ROSE

Isaia 43

16. Asa vorbeste Domnul, care a croit un drum pe mare si o carare pe apele cele puternice,

17. care a scos care si cai, o ostire si razboinici viteji, culcati deodata impreuna, ca sa nu se mai scoale, nimiciti si stinsi ca un muc de lumanare:

18. „Nu va mai ganditi la ce a fost mai inainte si nu va mai uitati la cele vechi!

19. Iata, voi face ceva nou si-i gata sa se intample: sa nu-l cunoasteti voi oare? Voi face un drum prin pustiu si rauri, in locuri secetoase.

Anunțuri

3 responses

 1. alex

  Uite am gasit ceva fain,daca crezi ca te intereseaza: http://www.youtube.com/watch?v=-aSVDgBqe6I

  Iulie 10, 2013 la 5:27 pm

 2. Mersi:)

  Iulie 10, 2013 la 6:30 pm

 3. VDFilip

  Cum au aparut manelele pe plaiul nostru mioritic, manele care nu aveau a aminti de miorite si ciobanasi, au aparut si expresiile: baiat de baiat, fata de fata, etc…Cioban de cioban a auzit careva, ca io n-am auzit? Dar sectar de sectar sau sectant de sectar? Nu cred ca ati auzit careva desi au aparut inca din 1054 la marea schisma. Unii au devenit sectarii celorlalti: ortodocsii si catolicii, desi ortodocsii sustin ca li s-a taiat cordonul ombilical acu 2000 ani, daca nu cumva acu 6 mii de ani. Oricum, odata cu aparitia de denumiri de biserici, capul rautatii fiind catolicii si ortodocsii care si-au impartit religia pt teritoriile pamantesti, pt cele lumesti, nu se mai tine cont ca trebuie sa existe biserica Lui Hristos ce nu are nevoie sa se declare autocefala intrucat Capul ei este Hristos Domnul care o va stramuta in imparatia Lui. Un singur lucru e sigur, ca pe catolici si pe ortodocsi nu-i va duce acolo ca si-au dat examenul cand s-au dezbinat si sectat pentru teritorii lumesti fiindca toti au vrut sa fie domni, autocefali, si au avut tupeul sa se considere succesiune apostolica in cele 7 taine plini de duh, de idolatrie si de moaste spirituale. E minunat clipul ce l-ai pus Alex!

  Iulie 11, 2013 la 5:51 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s