ROSE

In El sunteti completi!!!

Coloseni 2

8. Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filozofia si cu o amagire desarta, dupa datina oamenilor, dupa invataturile incepatoare ale lumii, si nu dupa Hristos.

9. Caci in El locuieste trupeste toata plinatatea Dumnezeirii.

10. Voi aveti totul deplin in El, care este Capul oricarei domnii si stapaniri. (Cornilescu)

Coloseni 2: 8 Vedeţi să nu vă înrobească cineva prin vreo filozofie deşartă şi înşelătoare care ţine de tradiţia oamenilor şi de principiile acestei lumi, şi nu de Cristos. 9 Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea dumnezeirii 10 şi în El, Care este capul oricărei stăpâniri şi autorităţi, sunteţi şi voi compleţi. (NTR)

Cu alte cuvinte: „Nu va mai uitati la televizor sa aflati cei 5 pasi cum sa fiti fericiti, nu mai cititi prin reviste care ar fi secretul fericirii, nu va lasati ademeniti, nu va lasati pacaliti cu filosofiile, teoriile si principiile lumii asteia, astea toate sunt minciuni ale diavolulului, e pacaleala incredibila pe care o serveste omenirii in fiecare zi si omenirea culmea culmilor nu se prinde si ii joaca din ce in ce mai puternic in hora, nu va mai lasati furati de conceptiile lumii chiar daca asta e tot ce se predica pe toate canalele posibile si imposibile, chiar si in biserica.”

Cand am inceput sa imi dau seama cam care e faza cu viata asta, mi-am pus cateva intrebari: adica oamenii fac asta si asta si asta, cam toti pocaiti, nepocaiti, si cu toate acestea nici vorba de mult trambitata fericire si implinire, ba unii sunt varza din punct de vedere emotional? Da! Si nu mi-a trebuit prea mult sa deduc ca tot ce se vorbeste la televizor, in reviste, in romane e o minciuna gogonata, m-am prins relativ repede doar ca mi-a fost greu sa accept ca lucrurile stau asa, dar logica e zdrobitoare.

Daca nu iti gasesti echilibrul in Dumnezeu, nu o sa il gasesti nicaieri in alta parte. Garantat! Doar in Dumnezeu poti sa fi complet si sa ai totul pe deplin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s