ROSE

I Saw the Tribulation – Ken Peters (trebuie sa vedeti neaparat video asta)

Reclame

2 responses

 1. Tabita

  desi initial am fost incantata de video, la o analiza mai atenta inclin sa cred ca este un fals profet, iar pe urmatorul blog am gasit niste argumentele care mie mi se par pertinente si in concordanta cu Biblia: http://falseprophetwatch.blogspot.ro/2009/03/false-prophet-diane-gilbert-admits-that.html.

  iulie 2, 2013 la 10:00 pm

  • Nu am intalnit inca un prooroc sau om al Domnului care sa lucreze in puterea Duhului Sfant si care sa aiba video-uri pe internet care sa nu fi fost considerat prooroc fals de un anumit grup de „crestini”, asa ca pentru mine asta e suficient sa ii dau atentie si sa ma faca sa cred ca omul e ok. La un moment dat cautam oameni ai Domnului dupa criteriul asta, care e balacarit mai rau si facut prooroc mincinos si cu diavolul sigur e bun, si am gasit o gramada asa, si tare ma bucur. La fel l-am fi putut gasi si pe Isus, in exact aceeasi categorie, cica lucra cu Belzebul….
   Mie mi s-a parut foarte interesant video-ul, mai ales ca acum 30 si ceva de ani omul asta a visat lucruri care abia acum exista, si culmea erau legate de revenirea lui Isus si de necazul cel mare. Asta nu ma face decat sa am inca o informatie in plus pe langa alte tone de informatii care spun acelasi lucru, suntem pe ultima suta de metrii.

   iulie 3, 2013 la 1:10 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s