ROSE

Rugaciunea in limbi – rugaciune dupa voia lui Dumnezeu

1Ioan 5:14. Indrazneala pe care o avem la El este ca, daca cerem ceva dupa voia Lui, ne asculta.

Romani 8:26,27. Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite. Si Cel ce cerceteaza inimile stie care este nazuinta Duhului; pentru ca finti dupa El mijloceste pentru sfinti dupa voia lui Dumnezeu.

Va dati seama ca tot ce ne rugam in limbi e ascultat? Din pacate marea majoritate a celor care vorbesc in limbi nu folosesc acest dar, il lasa ingropat, e un dar extrem de important, mi se pare ca e o punte spre celelalte daruri, plus ca versetele de mai sus ne spun ceva colosal, atunci cand ne rugam in limbi, Duhul Sfant se roaga prin noi intr-un mod perfect, dupa voia lui Dumnezeu, Duhul Sfant nu va cere niciodata ceva aberant, Duhul Sfant nu va avea rugaciuni egoiste care vin din fire, Duhul Sfant se roaga exact pentru ce e nevoie la timpul potrivit si dupa voia lui Dumnezeu. Uneori habar nu avem sa ne rugam dupa voia lui Dumnezeu, dar cei care au darul vorbirii in limbi, daca ar sti cat de valoros e acest dar s-ar ruga zi si noapte in acest fel.

Nu degeaba Pavel spune la un moment dat: Multumesc lui Dumnezeu ca eu vorbesc in alte limbi mai mult decat voi toti. (1Cor.14:18). Si chiar inainte de asta isi exprima clar o dorinta refuzata de confesiuni intregi crestine, uite ce spune Pavel: As dori ca toti sa vorbiti in alte limbi, dar mai ales sa prorociti (1Cor.14:5)

Pavel a invatat secretul rugaciunii. Cum crezi ca te poti ruga continu in romana, nu ai cum, iar Biblia ne spune sa ne rugam neincetat. Imagineaza-ti ce s-ar intampla sa trebuiasca sa te rogi in romana non stop, probabil ca ar trebui sa iei cartea de telefon dupa tine si sa te rogi pe rand pentru cei trecuti acolo ca altfel nu ai mai sti ce sa spui la un moment dat, dar e minunat cum acest dar subestimat de marea majoritate a crestinilor ne ajuta in directia asta, nu o sa obosesti deloc mental, plus ca poti sa te rogi in minte, e impropriu cumva spus „in minte” pentru ca nu iti folosesti mintea, e Duhul Sfant cel care conduce totul.

Va indemn sa incercati sa va rugati macar 10 minute pe zi in limbi o sa va ajute mult, va veti trezi cu timpul ca ati cladit ceva extraordinar in viata voastra spirituala, pentru ca va veti intari launtric, va veti profeti viitorul, veti mijlocii pentru situatii de care habar nu aveti, ii veti ajuta pe cei din jur prin rugaciunea voastra, va veti ruga pentru aspecte din viata voastra de care iar nu aveti habar. Sunt nenumarate beneficiile vorbirii in limbi. E un dar extraordinar daca il folosesti, daca nu il folosesti degeaba il ai.

Cine crede ca darul asta a incetat odata cu moartea primilor apostoli, vreau versetul, insist, va descurcati voi, intrebati pastorul, rectorul de la institutul baptist, el tre sa stie versetul, intrebati pe cine vreti voi, si veniti cu versetul sau frantura de verset, dar sa nu fie totusi scoasa din context, si daca se poate sa nu fie din sfintii parinti, din Biblie as dori.

Despre BOTEZUL CU DUHUL SFANT AICI

Cum am primit eu Botezul cu Duhul Sfant:  partea 1,  partea 2, partea 3 

Despre vorbirea in limbi : partea 1, partea 2

O emisiune a lui Sid Roth pe aceeasi tema AICI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s