ROSE

Din inima omului…

De obicei oamenii dau vina pe diavol pentru lucrurile pe care le fac, de vina este cel rau, nu ei ci cel rau. Isus ne spune insa ca roadele firii vin din inima omului.

Marcu 7:21,23 Căci dinăuntru, din inima omului, ies gândurile rele, curviile, furturile, crimele, adulterele, lăcomia, răutatea, înşelăciunea, depravarea, ochiul rău (invidia, zgarcenia), blasfemia, mândria şi prostia! Toate aceste rele ies dinăuntru şi-l spurcă pe om! NTR

In marea majoritate a cazurilor nu este nevoie de eliberare de demoni, nu e nevoie de rupere de legaturi, nici de consiliere, ci e nevoie de sinceritate, sa vi in fata lui Dumnezeu si sa recunosti cum esti si sa Ii ceri sa te schimbe, sa te invete ce trebuie sa faci sa te schimbi, sa iti arate cum sa cladesti o inima aleasa, cum sa te transformi prin cunoasterea lui Hristos. Desi lumea pare posedata demonic de mandrie si prostie, de invidie si depravare, de fapt inima lor neschimbata, inima lor fireasca genereaza in majoritatea cazurilor astfel de apucaturi si doar o intalnire reala cu Isus poate sa realizeze acel transplant de inima de care este nevoie ca inima sa functioneze cum trebuie. Nu rezolvam nimic daca dam vina pe diavol cand de fapt buba e la noi. Diavolul are partea lui de implicare, dar noi suntem dusmanul nostru numarul unu.

Lepadati de la voi toate faradelegile prin care ati pacatuit, faceti-va rost de o inima noua si un duh nou. Pentru ce vreti sa muriti, casa a lui Israel? (Ezec.18:31)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s