deosebiri intre ei si altii este evlavia lor. ca sunt foarte evlaviosi. dar evlaviosi de nu se poate. si-a pus cineva singur evlavia la examen pe tiparul acestui verset ce l-am etalat? si toti au evlavie, toti din toate cultele, incat pt evlavia lor ar fi in stare sa te dea la moarte, nu sa-si dea viata pt cineva.

  intrunirea asta din clip seamana cu atmosfera cercurilor de rugaciune de demult ce isi gasea energie probabil in dragostea dintai. Cine, cum si cu ce inginerie a reusit in decursul anilor sa cloneze,sau sa dizolve, sau sa deturneze atat de lunecos acea dragoste dintai si tot ce a fo bun odata. pe zi ce trece ramane numai spoiala in evidenta iar sub ea, cum spuneam, lipsuri cat cuprinde exact cum ajunge intreaga societate romaneasca in toate. Nu am imbatranit degeaba. macar am avut capacitatea sa imi dau seama de multi ani de multimea metodelor de desfiintare a religiei, a unei religii autentice bibliei. mai marii nostri, alesii nostri nu au nevoie sa le functioneze sub nas o asemena religie. lor le tre doar curve, sclavi, mercenari, vanzatori si tradatori, oameni de actiune in acest sens si la controlul lor. si am observat ca la lumina zilei cata crima se face si ce subtil in cele mai multe cazuri.

  pune-l pe basescu sa-si dea viata pt tzara. sau pe gioana ori ilici, ori ponta ori crin, etc, etc.

  la ei in tara poate sa se moara pe banda rulanta si la propriu, si de ciuda ca se trece peste vointa maselor, ca lor nu le pasa decat sa se tina de scamatorii: unii in opozitia celorlalti cica. credeti-ma ca tot stau si ma crucesc intrebandu-ma din ce familii de credinciosi provin astia care conduc romania. am auzit ca s-a dat la stiri o femeie penticostala ce si-a ucis un copil in fata altora. de ala ce s-a aruncat in apa cu doi copii de ce nu se spune ca era ortodox sau ce era?! de ce nu se spune ce metode se folosesc de se spanzura tineret cu gramada? de ce nu se spune ce crima perfida, ce xil fortat perfid este sa nu mai poti trai intr-o tara cu atatea resurse? din ce religie provine doamne starea asta de fapt ce o intampinam pe zi ce trece, sau din ce standarde europene, sau din ce stari de echilibru si stabilitate pt care se militeaza atat? sa fie devina felul de religie practicat? ca toti se dau in spume ca religia lor e cea mai buna. cautati fratilor in versetul ce vi l-am dat pocainta cea mai buna. GBY!

  Martie 2, 2012 la 11:39 pm

 2. Filip
  chiar, buna intrebare: din ce religie provine dezastrul moral si economic al tarii asteia?

  Martie 3, 2012 la 12:23 am

 3. stefan

  totul provine din falsa religiune fara roade a crestinilor.

  Aprilie 8, 2012 la 5:04 pm

 4. stefan

  vb.despre tara crestina??? ROMANIA!

  Aprilie 8, 2012 la 5:08 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s