ROSE

Isus – deschizator de drumuri

Isus a venit cu intentia de a distruge lucrarile diavolului, si in timpul in care a lucrat pe pamant exact asta a facut, prin vindecare fizica si emotionala, prin eliberare de demoni, prin invierea din morti. Isus lucra din conditia de om plin de Duhul Sfant, El a venit pe pamant sa ne arate cum trebuie sa functioneze un urmas a Lui. „Fiul lui Dumnezeu S-a aratat ca sa nimiceasca lucrarile diavolului.” (1Ioan.3:8)  Chiar daca nu era versetul asta in Biblie, nu cred ca ar fi fost prea greu pentru noi sa deducem ca asta a fost intentia si lucrarea lui Isus.

Daca ar fi sa ne uitam si numai in capitolul 9 din Matei, putem vedea cum Isus distruge lucrarea diavolului, vindecand un slabanog, vindecand-o pe femeia cu scurgere, distruge lucrarea diavolului inviind fata liderului sinagogii, apoi distruge lucrarea diavolului prin vindecarea celor doi orbi care s-au tinut dupa El, timp in care religiosii cartesc si multimea Il slaveste pe Dumnezeu.

Matei 9: 35-38. Isus strabatea toate cetatile si satele, invatand pe norod in sinagogi, propovaduind Evanghelia Imparatiei si vindecand orice fel de boala si orice fel de neputinta care era in norod. Cand a vazut gloatele, I s-a facut mila de ele, pentru ca erau necajite si risipite ca niste oi care n-au pastor. Atunci a zis ucenicilor Sai: „Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati, dar, pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui.”

Dupa ce le predica Evanghelia Imparatiei si vindeca tot ce vine la rand, dupa ce elibereaza fiecare demonizat care vine la El, Isus se uita la situatia in sine, si vede ca gloatele nu se mai termina, vede ca multimea de oameni nu se mai termina, pe unde merge este intampinat de mii de oameni care au nevoie de vindecare si eliberare, stie ca nu va ramane pe pamant decat o scurta perioada si ii indeamna pe ucenici sa se roage ca Domnul secerisului sa scoata lucratori la seceris.

Isus a fost primul care a lucrat la acest seceris, El a fost primul care s-a ocupat de multimi si a demonstrat Evanghelia Impartiei prin dragostea revarsata asupra oamenilor prin vindecari si eliberari, Isus a fost deschizatorul de drum, Isus a aratat calea, pe care lucratorii care vor veni trebuie sa mearga. Nu exista alta cale decat calea trasata de Isus. Ceea ce a facut Isus trebuie sa faca fiecare lucrator, care are pretentia ca este lucrator in Imparatia lui Dumnezeu.

Evanghelia Imparatiei predicata de Isus nu s-a schimbat pe parcurs, cesationismul este o minciuna a diavolului pe care acesta o predica unde e lasat sa predice asa ceva, Evanghelia Imparatiei are exact acelasi mesaj, dragoste emanata prin manifestarea concreta a Imparatiei prin semne si minuni.

Cine crede ca poate fi lucrator in Imparatia lui Dumnezeu si poate urma alt traseu, atunci o fi lucrator in alta imparatie, urmeaza o alta evanghelie, Isus a predicat Evanghelia Imparatiei care consta exact in ceea ce a si demonstrat practic. Isus a vrut ca alti lucratori sa ii continuie lucrarea, de aceea a cerut ucenicilor sa se roage sa aparem noi, ca sa lucram pentru Imparatia lui Dumnezeu, exact in stilul si maniera in care a facut-o Isus.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s