ROSE

Cate denominatiuni atatea interpretari

Sa presupunem ca as avea o viziune in care l-am vazut pe Georgel in mare pericol, o apa mare si tulbure se apropia de el si situatia era nasoala.  Cum ar trebui interpretata viziunea cu pricina, sau vedenia ca sa vb mai pe romaneste.

Penticostalul ar spune: Domnul va trimite un cuptor de foc pentru ca Georgel sa fie curatit, probabil un duh de boala, asa ca Georgele tine-te bine, Dumnezeu vrea sa te slefuiasca, ia pozitia de slefuire.

Carismaticul ar spune: diavolul ii pregateste lui Georgel o lovitura de toata frumusetea, Georgele tine-te bine, declara Cuvantul, impotriveste-te diavolului, Dumnezeu e de partea ta, nu ai cum sa nu iesi invingator.

Baptistul va spune: Georgele nu te lasa pacalit, nu mai exista vedenii, nu e nici o apa tulbure, stai linistit.

Crestinul dupa Evanghelie va spune: baptistul are dreptate, de fapt apa e limpede.

Adventistul ar remarca faptul ca probabil Georgel nu a tinut legea si acum si-o incaseaza cu varf si indesat, a avut scapari mari in ce priveste Sabatul si carnea de porc si asta e, desi nu s-a hotarat exact la nivel de cult daca mai exista sau nu vedenii.

Ortodoxul si catolicul probabil ii vor implica urgent pe sfinti si pe fecioara in apararea lui Georgel, nestiind de fapt care, ce si cum doar ca Georgel e in pericol si sfintii tre sa faca ceva.

Care o fi interpretarea corecta tinand cont de ceea ce spune Biblia? Nu cred ca e prea greu de gasit raspunsul la intrebarea asta. Va dau doua indicii: Hotul nu vine decat sa fure, sa injunghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug. (Ioan.10:10) Supuneti-va, dar, lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi. (Iac.4:7)

Enorm de multe viziuni, vise si profetii autentice devin inutile tocmai din cauza haosului din capul crestinului, invataturii gresite, perceptiei gresite, legendelor, miturilor si povestilor din capul celui care primeste un mesaj din partea Duhului Sfant.

Daca am scapat din vedere vreo denominatiune, vreun curent, imi cer scuze, ma gandeam la martorii lui Iehova dar nu ma pricep, nu stiu care ar fi interpretarea lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s