ROSE

Teama de sinceritate

Teama de sinceritate este una dintre cauzele pentru care lumea e cum e, este unul dintre motivele care ii fac pe cei tineri nu doar sa repete greselile generatiilor anterioare, greselile parintilor ci sa le amplifice cat se poate de mult. Daca copiii si tinerii ar face cunostinta cu sinceritatea celor mai in varsta care sa le prezinte pe fatza cum stau lucrurile cu viata asta, garantez ca ar fi destui care ar sari peste ani pierduti aiurea, ani in care nu ar face altceva decat sa descopere prin suferinta aceleasi lucruri pe care le-au descoperit generatiile trecute. Din pacate extrem de putina lume e in stare sa prezinte lucrurile asa cum stau, lumea prefera sa fuga de sinceritate si culmea ii incurajeaza pe cei tineri sa faca aceeasi pasi care lor le-a adus multa durere, stres, probleme si deziluzii cu gramada, situatii salvate de aparenta, aparenta insa care va da aripi celor tineri sa se duca in aceleasi capcane.

Toti oamenii se confrunta cu aceleasi nevoi, cu aceleasi ispite, cam cu aceleasi esecuri si iluzii facute praf de realitate, dar vad ca se asteapta ca fiecare generatie la randul ei sa isi toace nervii iluzionandu-se cu privire la diverse aspecte, in loc sa se spuna pe sleau care e faza cu viata asta. Si atunci poate ca multi si-ar da seama ca Dumnezeu e singura solutie, si ar renunta sa parcurga acelasi drum batatorit de miliarde de oameni, drum al iluziilor si viselor facute praf de realitate. Si degeaba Biblia spune ce spune, se trece cu vederea, si nu ma refer aici la cei din lume, ma refer la cei din biserica.

Adevarul te face liber, sinceritatea cu tine te face liber. Sa fi sincer cu cei din jur si sa le spui adevarul oricat de pe dos ar fi fata de mersul lumii, asta o sa ii duca la libertate pe altii, iar satisfactia e extraordinara sa sti ca adevarul care tie ti-a adus libertatea poate sa aduca ce e mai bun pentru cei din jur. E un pret de platit, dar merita, o sa fi respins probabil de unii dar ii vei scoate la lumina pe altii. E mare lucru sa poti fi sincer.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s