ROSE

Despre Papa Francis, Vatican si extraterestrii

Ma uit cum aparitia unei personalitati cum e Papa Francis, a descretit fruntile unei bune parti a umanitatii, chiar si printre cei care nu sunt catolici, a readus speranta, a aparut un om bun, care vorbeste altfel, care va lupta pentru dreptate. Mi se pare extrem de suspect, e prea perfect omu asta, iti vine sa ii faci plecaciuni cand il auzi ce spune si cum se comporta, nu spun ca el e Anticristul, spun doar ca e ciudat, oricum se pare ca e implicat in pregatirea aparitiei Anticristului. E un teren atat de bun pentru aparitia unui „Salvator” care sa aduca speranta omenirii, care parca nu mai are speranta. Si prin confuzie si disperare i se pregateste drumul „Salvatorului” sa apara. Parca nu imi vine sa cred ce vremuri traim. Asta e prima parte despre acest subiect, saptamana viitoare va aparea partea a doua. E extraordinar de interesant, daca nu stiti engleza, apelati la cineva sa va traduca. Se pregateste marea deceptie.

Link pe aceeasi tema AICI

Reclame

2 responses

  1. VDFilip

    In dreptul papilor neoprotestanti se poate linistit pune un 6, in dreptul papilor ortodocsi la fel inca unul,iar daca papa catolic vrea sa puna inca unul in dreptul lui, n-are decat. Eu unu numa de aia nu ma stresez.

    aprilie 4, 2013 la 1:46 am

  2. La asta o sa duca ecumenismul 🙂 Nici eu nu ma stresez, spre surprinderea multora abia astept sa se deruleze povestea si sa vina Isus si la revedere.

    aprilie 4, 2013 la 3:25 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s