ROSE

Roadele frate, roadele….

Isus vindeca pe banda rulanta, in capitolele precedente capitolului 12 din Matei, El vindeca mii de oameni, de fapt toti care au venit la El bolnavi, au plecat sanatosi. Isus il vindeca si pe cel cu mana uscata si pe indracitul mut si orb, iar din invidie fariseii fac comentariile bine cunoscute cu privire la Isus, Il acuzat ca lucreaza cu diavolul, la care Isus le spune ca de fapt imparatia lui Dumnezeu a venit la ei, si continua cu versetele de mai jos.

Matei 12:32-35. Oricine va vorbi impotriva Fiului omului va fi iertat; dar oricine va vorbi impotriva Duhului Sfant nu va fi iertat nici in veacul acesta, nici in cel viitor. Ori faceti pomul bun si rodul lui bun, ori faceti pomul rau si rodul lui rau: caci pomul se cunoaste dupa rodul lui. Pui de naparci, cum ati putea voi sa spuneti lucruri bune, cand voi sunteti rai? Caci din prisosul inimii vorbeste gura. Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.

Daca veti lua orice om a lui Dumnezeu din lumea asta care asculta de Dumnezeu si vindeca bolnavi, scoate draci si face minuni, veti observa ca fiecare astfel de om, are un alai de „pocaiti” dupa el(mai ales baptisti), care dupa ce i-au investigat viata amanuntit i-au gasit o sumedenie de bube, si de dimineata pana seara nu auzi decat ca X-lescu lucreaza cu diavolul, nu are roade, doar semnele sunt de el. Mai spun acesti „pocaiti” care se ocupa cu paiul din ochiul altora, cum ca oamenii trebuie sa aiba roade, ca pomul se cunoaste dupa roade si vai aia care lucreaza cu minuni nu au roade, si bineinteles ca lucreaza cu diavolul.

Culmea ca Isus le spune fariseilor ca pomul se cunoaste dupa rodul lui, si ii acuza pe farisei ca de aia spun lucruri rele pentru ca inima lor este rea, exact dupa ce acestia L-au acuzat ca lucreaza cu diavolul. Cred ca este evident faptul ca a considera vindecarile facute in numele lui Isus ca venind de la diavolul, este o roada nu tocmai buna, din moment ce Isus le spune fariseilor: „pui de naparci, asta va e roada, acuzatia cum ca Eu as vindeca cu puterea diavolului, este roada de care dati dovada acum, din gura voastra a iesit exact ce e in inima voastra, sunteti pomi putrezi, tocmai v-ati etalat roadele. „

Iti dai seama ca blasfemia impotriva Duhului Sfant, cu siguranta nu este una dintre roadele Duhului Sfant. Si ce inseamna blasfemia impotriva Duhului? Marcu 3:28-30. Adevarat va spun ca toate pacatele si toate hulele pe care le vor rosti oamenii li se vor ierta; dar oricine va huli impotriva Duhului Sfant nu va capata iertare in veac: ci este vinovat de un pacat vesnic.” Aceasta pentru ca ei ziceau: „Are un duh necurat.”

Fariseii L-au blasfemiat pe Duhul Sfant pentru ca au spus ca Isus este demonizat si ca vindecarile sunt facute cu puterea diavolului, iar Isus le-a spus clar ca aceasta este o roada a inimii lor rele, cu alte cuvinte le-a spus ca nu au roada Duhului Sfant. Asa ca acei care va aventurati cu acuzatii ca X-lescu nu are roade si desi face minuni in Numele lui Isus, voi il acuzati ca lucreaza cu diavolul, sorry, tocmai ati impuscat mai multi iepuri dintr-o lovitura, sunteti pasibili de blasfemie impotriva Duhului Sfant, sunteti varza la capitolul roade si aveti o problema cu barna din propriii ochi. Ma refer la acei care si-au facut o pasiune din a pune pe seama diavolului orice lucrare miraculoasa facuta de Duhul Sfant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s