ROSE

Revelatia pentru secerișul de final

Pentru aceasta perioada din istorie a lumii si a trupului lui Hristos, se potrivește un anumit burduf, o anumita revelatie.

Generația din aceasta perioada poate fi câștigată doar prin acest burduf. Poți sa ti post si rugăciune ca burdufurile străvechi sa funcționeze pana nu mai poți, lucrurile vor stagna la fel ca fără post si rugăciune, pentru ca Dumnezeu nu va răspunde dorințelor tale care nu sunt si dorințele Lui pentru aceasta perioada.

In ultimii 100 de ani s-au intors pe dos multe intelegeri cu privire la Imparatia lui Dumnezeu.

Generația actuala, secerișul de final nu va fi câștigat nici prin burduful baptist, nici prin cel penticostal, nici prin cel carismatic, nici prin mișcarea credinței, nici prin mișcarea harului, ci prin mișcarea slavei lui Dumnezeu. Această mișcare a slavei e faza in care după ce am învățat literele alfabetului (celelalte revelații) putem sa scriem propoziții, cărți, putem sa emitem lucruri si sa stăpânim asa cum Dumnezeu a dat porunca omului inca de la inceput.

E perioada din timp in care oamenii nu vor fi clintiti de nimic mai puțin decât manifestarea palpabila a Imparatiei lui Dumnezeu.

Secerișul final va fi stârnit doar de lucruri reale, care vor izbi omul direct in inima, dovezi evidente ale lui Imparatiei lui Dumnezeu, manifestarea fiilor si fiicelor lui Dumnezeu.

Bisericile care se incapataneaza sa se tina de burdufurile vechi, vor pierde cea mai tare perioada din istoria bisericii.

Când are loc o trezire, de aia are loc trezirea pt ca oamenii se prind de anumite adevăruri pe care nu le-au văzut pana atunci si se pocăiesc f mulți oameni. Dar cand comunitatea se obișnuiește cu acele adevăruri, când incep sa se dea mari ca si cum ei ar fi miezul universului, procentul de noi convertiți scade spre zero.

La noi procentul de convertiți e unul infim, pentru ca bisericile nu sunt interesate de burduful care acum aduce roada, nici măcar cu burdufurile de acum vreo 30 de ani, ba mai mult le critica si le considera ca venind de la diavol. Când lucrurile sunt pe invers, rezultatele sunt pe invers.

Lasă un comentariu