ROSE

Cel ce este in mine, este mai mare decat cel ce este in lume!!!

Cel ce este in mine, este mai mare decat cel ce este in lume!

“Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:4

“Cel ce este in mine, este mai mare decat cel ce este in lume”

Cel ce este in mine si care poseda intreaga mea fiinta, Cel cu care fiinta mea e contopita, Isus, Cel care prin Duhul Sau locuieste in fiecare celula a fiintei mele, trup, suflet, duh, este mai mare decat orice virus, bacterie, boala, epidemie, care este trimisa de cel ce este in lume, de diavol.

Tot ce vine din lume, de la cel rau, trebuie sa se supuna autoritatii absolute a lui Hristos, trebuie sa se supuna Celui care locuieste in mine, si atunci cand sunt atacata de ceva ce vine de la cel ce este in lume, ma voi concentra asupra Celui care locuieste in mine si voi constientiza ca elementele exterioare nu pot sa invinga niciodata pe Cel care a biruit moartea, pacatul, boala si blestemul la cruce. Si pentru ca El locuieste in mine, am biruinta asigurata.

Nu mai accept intrusi care vin de la cel rau, din moment ce de partea mea, de fapt in mine, contopit cu mine si eu cu El, e Isus.

Imagineaza-ti o persoana care intra in camera ta si nu mai vrea sa iasa. Tu esti proprietarul camerei si la urma urmei o sa il dai afara pe sus daca e nevoie, o sa il impingi si o sa il dai afara. Isus e proprietarul fiintei mele, si fiind una cu El, ma impotrivesc si imping virusul, bacteria, boala, problema respective de sanatate, afara. Eu sunt templul Duhului Sfant, un templu destinat sa fie perfect, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu nu este cladita pe lucruri de mana a doua, ruinate, alterate si cu igrasie.

2 responses

  1. alex

    Doresc ca Domnul sa-ti inmulteasca harul si sa ramii statornica si pe mai depatre in umblarea ta cu Dumnezeu..

    Mai 24, 2013 la 11:16 pm

  2. Amin! Multumesc Alex! Randurile astea au venit de la Duhul Sfant intr-o seara mai demult cand ma luptam in mintea mea cu animite lucruri, si mi se pare extraordinar, le citesc si recitesc cand imi aduc aminte. Uneori uitam Cine e in noi si cine suntem in fata atacurilor celui rau.

    Mai 24, 2013 la 11:20 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s