ROSE

Cine va da buzna?

Odata cu ploaia tarzie si revarsarea din zilele din urma a Duhului Sfant, stiti cine va beneficia la maxim de ceea ce Dumnezeu va turna pe pamant, (pe langa pocaitii care acum stau ca pe ace, pentru ca nu mai suporta starea actuala a lucrurilor)? Cei care se vor converti, vazand maretia si imensitatea lui Dumnezeu, pentru ca tocmai asta au cautat toata viata, din pacate multi pocaitilor vor pune aceste lucruri pe seama diavolului si vor pierde ce e mai pretios.

Din pacate asta e adevarul, noi pocaitii suntem niste oameni foarte stranii, teoretic suntem ai lui Dumnezeu, dar practic denominatiuni intregi, grupuri intregi de pocaiti pe sleau, fara perdea, pun lucrarea Duhului Sfant pe seama diavolului. Se fac studii teologice, se studiaza pana miroase a creier incins, doar ca sa se mai aduca un argument impotriva statorniciei lui Dumnezeu care este acelasi ieri azi si in veci, doar doar se mai gaseste un argument, cum ca Dumnezeu e neputincios si vrea sa ne vada chinuind.

Stati linistiti fratilor care aveti convingerea venita din muuult studiu biblic, cum ca lucrarea Duhului Sfant e de domeniul trecutului, stati linistiti, nimeni nu va va misca din pozitia in care sunteti, vor da altii buzna sa guste din tot ce are Dumnezeu, puteti sta pe locuri, puteti continua studiile teologice, puteti citii toate cartile din lume, exista multa lume care se va pocai pentru ca va vedea un Dumnezeu spectaculos, inimaginabil de spectaculos, care vindeca, invie, elibereaza atat sufletul cat si trupul, atat launtrul cat si exteriorul.

Daca pocaitii nu vor sa guste maretia lui Dumnezeu, stati linstiti, vor vrea cei care vor face cunostinta cu El prin intermediul minunilor, ei care cauta in stanga si dreapta un raspuns pentru vietile lor, si uitandu-se la crestinismul nostru de doi lei, nu sunt deloc atrasi, ei vor ceva spectaculos, daca tot e sa se incredinteze cuiva, daca tot e sa slujeasca pe cineva, ei vor pe cineva cu puteri mai mari decat cele pe care le vad in crestinismul nostru.

Cei din lume, cand vor da fata in fata cu maretia lui Dumnezeu nu Il vor opri, nu Ii vor pune limite, ci vor striga dupa mai mult, dupa Dumnezeu in intregime. Pe zi ce trece ne apropiem tot mai mult de secerisul de pe urma, si abia astept lucrurile extreme care se vor intampla, extreme pentru ca nu avem un Dumnezeu banal, desi unii asa zic.

5 responses

  1. Pingback: Declarația zilei – 20 februarie 2010 « România Evanghelică

  2. Sa nu ne trezim ca luptam impotriva lui Dumnezeu cu toate „activitatile noastre spirituale”.

    februarie 21, 2010 la 2:47 am

  3. VDFilip

    „Știința marxist-leninistă a dat o definiție justă esenței religiei: ‘…Orice religie nu este altceva decît oglindirea fantastică în mințile oamenilor a forțelor exterioare care domină viața lor de toate zilele, o oglindire în care forțele pămîntești iau forma unor forțe suprapămîntești.’ (Fr. Engels, Anti-Dühring, E.S.P.L.P., 1955, ediția a III-a, pag. 350)

    Clasicii marxismului considerau că religia reprezintă credința în supranatural.” (7-8)”

    am redat din „Calauza ateistului” postat de Alin Cristea.

    Imi suna asa de ciudat, de aiurea ce mi-a spus un militzian care mergea pe vremea urss-ului in Ucraina la schimb de experienta cu kilarii de acolo. Zicea ca isi depuneau juramantul „de credinta” spunand caci chiar daca nu exista Dumnezeu, tot se vor lupta impotriva Lui. Lor nu le erau prielnice fortele supranaturale. Am auzit aseara pe RVEI predica lui Semmy tradusa de Negrut in care se spunea ca sovieticii aveau in ei forta asata(nu stiu cum s-o numesc eu – naturala ori supranaturala) sa prevada ca pana in 2000 va disparea religia crestina si in schimb a disparut urss-ul. probabil nu au omorat pe cine trebuia, nu au prigonit pe cine trebuia ci in cea mai mare parte pe cei ce credeau in Dumnezeu. Si-au zidit casa urss-ului pe nisip ori pe incercarea de a crea haos in fortele supranaturale.

    februarie 21, 2010 la 12:49 pm

  4. Daca noi credem intr-un Dumnezeu limitat, atunci … niciodata nu vom experimenta plinatatea puterii Lui. Daca in schimb Il lasam sa ne surprinda, sa domneasca si sa stapaneasca peste tot ceea ce suntem noi … vom avea parte de minuni cum nu am vazut si nici nu am auzit vreodata.

    februarie 23, 2010 la 2:23 am

  5. florin ungur

    LEPADAREA DE CREDINTA A SI INCEPUT sa se vada in rindurile credinciosilor adevarati Asta pt ca zic eu s-au saturat adevaratii pocaiti sa asculte in loc de predici adevarate LECTII DE PROSTOLOGIE de la trimisii DIAVOLULUI care fac tot posibilul sa-i indeparteze de adevarata credinta pe pocaiti si stam in banci si asteptam hrana si nu primim sltceva decit otrava care ne face sa slabim sa ne indepartam si apoi sa cadem Singura metoda ca sa fim una dar asa cum vrea DOMNUL ISUS este sa avem niste adevarate CETATI ale IZBAVITILOR afara din marile orase [in localitatile din apropiere] IN aceste cetati sufletul inpovarat apasat sau cei izgoniti sa poata sa se hraneasca si sa aiba loc de scapare Am vazut niste inregistrari video cu melodii cintate de citeva asa zise surori DE MAI MARE RUSINEA cum aratau imbracate in iegari cu decolteuri tocuri samd E treaba fiecaruia cum slujeste DOMNULUI dar departati-va de acestia Solutia la care am ajuns este urmatoarea Sa avem CETATII ale izbavitilor adica case de staruinta pt umplerea cu duhul sfint care sa fie deschise ZI si NOAPTE in satele de linga marile orase Aici credinciosii sa vina sa ia DUH SFINT oricind nu doar la program si doar vineri si ce ESTE CEL MAI IMPORTANT si f putini fac lucrul acesta LA UMPLEREA CU DARURI Degeaba ti-a fost alergarea daca nu te-a umplut domnul cu cel putin UN DAR Vezi pilda talantilor Aici sa nu se predice sa nu-si dea aere toti asa zisii pocaiti si sa-si arate talentele de oratori ci SA FIE NUMAI STARUINTA PT LUAREA DUHULUI SFINT SI PT PRIMIREA DARRURILOR PT CA sa vedeti ce vreau sa spun intrati pe siteul profesorului PUCHEA DOREL UN BLOG DIN SUFLET PT SUFLET si margeti la cartea lui K E HAGIN CALEA BIBLICA SPRE BOTEZUL CU DUHUL SFINT

    decembrie 30, 2012 la 9:08 pm

Lasă un comentariu